Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Monyk kérdése:

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb november végéig! Jössz egy röpke felmérésre? A szeptemberi folytatasa.

Figyelt kérdés

2014. okt. 29. 14:54
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/289 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ma vagyok 4+6 héten. Tegnap sajnos lázas voltam, az orvos mondta, hogy vegyek be paracetamolt. Migrénem is volt. :-( Időpontom csak 27-re tudott adni. A nyári vetélésem óta azt hiszem parázósabb lettem. Két gyerkőcömnél semmin sem aggódtam, most meg..... Ha fáj a hasam azon izgulok, ha nem akkor meg azon. Már azon is izgulok, hogy ma nem volt hányingerem. Olyan rossz érzés..... És még két borzalmasan hosszú hetet kell várnom.

Léna: kitartást neked is!!! Majdnem egyszerre haladunk. :-)

Olvaslak ám Titeket!!!

Kitartást mindenkinek!

Pimpike

2014. nov. 14. 12:57
 202/289 anonim ***** válasza:
Megy nekem ez a fogalmazás, meg a dátumok megjegyzése! :-P Szóval időpontot 28-a estére kaptam. Pimpike
2014. nov. 14. 13:00
 203/289 anonim ***** válasza:

Pimpike, én 27-én megyek majd, most vagyok 5+1 hetes mensi szerint. Tök oké nálad a 28-a, nem is kell előbb menni, 7 hetesen látszik minden tutira, előtte csak idegeskednél, hogy most akkor baj van, vagy csak még nem elég fejlett. Elvileg a tünetekre nem kell adni, egy barátnőm most 22 hetes, azt mondja, ha nem lett volna teszt meg UH, akkor vette volna észre, hogy terhes, mikor nőni kezdett a hasa, annyira semmi tünete nem volt végig. Amúgy én is parázok, nekem februárban volt missed ab, tudom milyen ez sajna :( De most minden oké lesz, tudom :) Csak pozitívan, bár nem könnyű. Amúgy nekem is néha van csak hányinger meg émelygés, van, hogy teljesen jól vagyok, pl. most is. A mellem viszont nagyon duzzad, meg sokat fáj a fejem. Hosszú ez a két hét, de jó lesz a vége :)

Detty, a görbéd tök normális szerintem

Léna

2014. nov. 14. 14:01
 204/289 anonim ***** válasza:

Sziasztok, remelem, nem haragudtok, ha en is megirom, mi van velem. Tulvagyok a 12 hetes ultrahangon, baba 59 mm, tarkoredo 1.1 mm. Vervetel eredmenye jovoheten varhato. Bizakodo vagyok, bar ugye, juniusban toltottem a 35-ot...

Hanyingerem muloban van, kitartast nektek, akik kuzdotok vele...lesz az meg rosszabb! :)) Volt, hogy a viz se ment le. Kezd egy pici pocakom lenni, de olyan, mint annak, aki jokat evett az elmult hetekben. :)

Mindenkinek nyugodt, boldog babavarast, a varakozoknak mielobbi babasodast kivanok!! Mes

2014. nov. 14. 14:26
 205/289 anonim ***** válasza:

Detty az ovu tesztelés úgy működik, hogy mindig délután kell csinálni, én pl. 6kor szoktam és előtte ne igyál, ne menj wc-re 2-3 órán keresztül, hogy koncentrált legyen. Tesztet ugyanúgy használd, mint a terhességit, és ha egyforma erős a két csík, vagy a tesztcsík még erősebb, mint a kontroll, akkor pozitívnak számít. Ha halványabb a tesztcsík, akkor ismételd másnap, harmadnap stb., amíg pozitív nem lesz. Elvileg az első pozitívutáni negatív napon van az ovuláció, tehát már a pozitív napon/napokon érdemes együtt lenni. 28 napos ciklusnál azt hiszem 12. napnál érdemes elkezdeni, de ha több hónapig használod majd kitapasztalod. Nekem pl. mikor 20-22. napon volt ovu elég volt 18-19. nap kezdeni, most, hogy clostit szedek és sokkal hamarabb van a peteérés már a 9-10-en kezdem, nehogy lemaradjak.

A hőmérőzés még egyszerűbb, de azt úgy látom már csinálod :) Reggel, ugyanabban az időben, rögtön ébredés után, nyelv alatt, 10 perc.

Az ovu jele lehet amúgy a kivánósság, szerintem Neked talán pont most van, picit le is ment a hőd. Figyeld még a nyákod, nekem az is jelzi minden hónapban.

"Sz"

2014. nov. 14. 15:41
 206/289 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ma voltam varratszedésen. Meg kérdeztem, hogyan tovább. Azt mondta, most pihenjek egy kicsit, majd februárban elkezdjük az inszemet, csinálunk 2-őt, 3-at, ha nem sikerül akkor jön a lombik. Minden rosszban van valami jó! Végre találtam JÓ orvost! Rendes, mindent elmagyaráz érthetően ért az ir-hez és a pcos-hez. Dr. Molnár G. Bélának hívják. Adott némi reményt! Mindenkinek drukkolok továbbra is! Gyuláné
2014. nov. 14. 15:44
 207/289 anonim ***** válasza:

Gyuláné, akkor van remény, örülök :)

Mes, jó, hogy írtál, örülök, hogy rendben vagytok :) Bárcsak már itt tartanék én is... én még 27-ig izgulhatok, hogy vajon most minden rendben van-e. Egy kérdés: mikor kezdődtek neked a komolyabb tünetek, hány hetesen? Kicsit idegesít, hogy csak ritkán van hányingerem, remélem nem azért van ez megint, mert gond van :/

Léna

2014. nov. 14. 16:52
 208/289 anonim ***** válasza:

Szerintem meg korai minden tunetnek lennie. Nalam a mellfajdalom, ahogy kimaradt a menstruacio, jelentkezett. Szinten akkor jott az a faradtsag es az alhatnek. Mas semmi.

Hanyinger 6 hetesen jelentkezett, 11 hetesen csokkenni kezdett, es meg most is van neha.

A szaglas erosodott fel, szinten a 6-ik heten, de az nem allando volt. Kb. 10 hetnel jelentkezett a szagundor, foleg mas emberek testszagara. De szerintem, mindenkinek mas.

Minden rendben lesz!

Mes

2014. nov. 14. 17:05
 209/289 anonim válasza:

Sziasztok! még új vagyok, ma teszteltem délelőtt egy szép pozitívat! Mensi szerint ma vagyok 4+6 napos, boldogság, szerelem van! :)

Nikolett

2014. nov. 14. 17:13
 210/289 anonim ***** válasza:

Ohh, köszi Mes, akkor még van idő :) Nekem is a mellem a legmeghatározóbb tünet, már most látványosan megnőtt, fáj, kemény, telt. Álomkóros is vagyok, az stimmel, mondjuk én egyébként is alvós vagyok, de ennyire azért nem. A fejem fáj még néha, meg ritkán érzek émelygést. De ezek szerint neked is csak 1 héttel később kezdődött az igazi móka, akkor jó :)

Tudom egyébként, hogy a tünetekre nem kell adni, mert van, akinek semmi baja egész végig, mégis egészséges baba születik, sőt, egy ismerősömnél baj volt, ő még 9 hetesen, a műtét napján is hányt, pedig rég nem élt a baba... szóval semmit nem jelent, de valahogy mégis nyugodtabb vagyok, ha érzek tüneteket, mert az előző terhességnél alig-alig volt valami, szóval a tünetmentesség nekem rossz ómenként maradt meg. Hihetetlenül tudok örülni egy kis hányingernek, mikor néha van, tuti nem vagyok normális :D Hosszú ez a két hét.

Léna

2014. nov. 14. 18:24
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!