Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Monyk kérdése:

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb november végéig! Jössz egy röpke felmérésre? A szeptemberi folytatasa.

Figyelt kérdés

2014. okt. 29. 14:54
 251/289 anonim ***** válasza:

Sz, ezért kérdeztem, én is progihiányra gondoltam, de ezek szerint kezelnek. Nem tudom, milyen az átjárhatósági, de gondolj a célra! Drukkolok :)

Léna

2014. nov. 24. 22:46
 252/289 anonim ***** válasza:

Az átjárhatósági nem fáj, csak kellemetlen. Kb mint egy rákszűrés. Nem kell tőle félni!

Gyuláné!

2014. nov. 25. 10:04
 253/289 anonim ***** válasza:

Lányok, ha nem nagy kérés, drukkoljatok nekem egy kicsit (vagy nagyon), reggel megyek dokihoz, és minden kiderül. Kicsit félek, de egyre szarabbul vagyok, amit jó jelnek veszek, tök más ez a terhességem, mint az előző, ami szintén biztató :) Reméljük a legjobbakat.

Nektek pedig hajrá, akinek most nem sikerült, karácsonyra teszteljen pozit :)

2014. nov. 26. 16:49
 254/289 anonim ***** válasza:
Ja, bocsi, Léna voltam.
2014. nov. 26. 16:50
 255/289 anonim ***** válasza:

Szorítok Léna!!! Majd írd meg, h mi volt:) minden rendben lesz!:)

Detty

2014. nov. 26. 19:56
 256/289 anonim ***** válasza:

Drukkolok Lena! Es szoritok hogy minden rendben legyen veled a babadal.

En ovu utan vok 4-5 napal ,es sok kremes feher folyasom van,

Nem emlekszem h lett volna ovu utan maskor is.

Szerintetek? Mikor nektek ossze jott a baba ovu utan ilyen volt a folyasotok?

Sisy.

2014. nov. 27. 09:29
 257/289 anonim ***** válasza:

Csajok, dobog a babám szíve :))))) 5,2 mm a baba, de gyönyörűen látszott, hogy ver a szíve. Annyira megkönnyebbültem, még el is bőgtem magam hirtelen :D 6 hetes pár napos vagyok 7 helyett, de ezt sejtettem, mert nem 28 napos ciklusaim vannak, hanem hosszabbak, így gondoltam, hogy később fogant, így is van. Szóval minden oké, másfél hét múlva hétfőn kórház, labor, újabb UH, jövő héten védőnő :)

Sisy, nekem ilyen vizes, nagyon folyós fehér színű folyásom volt és van is, de nekem mindig ugyanilyen volt peteérés után, nem volt különbség.

Köszönöm a drukkokat, bejött :)

Léna

2014. nov. 27. 12:29
 258/289 anonim ***** válasza:

Léna nagyon nagyon gratulálok neked!

Remélem, mi is ráijesztettünk az inszemmel a picurra, és még idén jön hozzánk, nem lesz szükség januárban a beavatkozásra.

17. nap körül volt ovum, ma vagyok a 25. napon (a múlt hónapban 23-ra jött meg). Egyenlőre semmi tünet.

MaryAnn

2014. nov. 27. 12:42
 259/289 anonim ***** válasza:
Lena, nagyon gratulalok! :) Mes
2014. nov. 27. 15:11
 260/289 anonim ***** válasza:

Lena ez szuper :))

Agi

2014. nov. 27. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!