Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb november végéig! Jössz egy röpke felmérésre? A szeptemberi folytatasa.
Pimpike, örülök, hogy rendben vagytok, a barátnőd babáját nagyon sajnálom :( Még olvasni is szörnyű ilyet. Nekem még 4 nap a dokiig, egyre többször vagyok rosszul, de nem bánom, biztató :) Remélem nálam is lesz már szívhang, én mensi szerint 7 hetes leszek, de csak olyan 4-5 nappal később volt peteérésem a 14. napnál, lehet, hogy ez számít annyit, hogy nem lesz és még aggódhatok :( De ezt nagyon nem szeretném.
Többiek? Kinél mi a helyzet? Ki nem várja mostanában?
Léna
Pimpike még egyszer gratulálok!
MaryAnn! Kívánom hogy teljesüljön az álmod!
Én lehet elköszönök a csapattól, kicsit érzékeny vagyok, lehet a hormonok játéka, nem tudom...
Lénán kívül senki nem válaszolt nekem, kicsit rosszul érintett...
Akit érdekel, ma reggel ilyet teszteltem:
Időn belül:
Száradás után:
A kismamáknak jó egészséget és boldog babavárást!
A többieknek kitartást és drukk a pozitív tesztekhez!
Március óta itt voltam, szerintem éppen elég volt. :)
Minden jót Nektek!
Anna
Anna, ez viszont már határozottan pozi csík :) Drukkolok, hogy most tényleg ne jöjjön meg! Majd azért írd meg, hogy mi van veled, ha akarod, privátban is jó, de kíváncsi vagyok, mi lesz belőle :)
Drukkolok :)
Léna
Anna, ne koszonj el! Tudom milyen erzes, ha nem valaszolnak! Irj nekem is privatban, ha szeretnel! Csatlakoztam en is egy csoporthoz a noklapjan, majusi babak kismamai...de nekem se valaszolnak, vagy csak riogatnak...megvan a velemenyem :(
Ezert is jarok vissza olvasgatni, itt olyan jo osszetarto csoport volt! Anna, gondolunk rad es szoritunk neked!!!
Mes
Sziasztok Lányok!
Rég írtam már...mint tudjátok munkanélküli lettem ami nagyon megvisel ráadásul ebben a hónapban sem sikerült,tegnap ugyanis nagy görcsök közepette,sok nyálkahártya darabbal (eddig nem volt ilyen) megjött.Nagyon bíztam,reménykedtem ebben a hónapban...volt szép görbém,halvány pozi tesztem (nem szellemcsík,rendesen szabad szemmel látható rózsaszín volt),mellfájdalom is volt és mégis megjött.Biztos elkezdődött valami csak valami gebasz csúszott be.Túl szép lett volna,hogyha végre 2 terhességből lett volna 1 egészséges babám.Szerdán mennem kell dokihoz és megnéz mi van bent.
Ezek után úgy döntöttem,hogy egy ideig nem próbálkozunk.Ráhagyok a hőmérőzéssel,az ovu teszttel,a teákkal és a fórumozással.Kell egy kis pihenő ennyi rossz után.
Minden kismamának gratulálok és minden pozi tesztre vágyónak meg szurkolok!
Sziasztok
Nicol
Lányok, nagyon sajnálom :(
Nicol, lehet nem rossz az ötleted, hogy felhagysz a figyeléssel, hőmérőzéssel stb. Én előző hónapban nem figyeltem, mikor vagyunk együtt mert azt hittem, úgysem regenerálódok ilyen hamar a ciszták után, azt se tudtam, jókor voltunk-e együtt, s lám :) Csak azért lőttem el pár ovutesztet, hogy lássam, működök-e, és nem tudom, emlékszel-e, de tök kétségbeestem, hogy nem, mert nem lett pozi, és hagytam is a francba az egészet. Lehet, hogy van benne valami, hogy mikor nem ezen pörögsz, összejön, bár én ebben nem hittem sosem, most mégis ez történt velem is.
Sz, ezzel a pecsételéssel nem voltál dokinál? Ne haragudj, ha már írtál erről, csak annyian vagyunk már, nem mindig tudom követni.
Ne adjátok fel, sikerül majd nektek is!
Léna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!