Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Monyk kérdése:

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb november végéig! Jössz egy röpke felmérésre? A szeptemberi folytatasa.

Figyelt kérdés

2014. okt. 29. 14:54
 241/289 anonim ***** válasza:
Sziasztok Lányok! Bizonyos aggodalmak miatt tegnap már voltam orvosnál. Kicsi babánk jól van, az ultrahang szerint 6+4 hetes, négy nappal öregebbnek látta és 0,63 mm. :-) :-D Szépen dobogott a kis szíve. <3 Dec 5-én kell újra menni, 8-án pedig vérvételre. Sajnos a héten egy barátnőmnek meghalt a babája a 18. héten és meg kellett szülnie. Nagyon szomorúak vagyunk...... Pimpike
2014. nov. 22. 22:48
 242/289 anonim ***** válasza:

Pimpike, örülök, hogy rendben vagytok, a barátnőd babáját nagyon sajnálom :( Még olvasni is szörnyű ilyet. Nekem még 4 nap a dokiig, egyre többször vagyok rosszul, de nem bánom, biztató :) Remélem nálam is lesz már szívhang, én mensi szerint 7 hetes leszek, de csak olyan 4-5 nappal később volt peteérésem a 14. napnál, lehet, hogy ez számít annyit, hogy nem lesz és még aggódhatok :( De ezt nagyon nem szeretném.

Többiek? Kinél mi a helyzet? Ki nem várja mostanában?

Léna

2014. nov. 23. 11:29
 243/289 anonim ***** válasza:

Pimpike még egyszer gratulálok!

MaryAnn! Kívánom hogy teljesüljön az álmod!

Én lehet elköszönök a csapattól, kicsit érzékeny vagyok, lehet a hormonok játéka, nem tudom...

Lénán kívül senki nem válaszolt nekem, kicsit rosszul érintett...

Akit érdekel, ma reggel ilyet teszteltem:

Időn belül:

[link]

Száradás után:

[link]

A kismamáknak jó egészséget és boldog babavárást!

A többieknek kitartást és drukk a pozitív tesztekhez!

Március óta itt voltam, szerintem éppen elég volt. :)

Minden jót Nektek!

Anna

2014. nov. 23. 14:45
 244/289 anonim ***** válasza:
100%

Anna, ez viszont már határozottan pozi csík :) Drukkolok, hogy most tényleg ne jöjjön meg! Majd azért írd meg, hogy mi van veled, ha akarod, privátban is jó, de kíváncsi vagyok, mi lesz belőle :)

Drukkolok :)

Léna

2014. nov. 23. 15:32
 245/289 anonim ***** válasza:
100%

Anna, ne koszonj el! Tudom milyen erzes, ha nem valaszolnak! Irj nekem is privatban, ha szeretnel! Csatlakoztam en is egy csoporthoz a noklapjan, majusi babak kismamai...de nekem se valaszolnak, vagy csak riogatnak...megvan a velemenyem :(

Ezert is jarok vissza olvasgatni, itt olyan jo osszetarto csoport volt! Anna, gondolunk rad es szoritunk neked!!!

Mes

2014. nov. 24. 12:00
 246/289 anonim ***** válasza:
Pimpike, Lena nektek meg megy a drukk, minden a legnagyobb rendben lesz! Mes
2014. nov. 24. 12:01
 247/289 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Rég írtam már...mint tudjátok munkanélküli lettem ami nagyon megvisel ráadásul ebben a hónapban sem sikerült,tegnap ugyanis nagy görcsök közepette,sok nyálkahártya darabbal (eddig nem volt ilyen) megjött.Nagyon bíztam,reménykedtem ebben a hónapban...volt szép görbém,halvány pozi tesztem (nem szellemcsík,rendesen szabad szemmel látható rózsaszín volt),mellfájdalom is volt és mégis megjött.Biztos elkezdődött valami csak valami gebasz csúszott be.Túl szép lett volna,hogyha végre 2 terhességből lett volna 1 egészséges babám.Szerdán mennem kell dokihoz és megnéz mi van bent.

Ezek után úgy döntöttem,hogy egy ideig nem próbálkozunk.Ráhagyok a hőmérőzéssel,az ovu teszttel,a teákkal és a fórumozással.Kell egy kis pihenő ennyi rossz után.

Minden kismamának gratulálok és minden pozi tesztre vágyónak meg szurkolok!

Sziasztok

Nicol

2014. nov. 24. 17:37
 248/289 anonim ***** válasza:
Nekem is úgy néz ki megjön, a mensi előtti pecsételés már tart.... :( Lelkileg most eléggé padlón vagyok, a 8. sikertelen hónapnál volt utoljára ilyen mélypont. Bár ez még annál is rosszabb. És ez már másfél év. De jövő héten valószínűleg megcsinálják az átjárhatóságit. "Sz"
2014. nov. 24. 17:57
 249/289 anonim ***** válasza:

Lányok, nagyon sajnálom :(

Nicol, lehet nem rossz az ötleted, hogy felhagysz a figyeléssel, hőmérőzéssel stb. Én előző hónapban nem figyeltem, mikor vagyunk együtt mert azt hittem, úgysem regenerálódok ilyen hamar a ciszták után, azt se tudtam, jókor voltunk-e együtt, s lám :) Csak azért lőttem el pár ovutesztet, hogy lássam, működök-e, és nem tudom, emlékszel-e, de tök kétségbeestem, hogy nem, mert nem lett pozi, és hagytam is a francba az egészet. Lehet, hogy van benne valami, hogy mikor nem ezen pörögsz, összejön, bár én ebben nem hittem sosem, most mégis ez történt velem is.

Sz, ezzel a pecsételéssel nem voltál dokinál? Ne haragudj, ha már írtál erről, csak annyian vagyunk már, nem mindig tudom követni.

Ne adjátok fel, sikerül majd nektek is!

Léna

2014. nov. 24. 20:08
 250/289 anonim ***** válasza:
Léna progi hiányom van, amire utrogestant szedek 2. hónapja napi 2x2-t. De mindkét hónapban pont a 10. dpo reggelén kezdődött a pecsételés, múlt hónapban 5 napig, most 3. napja. Jövő héten az átjárhatóságin rákérdezek. Picit félek, hogy nagyon fog fajni :/ "Sz"
2014. nov. 24. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!