Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb november végéig! Jössz egy röpke felmérésre? A szeptemberi folytatasa.
"Sz" nagyon szepen koszonom, h ennyi mindent leírtál :) ma ravetem magam a páromra az biztos :))))
Detty
Sziasztok.
Ma is van nyakom :-)
Biztos h pete erest jelez mert nem volt ilyen ketto eve..es szur a petefedzkem is.
Remelem h legalabb decemberben pozit fogok tesztelni.
Bizakodom...de jovoheten tobbet megtudok az ultrahangon...a myioma miatt.
Drukkolok mindenkinek.
Sisy.
Monyk sajnálom :(
Remélem, mihamarabb összejön neked is!
Léna
Sziasztok lányok!
Én most pár napig nem írok,csütörtök reggel munkanélküli lettem + most 11-én volt a 2 éves vetélésem.Magam alatt vagyok....
A hőm egyébként az utolsó bejegyzésem óta 37,1 :) minden nap és kaptam egy cicát akiről gondoskodhatok :)
Nicol
Te jó ég már megint milyen rossz híreket olvasok! :(
Monyk sajnálom hogy megjött, fel a fejjel!
Nicol! Nem is tudom mit mondjak, ez nagyon rossz lehet! :(
Gyuláné! Így már értem a szép görbéid ellenére miért nem sikerült. Átjárhatóvá lehet tenni a petevezetődet? Vagy mit mondott a doki mi a következő lépés?
Molnár G. Béla szegedi doki igaz? Te is szegedi vagy? Mert én igen. Jó orvost keresek én is, privátban kérhetek infót az orvosodról? Megköszönöm!
Én jól vagyok amúgy, rettentő sok fehér folyásom van, és azóta nem volt barnás pöttyöm. Kíváncsi lennék mi lehetett az.
Anna
Sziasztok! Nekem ma reggel visszaesett a hőm, úgyhogy mostanában kell lennie pé.mnek! Ma próbálkozzunk szerintetek? Van valami jó tanácsotok? Mutatom a görbém! Kicsit izgulok :)
Köszi
Detty
Detty most olvastalak, remélem tegnap este együtt voltatok :) Felment ma hőd? Én a 6. dpo-n vagyok, nagyon kíváncsi vagyok most sikerült-e.
"Sz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!