Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb november végéig! Jössz egy röpke felmérésre? A szeptemberi folytatasa.
Léna gratulálok,szuper híreket hoztál :)!
Nicol
Köszi, aranyosak vagytok :)
Nem akarom elkiabálni, de egyelőre egész tűrhetőek a rosszullétek is, émelygés, hányinger van, de nem hányok, és vannak időszakok, mikor jól vagyok. Mondjuk a barátokkal estére megbeszélt programok rendszeresen kudarcba fulladnak, mert általában akkor rosszabb a helyzet, csak hát nappal nem ér rá senki :/ Na mindegy, csak emlékeznek majd még rám az első trimeszter végén is :D
Na de most már ti jöttök, én továbbra is olvaslak titeket, drukkolok mindenkinek :) Várom ám a jó híreket :)
Léna
Sziasztok,
Hát én rontom az ehavi szép statisztikát, novemberben már másodszor jött meg, igaz, most 28 napra.
Nekünk sajnos nem UH kép lesz a karácsonyi ajándék a leendő nagyszülőknek. :(
MaryAnn
Sziasztok! Én ma-holnapra nem várom, nem tudom mikor teszteljek, mert nem akarok csalódni...eddig nem jött meg, de napok óta olyan szintű hányingerem van, h alig eszem!
Szerintetek mikor teszteljek?
Nekem ma reggel megjott sajnos!:(
Detty
Sziasztok lányok, ne haragudjatok, hogy eltűntem, de elég nehéz napjaim vannak rosszullétek terén, egyre szarabbul vagyok :/ De nem panaszkodom, lényeg, hogy a baba jól legyen.
Sajnálom, akinek megjött, jó lett volna még néhány pozitív teszt így december elejére. De a következő hónapban is drukkolok mindenkinek!
Léna
Sziasztok? Van még itt valaki? Van januári csoport?
Gyuláné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!