Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
A szeptemberi folytatasa.
2014. okt. 1. 11:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/242 anonim ***** válasza:
Mes az ir miatt én 140 grammos ch diétán vagyok, már 1 éve. Egy igen jó hírű endokrinológushoz járok. Ő az első dokim akiben megbízom.
2014. okt. 7. 20:10
 52/242 anonim ***** válasza:
Ja Gyuláné voltam! Meg még a pozi teszteseknek nagyon gratulálok!
2014. okt. 7. 20:11
 53/242 anonim ***** válasza:

Ági! Hol vetted ezt a tesztet? Én is szeretnék ilyet venni, már régóta vadászok rá.

Köszönöm előre is!

Anna

2014. okt. 7. 21:44
 54/242 A kérdező kommentje:

Kedves Anna,

Angliaban elek, innen van!

Ha gondolod, kuldon Neked haza!

2014. okt. 7. 21:52
 55/242 A kérdező kommentje:

A mai ( delutani mind ) tesztek :)

[link]

2014. okt. 7. 21:55
 56/242 anonim ***** válasza:
Ági, ezek nagyon szép, határozott pozitívak, gratula még egyszer :)
2014. okt. 7. 23:29
 57/242 monyk ***** válasza:
Kedves Agi és akik még pozitívat teszteltek! Szívből gratulálok mindenkinek, mit meg nem adnék én is hogy hasonlót foghassak :) bár most még elképzelhetetlennek tűnik egyszer csak összejön. Én amúgy màr sosem tesztelek, mert általában megvárom a nemvárt napját, sőt előtte 1-2 nappal barnázgatok is, amiből sejtem mi lesz.. De már szivesen tesztelnék :D Nekem még van 4 napom, de semmi szokatlant nem tapasztalok. Néha mensis érzés, fájó mellek, de ez mind megszokott..ugyhogy nem sok reményem van. De ha megjön hivnom kell a dokim és jöhet a vérvétel az 1. és 21. Napon. Hát rólam ennyit. Bármi lesz megírom, én se szeretem ha vki nem fejezi be a sztorit. Jó éjszakát Mindenkinek! Monyk voltam
2014. okt. 8. 00:04
 58/242 anonim ***** válasza:

Ági! Ezek gyönyörű pozitívak! Úgy örülök! Remélem szépen sorban követ majd mindenki!

Jó egészséget és boldog babavárást!

Írok neked privit.

Anna

2014. okt. 8. 05:48
 59/242 anonim ***** válasza:

Monky! Mindenképpen írj a fejleményekről, neked is szorítok!

Anna

2014. okt. 8. 05:50
 60/242 anonim ***** válasza:

Csajok, nekem még mindig nem jött meg, de mint az várható volt, teszteltem egy negatívat. Mos azt remélem, hogy csak elszámoltam, és a következő napokban megjön, nem megint növesztettem egy cisztát... :/

Léna

2014. okt. 8. 09:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!