Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Ági sikerült olyan krémet venned? Magnéziumot szedjél bőségesen és amennyit tudsz pihenj! Szorítok!
Lányok! Nekem ez az első clostis hónap, a tojásfehérjés nyák nagyon durván jelentkezett 4-5 napon keresztül. Nekem max 2 nap volt eddig és nem ennyire intenzív. 17.-ik napon voltam uh-n, de akkorra már nem volt tüszőm, de a nyálkahártyám 13,6 mm-es volt, azt mondták napokkal azelőtt volt ovulációm. Mind a két petefészkemnél aktívkodott, nem tudom mennyi tüszőm lehetett. Rettentő érzékeny a hasam alja, feszül és kemény, rengeteget pisilek, és fájnak a melleim. Jó sok mellékhatását tapasztalom, de remélem eredménye is lesz.
Sajnálom akiknek megjött, de ne adjátok fel!
Remélem sok-sok pozitív teszt lesz még ebben a hónapban!
Anna
"Sz", nálam semmi jele nem volt a cisztásodásnak. A hőgörbéim rendben voltak, ovu után szépen felment a hőm és fenn is maradt, nem volt fájdalom.
Nekem úgy derült ki, hogy együtt voltam a férjemmel, és közvetlen utána iszonyúan elkezdett fájni a hasam, feszült, és egyre rosszabb lett, alig tudtam mozogni, éjjel mentünk a sürgősségire. Kiderült, hogy vannak ciszták, és kifakadt az egyik nagy. Mindenképpen nézesd meg magad közben, nekem 3 hónapig kellett szedni a clostit, a 3. hónapban bukott ki a gond, addigra már 4 darab nagy cisztám volt, egy 6,5 centis (ez durrant ki), egy 5 centis (a kórházban ez is kifakadt), és két 4 centi körüli, ezek elsorvadtak szerencsére. Szóval rövid idő alatt képesek igen nagyra nőni és gondot okozni, ekkora ciszták mellett gyakorlatilag esélytelen a teherbeesés, legalábbis nekem ezt mondták a kórházban az orvosok, emiatt nem sikerült. És sunyi dolog ez a ciszta, mert semmi jele nem volt, hogy ezek ott vannak, pedig nem voltak kicsik. Szóval figyelni kell nagyon.
Léna
Eszter: Mama gyógynövényei a márkája annak amit én iszok(sárga zacskó és egy öreg nő van az elején).A palástfű kb. 400 ft a cicka 300 ft.Nekem 1,5 zacsi fogy el mindkettőből 1 hónap alatt (33 napos ciklus mellett) úgyhogy nem nagy összeg.Az a lényeg,hogy ne filteresset vegyél belőle hanem szálasat.
Nicol
Sziasztok,
A barnazas meg megvan, de a mar ugy orultem mert egesz nap nem volt, csak most este 6 kor eloszor!
Ugy felek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!