Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sziasztok, tegnap este es ma is volt egy kicsi verzesem, barnas, majd kicsit pirosas, igy bementem a korhazba biztos ami biztos alapon.
Csinaltak ultrahangot, meg nem lattak semmit, 4+ 4 a mens alapjan. A HCG tesztet vasarnap reggel megismetlik, hogy duplazodik- e rendesen.
A verzesre azt mondta a doki, hogy normalis, nem kel aggodni.
En azert aggodom!
Szerintetek szedjek magneziumot?
A terhesvitaminban van mondjuk.
Ági, kérj, ha tudsz progeszteront is, hogy nézzenek. Ha a HCG szépen nő és a progeszteron esetleg alacsony (kevesebb, mint 30 nmol/L), akkor kezdj el használni progeszteronkrémet. (Now natural progesterone) Sajnos Angliában nincs progeszteronpótlás vérzés esetén, de ez a krém segíthet, ha ez a gond.
Persze az orvos könnyen beszél...Nem, ez nem normális. Előfordul, de akkor sem normális.
Próbálj meg megnyugodni, pihenj sokat és kérj progeszteronmérést is.
Mes
Mes, nálad minden oké?
Léna (az előző is én voltam, csak elfelejtettem szignózni)
Most aggodok :(
Itt nincs progeszteron potlas, nem adnak :(
Es most vervetel sem lesz mar egy darabig , vasarnap neznek meg egy HCG- t, hogy duplazodott - e. Nem tudom honnan kaphatnek progeszteront :(
Mes,
Most nezem ezt a natural progesteron cream- et, lehet ez jo lenne ?
Igen, az jo, en is azt hasznalom. De csak akkor jo, ha a progeszteronhiany miatt van a barnazasod. Ebay-en rendeltem, 2 nap alatt megjon. Ha ma megrendeled, hetfo-kedden megkapod.
Nyugodj meg, a krem hatasosabb, mint az otthon tabletta formajaban adott progeszteron, hiszen a májon nem kell keresztulmennie a hatoanyagnak, hanem kozvetlen a veraramba jut.
De jo lenne tudni, miert is van a verzes. Ezert nezik majd a HCG-t, aminek duplazodnia kell, de legalabb rohamosan nonie, es ultrahangoznak, hogy jo helyen van-e a baba. Ertheto, hogy most meg nem latjak, de emiatt meg ne aggodj, fiatal a terhesseg. Ha minden OK, no a HCG es megtalaljak a babat jo helyen, akkor hasznald a progeszteronkremet. Tuladagolni a progeszteront nem lehet, szoval nem fog megartani. De mindenkeppen ki kell derulnie, hogy jo helyen van-e a baba.
Szerintem rendeld be most, es a korhazban kerdezz ra, meg tudjak-e nezni a progeszteront.Kerd ki az eredmenyt, hajlamosak csak annyit mondani, hogy minden rendben, de adatot nem kozolnek...
Es foleg: NYUGODJ MEG! Tudom, konnyu mondani, de az segit rajtad a legtobbet, ha lazitasz. Nezz meg egy vigjatekot, ne olvasgass mindent ossze a neten!
Gondolunk rad!
Lena, koszi, en jol vagyok, betoltottem a 7 hetet. Jovoheten ultrahang, termeszetesen parázok. :) Maganorvos tovabbra is felugyel, a GP pedig a korhazba akar beutalni, hogy figyeljek a pajzsmirigyemet. (itt csak a vedono felugyeli a terhesseget, ha nincs semmi gond)
Mes
Mes,
Te is Angliaban elsz ?
Koszi szepen, akkor igy fogom, megrendelem ma. Pontosan megirod h melyiket rendelted?
Vasarnap vesznek vert, hetfon hivnak az eredmennyel, es jovo het vagy utana heten mondtak hogy csinalnak meg egy scant, hogy jo helyen van - e a baba.
Most olvastam a kar belso oldalara kell kenni a kremet, eg bonyolultnak hangzik az adagolas.
Igen, szinten Anglia.
A krem pontos neve: Now Solutions Natural Progesterone Cream 85g. ( [link]
Magyarorszagon is lehet ilyet renddelni, ha jol tudom.
Nem bonyolult az alkalmazas: reggel es este kinyomsz egy pumpa kremet es felkened olyan helyre, ahol vekony a bor es igy gyorsan bejut a veraramba a krem. Felkar belso terulete, dekoltazs, nyak, comb belso felulete. Lehet a petefeszek kornyekere, a melledre is, de mivel a zsirsejtek elraktarozzak a progeszteront, igy a "zsirosabb" helyeken kevesebb jut be a verkeringesbe. En meg az arcomra is hasznalom neha.
Mes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!