Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
A szeptemberi folytatasa.
2014. okt. 1. 11:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/242 A kérdező kommentje:

Sziasztok, tegnap este es ma is volt egy kicsi verzesem, barnas, majd kicsit pirosas, igy bementem a korhazba biztos ami biztos alapon.

Csinaltak ultrahangot, meg nem lattak semmit, 4+ 4 a mens alapjan. A HCG tesztet vasarnap reggel megismetlik, hogy duplazodik- e rendesen.

A verzesre azt mondta a doki, hogy normalis, nem kel aggodni.

En azert aggodom!

Szerintetek szedjek magneziumot?

A terhesvitaminban van mondjuk.

2014. okt. 10. 18:45
 72/242 anonim ***** válasza:

Ági, kérj, ha tudsz progeszteront is, hogy nézzenek. Ha a HCG szépen nő és a progeszteron esetleg alacsony (kevesebb, mint 30 nmol/L), akkor kezdj el használni progeszteronkrémet. (Now natural progesterone) Sajnos Angliában nincs progeszteronpótlás vérzés esetén, de ez a krém segíthet, ha ez a gond.

Persze az orvos könnyen beszél...Nem, ez nem normális. Előfordul, de akkor sem normális.

Próbálj meg megnyugodni, pihenj sokat és kérj progeszteronmérést is.

Mes

2014. okt. 10. 19:32
 73/242 anonim ***** válasza:
Ági, a vérzést semmiképp ne kezeld normálisnak. Előfordul, hogy semmi bajt nem jelent, de attól még nem normális, pihenj sokat, ne erőltesd meg magad. 4+4-nél nem baj, ha nem látnak semmit, főleg, ha mondjuk a 14. napnál kicsit később volt peteérésed, ilyen korai terhességet sokszor nem látnak még, ettől ne ijedj meg. De pihenj, ne erőltesd meg magad, nehogy baj legyen.
2014. okt. 11. 09:47
 74/242 anonim ***** válasza:

Mes, nálad minden oké?

Léna (az előző is én voltam, csak elfelejtettem szignózni)

2014. okt. 11. 09:50
 75/242 A kérdező kommentje:

Most aggodok :(

Itt nincs progeszteron potlas, nem adnak :(

Es most vervetel sem lesz mar egy darabig , vasarnap neznek meg egy HCG- t, hogy duplazodott - e. Nem tudom honnan kaphatnek progeszteront :(

2014. okt. 11. 11:00
 76/242 A kérdező kommentje:

Mes,

Most nezem ezt a natural progesteron cream- et, lehet ez jo lenne ?

2014. okt. 11. 11:04
 77/242 anonim ***** válasza:

Igen, az jo, en is azt hasznalom. De csak akkor jo, ha a progeszteronhiany miatt van a barnazasod. Ebay-en rendeltem, 2 nap alatt megjon. Ha ma megrendeled, hetfo-kedden megkapod.

Nyugodj meg, a krem hatasosabb, mint az otthon tabletta formajaban adott progeszteron, hiszen a májon nem kell keresztulmennie a hatoanyagnak, hanem kozvetlen a veraramba jut.

De jo lenne tudni, miert is van a verzes. Ezert nezik majd a HCG-t, aminek duplazodnia kell, de legalabb rohamosan nonie, es ultrahangoznak, hogy jo helyen van-e a baba. Ertheto, hogy most meg nem latjak, de emiatt meg ne aggodj, fiatal a terhesseg. Ha minden OK, no a HCG es megtalaljak a babat jo helyen, akkor hasznald a progeszteronkremet. Tuladagolni a progeszteront nem lehet, szoval nem fog megartani. De mindenkeppen ki kell derulnie, hogy jo helyen van-e a baba.

Szerintem rendeld be most, es a korhazban kerdezz ra, meg tudjak-e nezni a progeszteront.Kerd ki az eredmenyt, hajlamosak csak annyit mondani, hogy minden rendben, de adatot nem kozolnek...

Es foleg: NYUGODJ MEG! Tudom, konnyu mondani, de az segit rajtad a legtobbet, ha lazitasz. Nezz meg egy vigjatekot, ne olvasgass mindent ossze a neten!

Gondolunk rad!

Lena, koszi, en jol vagyok, betoltottem a 7 hetet. Jovoheten ultrahang, termeszetesen parázok. :) Maganorvos tovabbra is felugyel, a GP pedig a korhazba akar beutalni, hogy figyeljek a pajzsmirigyemet. (itt csak a vedono felugyeli a terhesseget, ha nincs semmi gond)

Mes

2014. okt. 11. 11:30
 78/242 A kérdező kommentje:

Mes,

Te is Angliaban elsz ?

Koszi szepen, akkor igy fogom, megrendelem ma. Pontosan megirod h melyiket rendelted?

Vasarnap vesznek vert, hetfon hivnak az eredmennyel, es jovo het vagy utana heten mondtak hogy csinalnak meg egy scant, hogy jo helyen van - e a baba.

Most olvastam a kar belso oldalara kell kenni a kremet, eg bonyolultnak hangzik az adagolas.

2014. okt. 11. 11:36
 79/242 A kérdező kommentje:
Barcsak telne gyorsabban az ido ...
2014. okt. 11. 11:40
 80/242 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szinten Anglia.

A krem pontos neve: Now Solutions Natural Progesterone Cream 85g. ( [link]

Magyarorszagon is lehet ilyet renddelni, ha jol tudom.

Nem bonyolult az alkalmazas: reggel es este kinyomsz egy pumpa kremet es felkened olyan helyre, ahol vekony a bor es igy gyorsan bejut a veraramba a krem. Felkar belso terulete, dekoltazs, nyak, comb belso felulete. Lehet a petefeszek kornyekere, a melledre is, de mivel a zsirsejtek elraktarozzak a progeszteront, igy a "zsirosabb" helyeken kevesebb jut be a verkeringesbe. En meg az arcomra is hasznalom neha.

Mes

2014. okt. 11. 11:41
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!