Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
A szeptemberi folytatasa.
2014. okt. 1. 11:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/242 anonim ***** válasza:
Még új vagyok ebben a csoportban, előzményeket nem ismerem. Gyuláné, neked miért lesz a kapar? Kriszta
2014. okt. 6. 09:10
 32/242 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos megjött, korábban 3 nappal. Azonban hányingerem van, szédülök, nem érzem semminek az ízét, furán érzem magam, nincs étvágyam. Tesztet nem csináltam, ráfogom a menstruációra meg az időjárásra :) Jeny
2014. okt. 6. 12:37
 33/242 anonim ***** válasza:

Sziasztok Nekem még semmi kop kop. Még nem teszteltem. De szerintem meg fog jönni.

Noémi.

2014. okt. 6. 14:01
 34/242 anonim ***** válasza:
Sajnos az én történetem már nagyon hosszú. 8 éve várunk babára. Kezelt pcos, ir és pajzsmirigy alul működésem van. Már majdnem egy éve tökéletesek az eredményeim. Már a dokim sem érti miért nem jön a baba. Ezért és az irtó erős mensis görcseim miatt kell a lapar. 13.-án megyek az első konzira, utána tudom meg mikor lesz a lapar. Remélem még egy ilyen mensit nem kell megvárnom, mert ez már elviselhetetlen. Gyuláné
2014. okt. 7. 09:37
 35/242 A kérdező kommentje:

Ma kell(ene) megjonnie, eddig semmi, de erzem, hogy megjon :(

Agi

2014. okt. 7. 12:42
 36/242 anonim ***** válasza:

Gyulane! Remelem, nem haragszol, ha ajanlok valamit. Nyilvan nalad osszetett, komplex a problema, de leirom, nalam mi volt. Pajzsmirigy tulmukodes 13 eve, magas anti TPO 4 eve, keves progeszteron es koztes verzesek 7 eve. Endokrinologus a magas anti TPO-val nem torodott, nogyogyasz egyre csak fogamzasgatloval tomkodott. Anti TPOm 200 felett volt juliusban, amikor volt egy vetelesem.

Ekkor fordultam taplalkozasi szakertohoz. Brutal durva dieta, vitaminpotlas, jodbeallitas kovetkezett es masfel honap mulva a 4 eve stagnalo anti TPOm lement 60-ra.

Szamomra dobbenetes, hogy dietaval, termeszetes modszerekkel mit ertem el! Te meg nem gondoltal ilyesmire, vagy probaltal mar ilyesmit? Mes

2014. okt. 7. 13:47
 37/242 A kérdező kommentje:

Lanyok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most csinaltam tesztet,

Egybol megjelent a masodik csik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jajj reszketekt, 1perce csinaltam

Rakok fel kepet

Agi

2014. okt. 7. 14:12
 38/242 A kérdező kommentje:

Annyi nogyogyaszati problema utan, el sem hiszem !!!!!!!

Jajj ugy felek, tegnap es tegnapelott nagyon gorcsolt ahasam, vettem be Cataflamot tobbszor is, szerintetek nem baj?

Es az allergiagyogyszerem amit mindig szedek?

Jajjjjj, csinalom a kepet!!!

2014. okt. 7. 14:15
 39/242 A kérdező kommentje:

[link]

Es szerintetek az sem gond , hogy egyutt voltunk ma reggel is?

Annyira izgatott vagyok!

Es a parom ma reggel utazott el egy hetre! Pont most!

2014. okt. 7. 14:18
 40/242 A kérdező kommentje:

Es, hogy tegnap este ittam 2 pohar bort ? En aki sosem iszik, egyetlen kortyot sem, pont most ittam, fenebe! Es ma cipekedtem is !!! Szekrenyt vittem az emeletrol le !!

Ugye nem lesz baj ??

Annyira felek !!!!

Megyek veszek meg teszteket!

2014. okt. 7. 14:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!