Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Az előző havi csoportok folytatása. Új hónap, új remény :)
Léna
Kezdem a sort: nálam most az a helyzet, hogy a májusi mensim kimaradt, mert mint kiderült, nem volt tüszőrepedésem. Norcoluttal meghoztuk a mensit egy hónapos csúszással, kaptam clostyt, hogy rendben legyen a peteérés. Most nagyon reménykedem, ha a closty 28-30 naposra állítja be a ciklusomat, a napokban lesz ovum, és július 9-11-re nem várom.
Az előzményekben szerepel egy missed ab februárban, az a terhesség elsőre sikerült. Április vége óta megy az újrapróbálkozás, azóta csak ezt az ovumentes ciklust sikerült produkálni. Remélem most már több szerencsém lesz :)
Szia Léna :)
Mi nemrég kezdtünk el próbálkozni,én cickafark és palástfű teát kezdtem el inni,másodikára várom az ovut,de nem biztos hogy együtt tudunk lenni a párom balatonon dolgozik és eddig úgy néz ki hogy vasárnap haza jön,szerintetek az még nem késő?Remélem nem késünk le róla :)
Szia :)
Ha másodikán lesz ovud, a vasárnap tökéletes szerintem. Onnantól hajtsatok rá a dologra, ameddig otthon van a párod, az időzítés elvileg pont jó, ha pár napig otthon is marad.
Remélem el tudom majd kapni,és nem lesz túlságosan fáradt :)
Olyan jó lenne zebrásodni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!