Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Az előző havi csoportok folytatása. Új hónap, új remény :)
Léna
Sziasztok lanyok, Mes vagyok. Sajnos nem jok a hirek: ures a petezsak. El is vesztette a formajat, ugyan nott, mondta is a szonografus, hogy ekkorat mar reg latott. 4 cm volt, de ures. Nagyon egyutterzoek voltak, kulon kis privat szobat kaptunk a ferjemmel, hogy atbeszeljuk, mi legyen. Mondjuk, mar tudtam, mit akarok. Kedden mutenek. Kerdeztem, mennyi a varakozasi ido utana, de itt nem ajanljak a 3 honapot, mint otthon. Azt mondjak, nem befolyasolja a kovetkezo terhesseget, ha varunk, vagy, ha nem. Annyit mondtak, varjam meg a kovetkezo menstruaciot, es utana lehet. mondjuk, biztos, hogy varunk egy picit.
Mivel sajnos szamitottam ra, annyira nem vagyok megborulva, de lehet, mutet elott-utan meg eler a dolog. (biztos) Ferjemmel igyekszunk ugy hozzaallni, hogy a kovetkezo jonni fog es minden rendben lesz.
Lanyok, nagyon koszonom a sok biztatast, igazan halas vagyok erte. Jovok meg vissza kozetek es figyelemmel kiserlek titeket! Mindenkinek mielobbi babasodast es egeszseges terhesseget kivanok!
Mes, nagyon sajnálom, sok erőt és kitartást neked!
Egyébként az én dokim is azt mondta, hogy első mensi után hajrá, szerinte ez a 3 hónap egy eléggé elavult szakmai sztenderd, amit csak a korral nem haladó, idősebb dokik szajkóznak. Csak én nem mentem vele sokra, mert nem volt ovum az első mensi után, de ez egyéni eset.
Jól tetted, hogy a műtétet választottad, tarts ki, hamar túl leszel rajta, és koncentrálhatsz a következő lépésre! Gondolok rád!
Léna
Mes, sajnálom, szurkoltam, hogy ne így legyen, kitartást és egészséget kívánok!
Éda
Mes!!! Nagyon nagyon sajnálom, legyél erős! Tudom ez nem vigasztal, de azt hallottam ilyenkor sokkal hamarabb teherbe lehet esni, szorítok nektek!
Léna ne keseredj el, lehet még pozitív a teszted!
Mindenkinek szorítok!
Anna
Hogy egy kis remenyt adjak mindenkinek: olvassatok el a cikket: [link]
Mes
Mes! Borzasztóan sajnálom :( Kívánom, hogy a lehető leghamarabb magatok mögött tudjátok ezt a rémes időszakot és hamarosan megérkezzen a makkegészséges, csodaszép babátok! Sok erőt és kitartást kívánok!
SAI
Sziasztok!
3 napos barnazas, egy szokatlanul rovid ciklus, es egy remenykedesre okot ado teszt utan ma megjott, ugyh egyelore vonulok vissza a hatterbol figyelni titeket, ahogy eddig. Mindenkinek erot, kitartast, es mielobbi babasodast kivanok!
Eda
Sziasztok!
Nem bírtam magammal, mert fura érzésem volt, és annak ellenére, hogy nemrég megjött (és 2 nap alatt el is múlt) ma csináltam egy másik tesztet (Clearblue 25-ös):
ez igaz, hogy picit időn túl (b 15perc), de határozottan pozitív:
Ez meg egy másk korábbi tesztem (Testamed, szintén 25ös):
És ma a Clearblue után csináltam egy 10-eset, az teljesen negatív. Járt már valaki így, vagy szerintetek most ez mi? A menstruációm, aminek mára lett vége kb. 1 héttel hamarabb megjött, mint szokott, de soha nem szokott erős lenni, és sokkal továbbtartani, mint most,legalábbis csak ritkán. Nem tudom,érdemes-e még tesztelni, vagy várjak most 1 hónapot, hátha kimarad a következőben már:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!