Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Az előző havi csoportok folytatása. Új hónap, új remény :)

Léna

2014. jún. 23. 16:56
 71/125 anonim ***** válasza:

Huuuu! Akkor nagyon szorítok! Remélem pozitív lesz!

A tünetekre valóban nem lehet alapozni.

Nekem már megint szépen megduzzadtak a melleim, nem mindig van ez sem. A legjobb hogy most azt sem tudom már mikor kell megjönnie. :)

Anna

2014. júl. 10. 20:13
 72/125 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Hát én most csak az ovum feltételezett időpontjából gondolom, hogy vasárnap-hétfőn lenne esedékes a nemvárt, de nem vagyok a türelem szobra, úgyhogy holnap tesztelek :D Amúgy én se tudom pontosan, hogy mikor kéne megjönnie, mivel fél éve nem produkáltam egy értelmes ciklust a terhesség, majd az ovuhiány miatt.

Rám nem jellemző, hogy bebeszélném magamnak a tüneteket, májusban volt csak fura, mert akkor a mellbimbóim megdagadtak és fájtak, úgyhogy reménykedtem is, de miután voltam dokinál, és mondta, hogy nem volt tüszőrepedésem, mutattam neki, és azt mondta, hogy a megemelkedett ösztrogénszinttől olyan a mellem. Amikor nem volt semmi anno, akkor nem is éreztem tüneteket, bármennyire is szerettem volna. Most érzek, de lehet csak a closti csinálja :( Bár nem tudom, a hányinger, émelygés mellett a cicim nagyon tömör, nehéz, telt és nagy, érzékeny és szúr is. Azért remélem, hogy nem csak a closti szórakozik.

Anna, te mikor tesztelsz?

2014. júl. 10. 20:20
 73/125 Picsusz ***** válasza:
Nekem sajnos mára megjött :( Pedig nagyon reménykedtem.4 év után már kezdek belefáradni a sok csalódásba.Nektek lányok szurkolok,hogy sikerüljön.
2014. júl. 10. 20:40
 74/125 A kérdező kommentje:

Sajnálom Picsusz :(

Szörnyű lehet ilyen régóta várni :( Drukkolok, hogy mihamarabb sikerüljön!

2014. júl. 10. 20:44
 75/125 anonim ***** válasza:

Ha jól emlékszem 25.-én kezdtem vérezni, kb egy hét késéssel. Az igazság az, hogy egy időre lemondtam a babáról. Mondtam páromnak hanyagoljuk egy időre, de neki nem nagyon tetszett... Csak akkor fogok tesztelni, ha valami nagyon indokolja.

Anna

2014. júl. 10. 20:47
 76/125 anonim ***** válasza:

Sajnálom Picsusz! :( :,(

Anna

2014. júl. 10. 20:49
 77/125 A kérdező kommentje:
Ja, értem. Azért drukkolok, hogy valami indokolja :)
2014. júl. 10. 20:49
 78/125 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok! Igaz, többet nem veszek részt ezekben a topic-okban, de olvaslak titeket, gondolok rátok és drukkolok nektek!!!

Andi

2014. júl. 10. 22:19
 79/125 A kérdező kommentje:
Köszi Andi, aranyos vagy :) Remélem hamar egyenesbe jössz majd! Kitartás :)
2014. júl. 10. 22:37
 80/125 A kérdező kommentje:
Ehh, kuka, negatív a teszt. Miért is ne szivatna a closti, pedig tegnap óta olyan szarul vagyok, hogy már kezdtem elhinni, hogy sikerült. Erről ennyit :(
2014. júl. 11. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!