Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Az előző havi csoportok folytatása. Új hónap, új remény :)
Léna
Huuuu! Akkor nagyon szorítok! Remélem pozitív lesz!
A tünetekre valóban nem lehet alapozni.
Nekem már megint szépen megduzzadtak a melleim, nem mindig van ez sem. A legjobb hogy most azt sem tudom már mikor kell megjönnie. :)
Anna
Köszi :)
Hát én most csak az ovum feltételezett időpontjából gondolom, hogy vasárnap-hétfőn lenne esedékes a nemvárt, de nem vagyok a türelem szobra, úgyhogy holnap tesztelek :D Amúgy én se tudom pontosan, hogy mikor kéne megjönnie, mivel fél éve nem produkáltam egy értelmes ciklust a terhesség, majd az ovuhiány miatt.
Rám nem jellemző, hogy bebeszélném magamnak a tüneteket, májusban volt csak fura, mert akkor a mellbimbóim megdagadtak és fájtak, úgyhogy reménykedtem is, de miután voltam dokinál, és mondta, hogy nem volt tüszőrepedésem, mutattam neki, és azt mondta, hogy a megemelkedett ösztrogénszinttől olyan a mellem. Amikor nem volt semmi anno, akkor nem is éreztem tüneteket, bármennyire is szerettem volna. Most érzek, de lehet csak a closti csinálja :( Bár nem tudom, a hányinger, émelygés mellett a cicim nagyon tömör, nehéz, telt és nagy, érzékeny és szúr is. Azért remélem, hogy nem csak a closti szórakozik.
Anna, te mikor tesztelsz?
Sajnálom Picsusz :(
Szörnyű lehet ilyen régóta várni :( Drukkolok, hogy mihamarabb sikerüljön!
Ha jól emlékszem 25.-én kezdtem vérezni, kb egy hét késéssel. Az igazság az, hogy egy időre lemondtam a babáról. Mondtam páromnak hanyagoljuk egy időre, de neki nem nagyon tetszett... Csak akkor fogok tesztelni, ha valami nagyon indokolja.
Anna
Sziasztok Lányok! Igaz, többet nem veszek részt ezekben a topic-okban, de olvaslak titeket, gondolok rátok és drukkolok nektek!!!
Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!