Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Az előző havi csoportok folytatása. Új hónap, új remény :)
Léna
Szia, igen, anti TPO. Koszi, utananezek a doktor urnak is. (bar nem gyakran jarunk haza)
Remelem, jo vonalon indulunk el...hiszen barmi mas (is) okozhatott vetelest. De orulok, hogy foglalkoznak majd velem, biztos vagyok abban is, ha ujra osszejon, a terhesgondozas is hamarabb kezdodik, nem a 12.het utan. Mes
Sziasztok!
Mes, remélem így hogy kiderült mi a baj sikerül rendbe tenniük gyorsan és minél előbb sikerül teherbe esned és egészséges babád születhet!
Lányok! Nagyon eltűntetek! Senki sem lett kismama júliusban??? Nagyon szomorú... :(
Nekem hétvégén és hét elején pozitív tesztjeim lettek ismét, de kedden este megjött. Szóval a szokásos történet...
Valaki mondjon már valami jó hírt!
Anna
Ja! Ha gondoljátok megcsinálhatom az augusztusi csoportot...
Anna
Naa, egy pozi teszt csak van júliusban is, gratulálok :)
Hát igen, ez nem volt egy sikeres hónap, eddig ömlöttek a pozitív tesztek, most meg csak egy lett így a végére :( Na de majd az augusztus :))) Mentem át én is oda, remélem sokan leszünk és sokan terhesek leszünk végre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!