Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Az előző havi csoportok folytatása. Új hónap, új remény :)
Léna
Mes! Nagyon jo a hozzaallasod! Ha esetleg lesz ra erkezesed, megirod a pajzsmirigy eredmenyedet? Az en dokim szerint a vetelesek nagy reszet tejtett pm-gondok okozzak. Szerinte meg az un. termeszetes szelekcio sem olyan gyakori ok, mint a kismama pm-rendellenessege :/ Haaat, en ezzel tudnek vitatkozni, de nem teszem, o az orvos...
En tervek szerint 18-an tesztelek. Semmi tunetem nincs, ami van, az beillik pms-nek is. Tehat nem remenykedek es nem leszek elkenodve negativ teszt eseten.
Hajra Csajok! Ki csinal augusztusi csoportot?
Én ma teszteltem egy überbrutál negatívat :) Valahogy sejtettem. Most várom, hogy megjöjjön, aztán folyt.köv. :)
Én nem nagyon szeretnénk csoportot csinálni, ha nem gond! No, nem azért, mert nem vagyok lelkes, csak én sokkal szívesebben lennék inkább ismét részese, semmint kézben tartója a dolognak. Ha értitek, hogy értem :)
SAI
SAI! Hanyadik napon vagy? Lehet még pozi lesz!
Egyébként még bőven van a júliusból, felesleges augusztusit nyitni. Szerintem.
Többiek? Kivel mi a helyzet?
Anna
Sziasztok!
Nekem az a teszt, ami egy hete pozitív lett nem mutat semmit. Igaz, nem reggeli elsőből csináltam, de mostanra már mutatnia kellene akkoris valamit. Vagy a teszt volt rossz, vagy volt valami, de mégse.
Éda
Éda, szerintem az a valószínűbb, hogy hibás volt. Sajnálom, hogy így alakult :(
Velem fura dolgok történnek, tegnap, a 7. ciklusnapon bal petefészek szurkált délután, majd este összetéveszthetetlen, nyúlós, tojásfehérjés nyák. Köpni-nyelni nem tudtam, szerintem volt egy soron kívüli ovum, csak arra tudok gondolni, hogy együtt voltunk a férjemmel délután, és az váltotta ki. Azért elkaptam még ma is, hogy ha már így alakult, ne szalasszuk el :D
Köszi Mes, sajnos semmilyen 2. csik nem volt, ugyhogy lehet, hogy tenyleg hibas volt az elözö teszt. Remenykedtem, mert mielött volt a verezgetes, az elött is volt ugye egy nagyon halvany pozi, igaz, az idön tul, ez a mult het hetföi meg a verzes utan volt erösebb, de lehet, felrevezetett mindket teszt, hiszen a tegnapi mar a 3. negativ volt, csak biztam benne, hogy a masik ket negativ az esetleg azert nem mutatta, mert masfajta volt. Hat ez van, de nektek szoritok tovabbra is!!
Eda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!