Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Az előző havi csoportok folytatása. Új hónap, új remény :)

Léna

2014. jún. 23. 16:56
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/125 anonim ***** válasza:

Mes! Nagyon jo a hozzaallasod! Ha esetleg lesz ra erkezesed, megirod a pajzsmirigy eredmenyedet? Az en dokim szerint a vetelesek nagy reszet tejtett pm-gondok okozzak. Szerinte meg az un. termeszetes szelekcio sem olyan gyakori ok, mint a kismama pm-rendellenessege :/ Haaat, en ezzel tudnek vitatkozni, de nem teszem, o az orvos...

En tervek szerint 18-an tesztelek. Semmi tunetem nincs, ami van, az beillik pms-nek is. Tehat nem remenykedek es nem leszek elkenodve negativ teszt eseten.

Hajra Csajok! Ki csinal augusztusi csoportot?

2014. júl. 16. 18:19
 102/125 anonim ***** válasza:
SAI voltam :)
2014. júl. 16. 18:19
 103/125 A kérdező kommentje:
SAI, mondjuk csináld meg te az augusztusit, ha már kérdezted :D Vagy aki késztetést érez, nem ragaszkodom a szerephez :D
2014. júl. 16. 19:16
 104/125 anonim ***** válasza:
SAI, persze, megirom majd. Nem vagyok am en sem hos, pityergek neha. Tamogatom az otleted, csinalhatnad te a kovetkezot, igy valthajuk egymast mindig. (en ugyis csak kesobb johetnek) Mes
2014. júl. 16. 19:20
 105/125 anonim ***** válasza:

Én ma teszteltem egy überbrutál negatívat :) Valahogy sejtettem. Most várom, hogy megjöjjön, aztán folyt.köv. :)

Én nem nagyon szeretnénk csoportot csinálni, ha nem gond! No, nem azért, mert nem vagyok lelkes, csak én sokkal szívesebben lennék inkább ismét részese, semmint kézben tartója a dolognak. Ha értitek, hogy értem :)

SAI

2014. júl. 18. 21:02
 106/125 anonim ***** válasza:

SAI! Hanyadik napon vagy? Lehet még pozi lesz!

Egyébként még bőven van a júliusból, felesleges augusztusit nyitni. Szerintem.

Többiek? Kivel mi a helyzet?

Anna

2014. júl. 18. 21:18
 107/125 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem az a teszt, ami egy hete pozitív lett nem mutat semmit. Igaz, nem reggeli elsőből csináltam, de mostanra már mutatnia kellene akkoris valamit. Vagy a teszt volt rossz, vagy volt valami, de mégse.

Éda

2014. júl. 21. 10:30
 108/125 A kérdező kommentje:

Éda, szerintem az a valószínűbb, hogy hibás volt. Sajnálom, hogy így alakult :(

Velem fura dolgok történnek, tegnap, a 7. ciklusnapon bal petefészek szurkált délután, majd este összetéveszthetetlen, nyúlós, tojásfehérjés nyák. Köpni-nyelni nem tudtam, szerintem volt egy soron kívüli ovum, csak arra tudok gondolni, hogy együtt voltunk a férjemmel délután, és az váltotta ki. Azért elkaptam még ma is, hogy ha már így alakult, ne szalasszuk el :D

2014. júl. 21. 16:32
 109/125 anonim ***** válasza:
Éda, egy hete arra gondoltam, hátha az a menis beágyazódásos vérzés volt. De akkor tényleg kellett volna erősödnie a csíkodnak. Van még második csík, vagy teljesen eltűnt? Mert, ha elűnt, akkor bizony elindulhatott valami, de aztán sajnos nem maradt meg. Ha van még második halovány csíkod, akkor szerintem menj el orvoshoz. Nem megijeszteni akarlak, de a méhen kívülinél nem ngyon, illetve nagyon lassan lesz második csík, és az erősödés is gyenge. Tuti, ami fix, irány az orvos. Az is lehet, hogy valami kis hormonális gubanc. Szorítok! Mes
2014. júl. 22. 09:10
 110/125 anonim ***** válasza:

Köszi Mes, sajnos semmilyen 2. csik nem volt, ugyhogy lehet, hogy tenyleg hibas volt az elözö teszt. Remenykedtem, mert mielött volt a verezgetes, az elött is volt ugye egy nagyon halvany pozi, igaz, az idön tul, ez a mult het hetföi meg a verzes utan volt erösebb, de lehet, felrevezetett mindket teszt, hiszen a tegnapi mar a 3. negativ volt, csak biztam benne, hogy a masik ket negativ az esetleg azert nem mutatta, mert masfajta volt. Hat ez van, de nektek szoritok tovabbra is!!

Eda

2014. júl. 22. 09:46
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!