Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Az előző havi csoportok folytatása. Új hónap, új remény :)
Léna
Sziasztok, nekünk a második hónap lesz, hogy próbálkozunk a kistesóval. Igazából azt hittem, hogy elsőre sikerült de ma reggel megjött (több napot késett és hányingerem volt napokig...).
Július végére már nem várom, számítok egy pozitív tesztre :-)
Drukkolok mindenkinek!
Betűket tudnátok írni hogy tudjam ki kicsoda :-)
Jövőhéten lesz az ovum már nagyon várom hogy a párom végre itthon legyen és egymásnak essünk :-)
Esetleg kislányra valami praktika pozíció? :-)
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni nekem esetleg, hogy jól gondolom-e, hogy ha a menzeszem 10-én este 11-kor jött meg, akkor júni 11 számít az első ciklusnapnak? Végülis ha korábban fekszem le, észre se vettem volna, csak reggelre :)
Akik nem tettétek meg, biggyesszetek majd valami aláírást a kommentjeitek alá, hogy tudjuk, ki kicsoda :)
sziasztok! Bár mi a jövőhéten kezdünk bele a babaprojectbe, de én is kíváncsi vagyok :)
Sok sikert mindenkinek :)
Remélem hamar összejön a pici baba, mert a kisfiam is hamar megfogant.
Nektek első?
Szia Orsi :)
Nekem első lenne, remélem már lesz is.
Helló mindenki!
SAI vagyok az előző csoportból :)
Nekem óramű pontossággal ismét megjött (aminek én most nagyon örültem). Július azonban már "éles" hónap, július 20-ra nem várom. Jövő héten ovu :)
Két vetélésen vagyok túl, de a harmadik terhesség sikeres lesz. Tudom, érzem. Muszáj.
Ja, és persze drukk-drukk mindenkinek!!!!
SAI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!