Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Az előző havi csoportok folytatása. Új hónap, új remény :)
Léna
Sziasztok!
Én most nem tudom, nálam mi van... Elvileg esedékes lenne az ovum, de volt a 8-9. ciklusnapon (kb 10 napja) olyan nyákom, ami alapján gyanús volt, hogy előrébb jött a peteérés. Azt gondoltam, hogy ez nagyon korai, biztos, hogy nem, de clostilbegytet szedtem, és olvastam, hogy az előrébb hozhatja. Most meg hirtelen kemény, tömör és fájdalmas lett a mellem. Lehet, hogy az ovu miatt, de nekem sose változott semmit a mellem a ciklus közben, csak amikor terhes voltam, akkor volt ilyen. Hát most már nem tudom, mit higyjek, nem merek ebben bízni.
Sziasztok lányok? Hogy vagytok? Én itt tartok: [link]
Mindenkinek nagyon drukkolok! Gyuláné
Szia Gyuláné,
szépen látszik az ovud :)
Én ugyanott tartok, mint az előző kommentemnél, csak eltelt 2-3 nap.
Többiek?
Nálam kb. pénteken esedékes az ovu. Görbét nem vezetek és terveim szerint 18-án tesztelek. Csak az előzmények miatt ilyen korán, amúgy 20-ra nem várom.
SAI
Sziasztok Lányok!
Mindenkinek drukkolok nagyon!
Én már az első ilyen csoportban is benne voltam, meg még elég sokáig benne leszek. Legutóbbi mensim egy hetet késett, már kicsit reménykedtem is, de persze megint megjött...
Szóval én azt sem tudom mikor kellene majd megjönnie, a hónapban valamikor. :)
Anna
Gyuláné!
Nagyon szépen alakult a hőd! Megkérdezhetem hol méred?
Anna
Anna, az a legjobb, ha nem is tudod :D
Én sem tudom most, nem is foglalkozom vele, kétnaponta akcióztunk végig eddig is, és ezt folytatjuk, amíg meg nem jön, vagy pozi nem lesz a teszt :) Ha minden igaz, így nem lehet elkerülni az ovut, ha hihetek a jeleknek (de nem merek), talán nálunk is segített ez, de majd beszámolok róla, ha már tuti az eredmény :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!