Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
A szeptemberi folytatasa.
2014. okt. 1. 11:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/242 A kérdező kommentje:

Sisy,

Engem is 4-es stadiumu mindenre kiterjedo endometriozissal mutottek majusban. 1/3 at tudtak leszedni, ezenkivul ciszta mindket petefeszken ( ezek mar tobb mint egy eve ott voltak), a petevezetek megcsavarodva, a masik megtorve , a mehben nagy mioma ...)

Nemtudom, sikerul-e egyaltalan egyszer az eletben :(

Agi

2014. okt. 1. 17:57
 22/242 anonim ***** válasza:
Jeny vagyok, szeptemberben nem jött össze, úgyhogy csatlakozom :) Hétvégére nem várom.
2014. okt. 1. 18:44
 23/242 monyk ***** válasza:
Üdv Mindenkinek! Még sose szálltam be ilyen fórumozásba, hátha most szerencsét hoz ;) Mi egy éve próbálkozunk, jövő hónapban kezdődik a kivizsgálás részemről. ( a másik oldal rendben :) Szóval én október 13-ra nem várom. 14-e a szülinapom, jó kis ajándék lenne :D Sok szerencsét Mindenkinek!!
2014. okt. 1. 21:12
 24/242 anonim ***** válasza:

Kedves Agi.

Engem is ugyan ilyen problemaval mutotek kiveve a mehez allitolag nem nyult!

En is ugyan igy gondolom h az eletben valoszinu nem fog sikeerulni ;-(

Most elkezdtem szedni a premens tabletatt es jobb tole .marmint a tuneteimre.

De azer en drukkolok mindenkinek h sikeruljon a baboka.

2014. okt. 2. 14:07
 25/242 anonim ***** válasza:

Sziasztok, lanyok. Mes vagyok a szeptemberi csoportbol. Drukkolok nagyon, hiszen sokatok olyan sok mindent vegigelt mar, szenvedett eleget! Mindenkinek babasodast!!!

En elmaradt mensi szerint betoltottem a 6. hetet. Szedem a vitaminjaimat, tartom a dietat, kenm a progeszteronkremet. Mivel pe a 18. napon volt, majd csak a betoltott 8 heten megyek dokihoz. Mit mondhatnek? Csak remenykedem, hogy nem ismetlodik meg a multkori. (ures petezsak)

Szoritok mindenkinek!

2014. okt. 2. 17:06
 26/242 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Mes! Nagyon szorítok Nektek! Most minden rendben lesz, tudom!

A többieknek meg megy a drukk teherbeeséshez!

Egy kérésem volna, mindenki írjon nevet a kommentjéhez, különben nem tudjuk követni...

Ez az első clostis hónapunk, nem érzek semmit azon kívül hogy szédülök és fájnak a melleim. Jövőhéten megyek be a klinikára ellenőriztetni mi van odabenn.

Október 21.-én lenne esedékes, de nagyon remélem nem jön meg.

Gyuláné?

Anna

2014. okt. 2. 19:25
 27/242 anonim ***** válasza:

Mes, nagyon-nagyon drukkolok neked, mindenképpen írj majd, ha tudsz már valamit :)

Léna

2014. okt. 2. 21:15
 28/242 A kérdező kommentje:

Kedden kellene megjonnie, ugy dontottem en sem tesztelek, csak ha nem jon meg.

De mar erzem, hogy megfog. :(

Hasam , derekam fajdogal mar, mell erzekenyebb.

2014. okt. 5. 23:09
 29/242 anonim ***** válasza:
Ági, a műtét során megoldották a miómát, cisztákkal csináltak valamit?
2014. okt. 6. 07:21
 30/242 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok! Jövök én is! Gyuláné vagyok. Én okt. 31.-re nem várom. 13.-án megyek az új orvoshoz aki megmondja mikor lesz a lapar. Már nagyon várom, mert megint annyira görcsöltem mensi alatt, hogy a felírt erős görcsoldó mellet is végig szenvedtem a hétvégét. Mindenkinek nagyon drukkolok!
2014. okt. 6. 09:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!