Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sisy,
Engem is 4-es stadiumu mindenre kiterjedo endometriozissal mutottek majusban. 1/3 at tudtak leszedni, ezenkivul ciszta mindket petefeszken ( ezek mar tobb mint egy eve ott voltak), a petevezetek megcsavarodva, a masik megtorve , a mehben nagy mioma ...)
Nemtudom, sikerul-e egyaltalan egyszer az eletben :(
Agi
Kedves Agi.
Engem is ugyan ilyen problemaval mutotek kiveve a mehez allitolag nem nyult!
En is ugyan igy gondolom h az eletben valoszinu nem fog sikeerulni ;-(
Most elkezdtem szedni a premens tabletatt es jobb tole .marmint a tuneteimre.
De azer en drukkolok mindenkinek h sikeruljon a baboka.
Sziasztok, lanyok. Mes vagyok a szeptemberi csoportbol. Drukkolok nagyon, hiszen sokatok olyan sok mindent vegigelt mar, szenvedett eleget! Mindenkinek babasodast!!!
En elmaradt mensi szerint betoltottem a 6. hetet. Szedem a vitaminjaimat, tartom a dietat, kenm a progeszteronkremet. Mivel pe a 18. napon volt, majd csak a betoltott 8 heten megyek dokihoz. Mit mondhatnek? Csak remenykedem, hogy nem ismetlodik meg a multkori. (ures petezsak)
Szoritok mindenkinek!
Sziasztok Lányok!
Mes! Nagyon szorítok Nektek! Most minden rendben lesz, tudom!
A többieknek meg megy a drukk teherbeeséshez!
Egy kérésem volna, mindenki írjon nevet a kommentjéhez, különben nem tudjuk követni...
Ez az első clostis hónapunk, nem érzek semmit azon kívül hogy szédülök és fájnak a melleim. Jövőhéten megyek be a klinikára ellenőriztetni mi van odabenn.
Október 21.-én lenne esedékes, de nagyon remélem nem jön meg.
Gyuláné?
Anna
Mes, nagyon-nagyon drukkolok neked, mindenképpen írj majd, ha tudsz már valamit :)
Léna
Kedden kellene megjonnie, ugy dontottem en sem tesztelek, csak ha nem jon meg.
De mar erzem, hogy megfog. :(
Hasam , derekam fajdogal mar, mell erzekenyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!