Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
A szeptemberi folytatasa.
2014. okt. 1. 11:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/242 A kérdező kommentje:

Lena, epp most gondoltam Rad :(

Sajnalom !! Azert meg van remeny, neha kesobb mutatja ki a teszt !

Agi

2014. okt. 8. 10:04
 62/242 A kérdező kommentje:

Ma 10 orara megyek a haziorvoshoz, itt mas a rendszer, haziorvoshoz kell menni eloszor amint megtudjuk, es utana a vedonohoz utal be a 8. heten. Itt nogyogyasz nem lat, csak ha gond van.

Viszont, mivel nekem sok nogyogyaszati gondom volt, es a mioma meg mindig ott van, plusz par hoanpja sulyos virusfertozesem volt (ami lehet meg el sem mult !!), ezert valoszinu beutal nogyogyaszatra!

Majd megirom mi volt !

2014. okt. 8. 10:07
 63/242 anonim ***** válasza:
Szia Agi mi volt a dokinal? Hogy vagy? Rena
2014. okt. 8. 20:18
 64/242 anonim ***** válasza:

Hálistennek nem megint ciszta volt, mert este megjött, megnyugodtam :) Mensi után megyek egy UH-ra, megnézzük, mi a helyzet odabent, aztán már remélem nincs több akadálya, hogy jöjjön a baba :)

Léna

2014. okt. 9. 09:53
 65/242 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

Lena, orulok h nem ciszta! Akkor jovo honap lesz a Tied :))

Nekem is 4 hettel ezelott cisztat mutatott az ultrahang , meg a mutet ota ott maradt, ugylatszik nem volt utban.

Szoritok!!

Tegnap voltam a haziorvosnal, mondtam neki, meglepodott h hogy sikerult ennyi baj utan, nagyon orult :)

Kiszamolta h junius 17. a napunk :)

A korhazba kell majd menni terhesgondozasra, majd hivnak, hogymikor. Normalis esetben itt a 12. het elott nincs ultrahang, de mondta h mivel voltak gondjaim, lehet elorebb vesznek, rajtuk mulik.

Kozben meg nagyok a mandulaim, es lazas is vagyok tegnap reggel ota, vett torokvaladekot, irt antibiotikumot, mondta ha 1-2 nap alatt nem leszek jobban, kezdjem el.

Azt mondta biztonsagos !! Ma mar jobban vagyok, holnapig varok a gyogyszerrel.

Kicsit szurkal a bal oldalam, remelem ez nem gond!

Mindenkinek szep napot!

2014. okt. 9. 10:06
 66/242 anonim ***** válasza:
Sziasztok, kicsit későn, de én is csatlakoznék hozzátok, még új vagyok. Gratulálok Ági,a szurkálás természetes, ne aggódj! A másik pozitív tesztelősnek is gratulálok, jó volt Titeket olvasni, remélem, minden rendben lesz. Nekünk már van egy lassan 14 hónapos tündérkénk, mellé szeretnénk mielőbb kistesót! Ő elsőre összejött, pedig rendszertelenek és az átlagnál hosszabbak a ciklusaim. A szülés óta annyit javult a helyzet, hogy megérzem a peteérést,így annak tüneteiből következtetek a mensi időpontjára, eddig bevált, de ezúttal nem voltak egyértelműek a jelek, ezért kicsit elbizonytalanodtam, elvileg 18-ára nem várom, ez a 3.próbálkozós hónapunk. Ugyan UH-on mindig láthatóak ciszták a petefészkemben, de mivel az első baba spontán sikerült, a doki szerint nem lehet PCOS. Egyelőre nem is teszek/szedek semmit, próbálok bízni magamban, főleg mivel anno biztos voltam benne ,hogy nem fog könnyen sikerülni a baba, de a kisasszony rácáfolt :D A cickafark,palástfű tea gondolatával barátkozom egy ideje, de még ódzkodom tőle kicsit, itt már említette valaki, tudnátok írni tapasztalatokat, aki még kipróbálta esetleg? Csak nem szeretném, hogy még jobban összekuszálja a dolgokat. Előre is köszönöm és nagyon drukkolok Mindenkinek! Eszter
2014. okt. 9. 13:09
 67/242 anonim ***** válasza:

Ja és le a kalappal azok előtt, akik már évek óta sikertelenül próbálkoznak, minden tiszteletem a Tiétek!!! El sem tudom képzelni, hogy lehet azt végigcsinálni! Sok sikert!

Eszter

2014. okt. 9. 13:22
 68/242 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Eszter üdv köztünk és sok sikert!

Léna az jó hír nincs ciszta. Ebben a ciklusban meg mindent bele! :)

Én ma voltam dokinál, ciklus 17.-ik napján. Először a kézi

vizsgálatnál a doki terhességre gyanakodott. Uh alapján terhesség nincs, ciszta nincs, de volt ovulációm és a nyálkahártyám 13,6 mm-es. Ez az első clostis hónap, bár tanakodtam bele fogjunk-e, de párom meggyőzött.

Anna

2014. okt. 9. 13:59
 69/242 A kérdező kommentje:

Eszter, koszonom a gratulaciot!

Anna, mindent bele !!! :)

Nekem ma nagyon hanyingerem van, enni sem birok, szololet iszok egesz nap!

Es en- aki nem bir ki egy fel napot sem csoki nelkul, ra sem birok nezni az edesre!

2014. okt. 9. 17:17
 70/242 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Először is gratulálok a pozi teszteseknek :).

Ovuteszt szerint okt.1-én volt peteérésem,hőm szerint meg okt.4-én úgyhogy nem tudom melyik lehet az igazi...

A görbém így alakul:

[link]

Ha nem ugrál hanem marad így fent vagy feljebb megy akkor ellövök egy 10-es tesztet kedden vagy szerdán.

Szerintetek kimutatná 10 DPO-n?

Eszter:Én írtam a Cikckafark+Palástfű teát.Én így iszom őket:

Cickafarkfű tea:A menstruációm utolsó vérzős napján kezdem el inni reggel és este 2 dl-t.Tüszőrepedésig iszom (ovutesztelek és a pozi teszt utáni első negatív napig iszom).

Palástfű tea:Tüszőrepedés másnapján kezdem el inni míg meg nem jön vagy max 14.napig (ilyenkor teszt és ha nega akkor ráhagyom).

Elkészítés mind a 2 te esetében:Felforralom a vizet (kb 2,5-3 dl szoktam a párolgás miatt) majd kimérem a 2 dl és ezt 2 teáskanál teafűre öntöm (fémmel nem érintkezhet ez a főzet) majd megkavarom lefedem és 10 percig ázni hagyom majd leszűröm és amilyen melegen csak tudom megiszom :).

A cickának kellemes íze van a palástnak nem annyira de 3-4 nap alatt meglehet szokni :).3 hónapig lehet egyfolytában inni majd 3 hónap szünetet kell tartani.A legjobb ha ovutesztel vagy hőmérőzéssel párosítod mert akkor tudod mikor kell teát váltani :).

Sok sikert hozzá!

Nicol

2014. okt. 10. 17:35
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!