Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Lena, epp most gondoltam Rad :(
Sajnalom !! Azert meg van remeny, neha kesobb mutatja ki a teszt !
Agi
Ma 10 orara megyek a haziorvoshoz, itt mas a rendszer, haziorvoshoz kell menni eloszor amint megtudjuk, es utana a vedonohoz utal be a 8. heten. Itt nogyogyasz nem lat, csak ha gond van.
Viszont, mivel nekem sok nogyogyaszati gondom volt, es a mioma meg mindig ott van, plusz par hoanpja sulyos virusfertozesem volt (ami lehet meg el sem mult !!), ezert valoszinu beutal nogyogyaszatra!
Majd megirom mi volt !
Hálistennek nem megint ciszta volt, mert este megjött, megnyugodtam :) Mensi után megyek egy UH-ra, megnézzük, mi a helyzet odabent, aztán már remélem nincs több akadálya, hogy jöjjön a baba :)
Léna
Sziasztok,
Lena, orulok h nem ciszta! Akkor jovo honap lesz a Tied :))
Nekem is 4 hettel ezelott cisztat mutatott az ultrahang , meg a mutet ota ott maradt, ugylatszik nem volt utban.
Szoritok!!
Tegnap voltam a haziorvosnal, mondtam neki, meglepodott h hogy sikerult ennyi baj utan, nagyon orult :)
Kiszamolta h junius 17. a napunk :)
A korhazba kell majd menni terhesgondozasra, majd hivnak, hogymikor. Normalis esetben itt a 12. het elott nincs ultrahang, de mondta h mivel voltak gondjaim, lehet elorebb vesznek, rajtuk mulik.
Kozben meg nagyok a mandulaim, es lazas is vagyok tegnap reggel ota, vett torokvaladekot, irt antibiotikumot, mondta ha 1-2 nap alatt nem leszek jobban, kezdjem el.
Azt mondta biztonsagos !! Ma mar jobban vagyok, holnapig varok a gyogyszerrel.
Kicsit szurkal a bal oldalam, remelem ez nem gond!
Mindenkinek szep napot!
Ja és le a kalappal azok előtt, akik már évek óta sikertelenül próbálkoznak, minden tiszteletem a Tiétek!!! El sem tudom képzelni, hogy lehet azt végigcsinálni! Sok sikert!
Eszter
Sziasztok Lányok!
Eszter üdv köztünk és sok sikert!
Léna az jó hír nincs ciszta. Ebben a ciklusban meg mindent bele! :)
Én ma voltam dokinál, ciklus 17.-ik napján. Először a kézi
vizsgálatnál a doki terhességre gyanakodott. Uh alapján terhesség nincs, ciszta nincs, de volt ovulációm és a nyálkahártyám 13,6 mm-es. Ez az első clostis hónap, bár tanakodtam bele fogjunk-e, de párom meggyőzött.
Anna
Eszter, koszonom a gratulaciot!
Anna, mindent bele !!! :)
Nekem ma nagyon hanyingerem van, enni sem birok, szololet iszok egesz nap!
Es en- aki nem bir ki egy fel napot sem csoki nelkul, ra sem birok nezni az edesre!
Sziasztok!
Először is gratulálok a pozi teszteseknek :).
Ovuteszt szerint okt.1-én volt peteérésem,hőm szerint meg okt.4-én úgyhogy nem tudom melyik lehet az igazi...
A görbém így alakul:
Ha nem ugrál hanem marad így fent vagy feljebb megy akkor ellövök egy 10-es tesztet kedden vagy szerdán.
Szerintetek kimutatná 10 DPO-n?
Eszter:Én írtam a Cikckafark+Palástfű teát.Én így iszom őket:
Cickafarkfű tea:A menstruációm utolsó vérzős napján kezdem el inni reggel és este 2 dl-t.Tüszőrepedésig iszom (ovutesztelek és a pozi teszt utáni első negatív napig iszom).
Palástfű tea:Tüszőrepedés másnapján kezdem el inni míg meg nem jön vagy max 14.napig (ilyenkor teszt és ha nega akkor ráhagyom).
Elkészítés mind a 2 te esetében:Felforralom a vizet (kb 2,5-3 dl szoktam a párolgás miatt) majd kimérem a 2 dl és ezt 2 teáskanál teafűre öntöm (fémmel nem érintkezhet ez a főzet) majd megkavarom lefedem és 10 percig ázni hagyom majd leszűröm és amilyen melegen csak tudom megiszom :).
A cickának kellemes íze van a palástnak nem annyira de 3-4 nap alatt meglehet szokni :).3 hónapig lehet egyfolytában inni majd 3 hónap szünetet kell tartani.A legjobb ha ovutesztel vagy hőmérőzéssel párosítod mert akkor tudod mikor kell teát váltani :).
Sok sikert hozzá!
Nicol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!