Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
A szeptemberi folytatasa.2014. okt. 1. 11:13
101/242 A kérdező kommentje:
Mes,
Igen megrendeltem a kremet tegnap ahogy irtad.
A HCG - t levettek, reggel kell telefonalni az eredmenyert.
Probalok nyugodt maradni !
2014. okt. 12. 21:35
102/242 A kérdező kommentje:
Apanak tegnap mondtam, mert videken volt.
Nagyon orult :)
Es mar maminak szolit :)
Kanadai, mondta hogy o az " anyat " nem tudja kimondani, ugyhogy mami lesz meg daddy :)
2014. okt. 12. 21:39
103/242 anonim válasza:
Nekem ma megjött, 27. napon.
Legalább normális hosszúságú a ciklusom.
Kedden megyek 3. napi vérvételre.
MaryAnn
104/242 monyk válasza:
Sajnàlom Mary! Èn is most megyek majd vèrvètelre. Te mennyi idö utàn mèsz? Nekem màra esedèkes. Furcsa, hogy mèg nem barnàzok, elötte 1-2 nappal mindig szoktam.. De tegnap annyira görcsölt a hasam, azt hittem reggelre tuti megjön. De mèg nem jött. Maradjon is így :) holnap lesz a szülinapom, ennèl nem is kaphatnèk csodàlatosabb ajàndèkot :) Majd meglàtjuk, de amúgy nem èrzem terhesnek magam..
105/242 anonim válasza:
Ági, mi van veled? Jobban vagy, mondtak valamit a kórházban? Mes
106/242 A kérdező kommentje:
Mes, koszi szepen az erdeklodest, epp irni akartam.
Ma hivtam a korhazat, a hcg szepen duplazodott.
Jovo het hetfore behivtak ultrahangra, akkor leszek 5+ 6 hetes, remelem akkor mar latni fogjak!
Tegnap este egy kis barnazas, azota semmi lekopogom, barcsak maradna igy!
2014. okt. 13. 21:19
107/242 A kérdező kommentje:
Erzem, hogy minden rendben lesz !
2014. okt. 13. 21:19
108/242 A kérdező kommentje:
Monyk, szoritok !!!!
2014. okt. 13. 21:20
109/242 monyk válasza:
Köszi Àgi a drukkot, ès örülöl hogy minden rendben Veletek ;)
110/242 monyk válasza:
Lànyok! Nem fogok tesztelni, mert elkezdtem barnàzni :( nem hiàba görcsöltem :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!