Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sziasztok!
Mára nem vártam és nem is jött :).Tegnap este éreztem,hogy húzódik a hasam alja.Volt 1-2 gombostű nagyságú vérfoltom is és azt hittem mára megjön de nem jött.Tegnap teszteltem 10-es One Steppel egy nagy negatívat.A hőm így alakul:
Szurkoljatok nagyon hátha sikeres lett ez a hónap.Fura lenne ha pont akkor esem teherbe amikor tüdőgyulladásom és torokgyulladásom van egyszerre...
Nicol
Nagyon szoritok Nicol !!
Mikor tesztelsz megint ?
Köszi Ági!
Kedden szeretnék ha nem jön meg addig vagy nem esik a hőm aztán majd elválik meddig bírom ki.Ma leesett,hogy munkanap van és elszaladtam venni egy tesztet a patikába ahol csak 25-ös volt így biztosra akarok menni.
Veled mizuj?Hogy vagy?
Nicol
Nagyon szurkolok :)
En koszonom jol vagyok, nagyon nagyon pici barna maszat van idonkent.
A Mes altal ajanlott krem meg nem ert ide ( vagyis postan van mert tegnap jott de nem fert be a postaladaba, posta ma meg zarva ) .
Nagyon faradt vagyok es hanyingerem van, de elvezek minden napot :)
Apat koran reggel elkuldtem sos kekszert meg citromert, a citromos viz nagyon jo hanyingerre!
Lanyok, mi a helyzet az osszebujjassal ? En igy nem merek , hogy barnazgatok...
Agi, igy en sem mernem a helyedben...
Nalunk van osszebujas, bar ritkabb, de ugye nekem nincs ilyen problemam. Remelem, segit majd neked a krem. Irj a jovoheti UH utan.
Mes
Igen, nem merek en sem.
Hetfon irok az ultrahang utan!
Lányok! Tegnap végül nem jött meg, viszont 2-3 napja éjjelente rosszullétek törnek rrám, a lányomnál is így volt, mikor őt vártam, ezért gyanakodni kezdtem, egy jó órája csináltam egy tesztet ( x-epil ) és egy nagyon-nagyon halvány 2. csíkocska megjelent a 4. percben!! :D már épp kezdtem azt hinni, hogy negatív! Jó hír, hogy a férjem is látja, tehát nem csak odaképzelem! Jaj, olyan izgatott vagyok, megpróbálok keddig várni a következő teszttel! Remélem minden rendben lesz! Nicol, a kedd jó napnak tűnik (akkor lesz a kislányunk 14 hónapos) hozzon szerencsét mindkettőnknek!!!!! A kép mobillal, fürdőszobai fénynél nem sikerült túl jól, most csináltam még egyet, mert világosabb van és száradás óta jobban is látszik, nem biztos, hogy fel tudom tölteni mobilról!
Ági, a helyedben én is várnék az együttléttel, remélem, mielőbb megérkezik a krém! A 11-esnek utólag is gratulálok!
Tesztel még valaki mostanában?
Eszter
Jajj de jó! Most olvasom Lányok! Gratulálok a pozi tesztekhez! Jó egészséget!
A többieknek megy a drukk, remélem sok ilyen örömhírt olvashatunk ebben a hónapban!
Sajnálom akinek nem sikerült, de fel a fejjel!
Én így állok:
Anna
www.kepfeltöltés.hu
Ide feltöltöd, majd rákattintasz a képre és kimásolod az url-jét.
Én nagyon szeretném látni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!