Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Nicol, nagyon-nagyon sajnálom!!!! Remélem minél előbb, akár már a következő hónapban eljön a Ti időtök!
Kolli, nekem 2. baba lenne. Mizus? Teszteltél azóta? Drukkolok!
Ági, szerintem is az uh-ot vedd alapul, a ciklusod csúszkálhat, de ilyenkor még minden magzat egyformán fejlődik a 12. hétig, akkor véglegesítik a szülés várható időpontját, utána viszont minden baba a maga ütemében fejlődik, szóval ne ijedj majd meg, ha akár 2 héttel is nagyobbnak/kisebbnek nézik!
Egyébként én tegnap csináltam egy tesztet, nem egészen ezt vártam, csak kicsit erősödött a 2. csík, azt hittem jobban fog, ezért először megijedtem, aztán belegondoltam és az előzőnél átaludtam az éjszakát, az újabbnál pedig feleltem éjjel is, így csak 3 óra telt el az előző pisilés óta (bocsi, hogy ilyeneket taglalgatok), ahhoz képest pedig nem is rossz, de azért még izgulok kicsit. Holnap vagy pénteken újra tesztelek! Egyelőre a könnyebb összehasonlítás érdekében még megtartottam a régi tesztet is, mindjárt küldöm a képeket! Nincs nagy tapasztalatom tesztelés terén, a kislányomat laborban mutatták ki, ezért is nagyon örülnék a véleményeteknek!
Mindenkinek megy a drukk, akik tesztelnek, a babásoknak meg jó egészséget!
Eszter, azért erősödik ez látványosan, ne aggódj, teljesen jó :) Gratula :)
Léna
Amúgy nálam szerintem megint nem jó valami, érzem, hogy olyan "nehéz" a méhem, folyamatosan érzem, hogy van, és nem nagyon tetszik ez nekem :/ Nehogymár elteljen egy kis idő anélkül, hogy gáz lenne, tényleg. Kezd már nagyon elegem lenni :(
Léna
Hát lányok most semmi értelmeset nem tudok írni a hozzászólásaitokhoz mert tiszta ideg vagyok és zokogok....Anya ma bejelentette,hogy megint terhes....hát szép kis névnap ez Nekem...
(eredeti nevem: Gyöngyi Nikolett)
Nicol
Nicol, nagyon meg tudlak érteni. Nekem a barátnőm mondta tegnap este, hogy kislánya lesz, tegnap tudta meg. Nos, ő nem is akart gyereket, belement a férje kedvéért. Épp éli az álmomat. Én meg a rémálmomat, mert mindig attól féltem a legjobban, hogy nem fog sikerülni a baba... Örülök az örömének, a magam részéről viszont nem túl felemelő érzés, főleg, hogy szerintem nálam megint gond van. Rohadtul nincs igazság, az a helyzet :/ Mondanám, hogy fel a fejjel, de tudom, hogy nem olyan egyszer az.
Léna
Lanyok, akiknel “elvileg” minden rendben, legalabbis az orvosok nem talaltak semmit, csak nem jon a baba...olyanokat gondoltatok kiprobalni, mint kineziologus, Hellinger terapia, Aviva torna, Arwen torna, pszichologus, taplalkozasi tanacsado-hormontanacsado, stb.?
Remelem, nem bantodtok meg, hogy megkerdezem, de szerintem mindegy, mi az, csak segitsen, talaljon benne az ember remenyt. Mes
Nicol, Lena, annyira sajnalom :(
Olyan igazsagtalan az elet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!