Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
A szeptemberi folytatasa.
2014. okt. 1. 11:13
 201/242 anonim ***** válasza:
100%

Mes, én most úgy vagyok vele, hogy hétfőn megyek egyébként is orvoshoz, hogy megnézzük, mi van bent (remélem már semmi), és ha tényleg gond van megint, csináltatok egy hormonsort, mert ha itt tényleg gáz van, az tuti hormonális, mert a peteérést ugye hormonok szabályozzák. Ha nincs, akkor én most a teázáson gondolkodtam, meg az étrendem drasztikus megváltoztatásán, ugyanis én folyton össze-vissza zabálok mindent "mert megtehetem" alapon :D (jó a genetikám hálistennek, 156 centihez vagyok 45 kiló körül, akármit eszek). De persze attól, hogy nem hízok el tőle, nem biztos, hogy jót tesz ugyebár, sőt, biztos, hogy nem, úgyhogy én ilyeneket szeretnék első körben próbálni, ha minden oké. A closti kúrám óta valahogy nem nagyon akarom én sem a gyógyszerekben látni a kiutat, csak ha minden más kudarcot vallott...

Léna

2014. okt. 23. 12:47
 202/242 monyk ***** válasza:
100%

Sajnálom Nicol ès Lèna. :( Èn is elèggè neki vagyok keseredve. Màr kínonba csinàltam mèg egy tesztet. Ki is írtam. Itt a link

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Tiszta hülye vagyok :D

2014. okt. 23. 15:42
 203/242 anonim ***** válasza:
100%

Monyk, én látom, amit látsz a teszten, de ha jól tévedek, ez egy 10-es One Step teszt (nekem is ilyen van itthon), és ennek én max akkor hiszek, ha egyértelműbben látszik ennél. Érdekes dolgokat tud ez a teszt produkálni, nekem májusban pl. frankón kijött rajta egy csík, tök olyan, amilyennek lennie kell, viszonylag erős is, csak fél centivel távolabb, mint kellett volna. Nem volt baba. Júliusban valami hasonló volt, hogy nem tudtam eldönteni, hogy csíkot látok, vagy a csík helyét, akkor se volt. Lehet amúgy, hogy tényleg az ovudat jelzi, mint ahogy az ovuteszt is lehet pozi, ha terhes vagy. Aztán lehet, hogy baba, nem tudom. Esetleg ha közvetlen mensi előtt együtt voltatok, akár az is lehet.

Léna

2014. okt. 23. 15:55
 204/242 A kérdező kommentje:
En is latom a 2. csikot, de nem ismerem ezt a fajta tesztet. Nem tudsz venni mas fajtat? Bar nem tudom milyenek vannak otthon.
2014. okt. 23. 16:32
 205/242 monyk ***** válasza:
100%
Voltunk együtt közvetlen mensi elött. Tescos a teszt 25-ös èrzèkenysègü. Dehàt akkor nem kellett vna megjönnie ha lenne vmi sztem..
2014. okt. 23. 17:39
 206/242 anonim ***** válasza:
100%

Hát, közvetlen mensi előtt még nem biztos, hogy észrevette a szervezeted, főleg ha esetleg be se ágyazódott. Nem tudom, ha terhesség, pár nap múlva erősebb kell, hogy legyen.

Léna

2014. okt. 23. 20:57
 207/242 anonim ***** válasza:
100%

Csajok, barátcserje kapszulát szedett valaki? Segített, csinált valamit? És milyen teával lehetne a tüszőrepedést elősegíteni? Próbált már valaki ilyesmit?

Köszi, Léna

2014. okt. 24. 00:53
 208/242 anonim ***** válasza:
76%
Lena, en szedtem. Kb 1-2 hettel a missed ab mutet utan kezdtem el szedni, csak en tinktura formajaban, napi 15 cseppet.Mindennap kell szedni, nincs szunet. Nekem a kovetkezo rendes mensi utan elmulasztotta a koztes verzeseket es kisse kitolta a peteeres idopontjat. (nekem elotte rovid ciklusaim, 25 naposak voltak, ezzel megnyult volna a cikusom, csak ugye, nem jott meg) Teat nem probaltam, szerintem celszeru vagy teakat, vagy baratcserjet szedni. 2-3 honap, mire hat. (nalam ez 2 honap volt kb) Remelem, segitettem. Mes
2014. okt. 24. 08:45
 209/242 anonim ***** válasza:
100%

Köszi Mes! Nagyon agyalok, hogy megpróbálom, olvastam, hogy segíthet a tüszőrepedésben. Szerintem nekem megint nem reped meg, vagy megint cisztám van :/

Léna

2014. okt. 24. 10:51
 210/242 anonim ***** válasza:
100%
Léna: én szedem a barátcserjét, ez az első hónap, jövő vasárnapra nem várom, úgyhogy még nem tudom segített-e. Barátnőm szintén egy hónap szedés után esett teherbe, előtte 1 évig semmi. Talán van benne valami.
2014. okt. 24. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!