Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Mes, én most úgy vagyok vele, hogy hétfőn megyek egyébként is orvoshoz, hogy megnézzük, mi van bent (remélem már semmi), és ha tényleg gond van megint, csináltatok egy hormonsort, mert ha itt tényleg gáz van, az tuti hormonális, mert a peteérést ugye hormonok szabályozzák. Ha nincs, akkor én most a teázáson gondolkodtam, meg az étrendem drasztikus megváltoztatásán, ugyanis én folyton össze-vissza zabálok mindent "mert megtehetem" alapon :D (jó a genetikám hálistennek, 156 centihez vagyok 45 kiló körül, akármit eszek). De persze attól, hogy nem hízok el tőle, nem biztos, hogy jót tesz ugyebár, sőt, biztos, hogy nem, úgyhogy én ilyeneket szeretnék első körben próbálni, ha minden oké. A closti kúrám óta valahogy nem nagyon akarom én sem a gyógyszerekben látni a kiutat, csak ha minden más kudarcot vallott...
Léna
Sajnálom Nicol ès Lèna. :( Èn is elèggè neki vagyok keseredve. Màr kínonba csinàltam mèg egy tesztet. Ki is írtam. Itt a link
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Tiszta hülye vagyok :D
Monyk, én látom, amit látsz a teszten, de ha jól tévedek, ez egy 10-es One Step teszt (nekem is ilyen van itthon), és ennek én max akkor hiszek, ha egyértelműbben látszik ennél. Érdekes dolgokat tud ez a teszt produkálni, nekem májusban pl. frankón kijött rajta egy csík, tök olyan, amilyennek lennie kell, viszonylag erős is, csak fél centivel távolabb, mint kellett volna. Nem volt baba. Júliusban valami hasonló volt, hogy nem tudtam eldönteni, hogy csíkot látok, vagy a csík helyét, akkor se volt. Lehet amúgy, hogy tényleg az ovudat jelzi, mint ahogy az ovuteszt is lehet pozi, ha terhes vagy. Aztán lehet, hogy baba, nem tudom. Esetleg ha közvetlen mensi előtt együtt voltatok, akár az is lehet.
Léna
Hát, közvetlen mensi előtt még nem biztos, hogy észrevette a szervezeted, főleg ha esetleg be se ágyazódott. Nem tudom, ha terhesség, pár nap múlva erősebb kell, hogy legyen.
Léna
Csajok, barátcserje kapszulát szedett valaki? Segített, csinált valamit? És milyen teával lehetne a tüszőrepedést elősegíteni? Próbált már valaki ilyesmit?
Köszi, Léna
Köszi Mes! Nagyon agyalok, hogy megpróbálom, olvastam, hogy segíthet a tüszőrepedésben. Szerintem nekem megint nem reped meg, vagy megint cisztám van :/
Léna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!