Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Köszi lányok, teszek egy próbát a barátcserjével. Olvasgattam, elvileg segíti a tüszőrepedést is, nálam meg ezzel volt gond a terhesség óta, meg a progeszteronhiányon is tud javítani, szerintem az sem árt. Végülis természetes cucc, bajom nem lehet tőle, max nem használ. De most a gyógyszerekkel kicsit teli a tököm, úgyhogy inkább ez.
Léna
Lányok, ma reggelre felment a hőm 36,7-re, eddig 36,2 körül volt. Viszont az ovutesztem még tegnap is totál negatív volt, szerintetek most hogy van ez? Van olyan, hogy valakinek nem jelzi a teszt az ovut? Vagy a hőm emelkedése véletlen csak? Mikor mértem pár hónapja, mindig csak akkor ment föl ennyire, mikor megvolt a peteérés. Nem értem én ezt :/ De elkezdtem reménykedni, hogy hátha mégis működök.
Léna
Lena, en szoritok !!
Ehhez a ho dologhoz nem tudok hozzaszolni, en sosem mertem.
Köszi Mes! Igazából én a hőmnek jobban hiszek, egyrészt, mert szeretnék, másrészt, mert most ahogy rákerestem, van ilyen, hogy valakinek nem mutatja a teszt az ovuját, meg olyan is, akinek mindig reggel lett pozi, pedig ugye elvileg délután kell csinálni (én délután csináltam). Hát, nem tudom. Ha holnap is fent van a hőm, akkor valószínűleg megvolt, mert a hőm még sose hazudott. De holnap este megyek amúgy is orvoshoz, gondolom ő is látni fogja, mi a szitu. Viszont megszűnt a petefészek fájdalom is, mindkét oldalon. De baba ebből most tuti nem lesz, mivel az elmúlt napokban egyáltalán nem voltunk együtt, hogy ha esetleg megint ciszta van, akkor lehetőleg ne fakasszuk ki újfent.
Viszont az az érdekes, hogy egy ideig nekem is erősödött az ovuteszt, azóta totál halvány, de a legerősebb tesztet már vagy 4-5 napja csináltam, hacsak nem volt akkor is egy peteérésem, akkor totál logikátlan, amit jelzett. De ha lett volna, akkor nem lett volna ilyen alacsony a hőm egészen máig. Szóval ez sehogyse jó, a legésszerűbb magyarázat, hogy szar a teszt :D
Léna
Monyk, nem tudom, most én se lettem okosabb, 36,6-ot mértem, ami nagyjából a peteérés előtti és utáni értékek között van félúton :D De este megyek orvoshoz, úgyhogy kiderül lassan, mi a helyzet. Mindenesetre az fura, hogy tök mást mérsz, mint szoktál. Nem lehetett egy korai péd?
Léna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!