Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Voltam az ultrahangon, lattam a kisbabat :))
Annyira jo volt!!!
12 mm a petezsak, es ott volt benne a sarokban :)
A petezsak korul kis veromlenyt latott, azt mondta ettol van a barnazas, szepen lassan fel fog szivodni, a beagyazodaskor keletkezhetett.
Legkozelebb itt csak a 12. heten van ultrahang, de a korhazban ahol dolgozom, megprobalok kerni egyett elobb is.
Nicol mikor tesztelsz?
Anna , megegyszer gratula a pozi teszthez!
Kolli, a Tied is erosodni fog!
Mes: a lapomra az van irva, hogy neztek Progeszteront, lehet varok a kremmel, ha a veromleny miatt van a barnazas.
Jajj Ági de szuper! Kisfiammal nekem is volt vérömlenyem, ráadásul 3 cm-es, de szerencsére minden rendben lett.
Egyelőre nem lehet meghatározni a babád korát, a 12.-ik hétre már biztosabb lesz, addig meg maradj az uh-n becsült kornál. :)
Anna
Anna, ez pozitiv, gratula! Agi, orulok!!! Persze, ahogy erzed, ahogy helyesnek talalod, de ahogy mondtam, artani nem art!
Mindenkinek megy a drukk!
Mes
Anna gratulálok ez pozitív. Nagyon kíváncsi vagyok fog e erősödni.
Amúgy rajtam kívül mindenkinek első babája lesz?
Mes, azert orulok, es megnyugtato, hogy mar itt van a krem, es barmikor elkezdhetem, es koszonom, hogy segitettel benne !
Kolli, nekem elso baba :)
Es mar 33 vagyok!
Agi, nagyon szivesen! :)
Nekem is elso baba. Mes
Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek akinek pozi lett a tesztje.
Sajnos nekem ma reggelre megjött.Életem legszebb görbéjét produkáltam,bizakodtam nagyon és most összetörtem.44 hónap és 1 vetéléssel a hátam mögött már elvesztettem a reményt,hogy valaha lesz nekem is babám.
Szurkolok mindenkinek,hogy rendben legyen minden :).
Nicol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!