Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
A szeptemberi folytatasa.
2014. okt. 1. 11:13
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/242 anonim ***** válasza:

Mes, nagyon örülök nektek :)) Jó hallani, hogy sikerülhet egy ilyen után is, még ha én nem is voltam eddig szerencsés. Majdcsak eljön az én időm :)

Most már tényleg minden rendben lesz, pihenj sokat :)

Léna

2014. okt. 16. 14:16
 132/242 anonim ***** válasza:
Léna, tuti eljon a te idod is! Talan hamarabb, mint azt most hiszed. Gondolok rád is, koszonom a kedves szavakat. Mes
2014. okt. 16. 14:22
 133/242 anonim ***** válasza:
100%

Nicol teszteltél? Szorítok! És mégegyszer köszönöm a teákkal kapcsolatos válaszod!

Léna, előző topikokban olvastam, mennyi mindenen mentél keresztül, most már jönnie kell a babának!

Én szombatra nem várom (bár ez nem 100%), de már görcsölgetek és van még pár mensis tünetem, szóval egyre halványodik a remény, meg amúgy is az az érzésem, hogy most nem volt peteérésem :( és megint már a 39.ciklusnapon tartok, pedig előző hónapban életemben először a 33. napon jött meg, reméltem, hogy így marad.... (szülés óta 41-45 napos ciklusaim voltak, amik így is gyakrabbak, mint régen) Szóval ha már úgy is meg fog jönni, jó lenne minél hamarabb!

Akiknek most nem sikerült, nagyon sajnálom! A babások meg írjanak minél többször! :) A mensi előtt lévőknek továbbra is megy a drukk!

2014. okt. 17. 06:36
 134/242 anonim ***** válasza:
100%
Jaj lemaradt, Eszter voltam :)
2014. okt. 17. 06:38
 135/242 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok lanyok.

Drukkolok nektek oszinten h sikeruljon a baba.

Nem tudtam itt leni ssjnos....

Lena ne idegeskedjel ne gorcsolj ra.most gondolj jora mert szrnvedtel mar csak jo johet mar.

Velem anyi tortent h szedem a (premens) tabit.ereztem is a pet,viszont szekrekedesem van par napja hiaba iszom narancs let vagy parafin olajat hat nem igazan hat :-(

Lehet a premenstol?

Sisy.

2014. okt. 17. 08:18
 136/242 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok, 11es válaszoló vagyok. tegnap és ma is pozitívat teszteltem. megpróbálom felölteni :)
2014. okt. 17. 09:44
 137/242 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok. Nekem még semmi de nem is teszteltem. Kolli
2014. okt. 17. 09:54
 138/242 anonim ***** válasza:
100%

Eszter, köszönöm, aranyos vagy. Azért az én történetem annyira még nem is vészes, ahogy itt olvasom, vannak itt olyanok, akiknek több jutott a rosszból :(

Sisy, egész évben azt mondogattam magamnak, hogy ennyi rossz után csak jó jöhet, és mindig még rosszabb lett minden, úgyhogy már inkább nem mondogatok semmit :) Már nem görcsölök rajta, nem foglalkozom vele, ha januárig nem sikerül, csináltatok egy hormonsort, addig nem érdekel. Amúgy is most van "babám", 12 hetes a kismacskám, kiválóan eltereli a figyelmemet, mert rengeteget kell vele foglalkozni :D

Egyébként olyan szempontból örülök, hogy fény derült a cisztákra, hogy így egyben magyarázatot is kaptam, hogy eddig miért nem sikerült a baba, ugyanis ekkora ciszták mellett esélyem se volt. Legalább nem az van, hogy nem jött össze, mert csak, hanem volt oka, ez engem megnyugtat azért.

Gratulálok az újabb pozi tesztekhez, a friss babások pedig pihenjenek sokat :)

Léna

2014. okt. 17. 10:44
 139/242 anonim ***** válasza:
100%

Mi november 18-án megyünk inszem. konzultációra.

De eldöntöttem, hogy az időpontot majd le kell mondani, mert ebben a hónapban sikerülni fog a picurka. :D

A + tesztekhez gratulálok, vigyázzatok magatokra.

MaryAnn

2014. okt. 17. 10:50
 140/242 anonim válasza:
100%

Sziasztok lányok! Szeretnék csatlakozni. Először is gratulálok a pozi teszteseknek! Én 26 - ára nem várom, de csak 27- én tesztelek. Vasárnap volt az inszemináció, mert régóta várunk babára, de nem jön :( . Remélem hamarosan én is pozit tesztelek! Esetleg vagytok akik inszemmel estetek teherbe? Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok!

Adryanna

2014. okt. 17. 20:27
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!