Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Eszter ez tényleg pozitív! Hatalmas gratula!!!! :)
Anna
Ez pedig az, amit rögtön utána készítettem, de nagyon rossz minőségű! Na bocsi, hogy küldözgetek itt össze vissza :) Szép napot mindenkinek, Eszter
23.-án esedékes nálam. A görbém semmit sem jelent, a múlt havi sokkal biztatóbb volt mégis megjött. Ez az első clostis hónapom, tesztelni fogok a napokban.
Anna
Sziasztok!
Ági szép a diagrammod,szurkolok Neked nagyon:).
Eszter gratulálok halkan:).A kedd igen nagyon jó nap lesz tesztelésre ha nem jön meg addig.Aznap van Páromnak a szülinapja és jó volna egy pozi tesztet ajándékozni Neki.
Kicsit szkeptikus vagyok evvel a szülinapi pozi teszttel...2012-ben is pont a szülinapján lett pozi a tesztem (az a baba nem maradt meg).Fura lenne ha ez megint megismétlődne.Jajj nagyon félek.
Az én görbém most így néz ki:
Reggel és este kicsit húz a hasam de napközben nem.Enyhe hányingerem van de nem tudom eldönteni,hogy baba miatt vagy azért mert beteg vagyok...
Nicol
Eszter, gratulálok :)
Ági, nekem anno azt mondta a dokim, mikor terhes voltam, hogy ha barnázok, vérzek, görcsölök, vagy csak rózsaszínes folyásom van, hanyagoljuk a szexet. Szerintem amíg nem voltál UH-n és nem mondanak mást, ne erőltessétek inkább.
Nos, így a második clostimentes hónapban úgy tűnik, annyi értelme legalább volt az egésznek, hogy a 32-33 napos ciklusaim átálltak 27-28 napra. Most a 11. napon vagyok és kíváncsiságból lőttem egy ovutesztet, majdnem egyforma erősségű a két csík már, úgyhogy valószínűleg lassan ovum lesz, ez a ciklus is ilyen rövid lesz. Ahhoz képest, hogy elfordult régen, hogy a 20. nap körül volt csak peteérésem, már egész jól állok :)
Októberben nekem már nem lesz pozim, csak max. november elején, de olvaslak titeket, drukkolok azoknak, akiknek még nem biztos a dolog :)
Léna
Koszi Lena!
En a 12. hetig mindenkepp varni akarok az egyuttlettel, koszi, hogy megerosittettek.
Akkor Neked november lesz a honapod :))
Eszter,
Ez csodas !!!! Gratulalok :)
Csinalsz meg tesztet ?
Ti láttok valamit a tesztemen?
Most este csináltam. Én látok valami halovány csíkot, de szerintem csak árnyék párom semmit nem lát. Nyilván pár nap múlva ismétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!