Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Jajj Nicol, annyira sajnalom :(
Annyira szoritottam!
Probald meg nem feladni!
Nicol voltál már kivizsgáláson? Miket néztek?
Nekem semmi jele, holnap reggel lehet ellövök egy tesztet.
Kíváncsi vagyok, hogy erösödik e.
Kolli voltam.
Köszönöm szépen a biztatást,de most nagyon magam alatt vagyok.
Igen Kolli volt kivizsgálás.Mindent néztek vetélés után.Párommal és Velem is minden rendben mégsem akar jönni a Baba.Úgyhogy most még várunk egy kicsit (max. 1év) és akkor belevágunk az inszembe vagy a lombikba.A korunk nem akadály a teherbeesésre (Párom 35 (van 2 gyereke már),Én 25).
Egyszer majdcsak eljön a Mi időnk is csak addig kell türelmesen várni :).
Neked szurkolok,hogy erősödjön a teszted:)!
Nicol
Jajj az lemaradt milyen vizsgálatok voltak:
3. és 21. napi hormonsor
inzulin és cukorvizsgálat
petevezeték átjárhatósági
lapar
spermavizsgálat
Volt 2*3 hónap closty az utolsó 3 hónapos kezelésnél tüszőrepivel+utróval kiegészítve.Soha nem volt cisztám és általában 3-4 érett tüszőm volt ami megrepedt(sok az iker a családban),de így sem jött össze.
Nicol
monyk köszi a biztatást és fel a fejjel Neked is!Hiszek benne,hogy Nekünk is lesz egyszer.Egyébként tudom milyen ha bejelenti mindenki körülötted,hogy babát vár.Nálunk Anyu jelentette be tavaly márciusban,hogy babát vár (elvetélt) utána bejelentette októberben is egyik uncsitesóm is ekkor jelentette be a babát ,közben augusztusban 2 barátnőm is terhes lett,az egyik ikrekkel aki márciusban szült és a következőt várja januárra (10 hónaposak lesznek az ikrek mire a tesó megjön....),decemberben húgom (20 éves) és másik barátnőm,most meg az másik uncsitesóm jelentette be,hogy januárba ott is baba lesz.Úgyhogy már kivagyok...
Ne értsétek félre nem vagyok irigy de kicsit igazságtalannak érzem ezt az egészet.És a ráadás,hogy nekem kellett egyik barátnőmet meg anyumat orvoshoz kísérgetnem....ez volt a hab a tortán...Persze mióta akik megszültek nem is nagyon keresnek...
Nicol
Nicol, fel a fejjel! Tudom, hogy milyen ez, másfél hónap híján mi is egy éve próbálkozunk. Mondjuk nekem összejött az elején egyszer egy ikerterhesség, de elvetéltem, azóta meg semmi :( Gondolhatod, ez is milyen élmény volt, kettőből egy sem maradt meg.
Két embert ismerek, akiknek ugyanakkor volt missed ab, mint nekem, már mindkettő terhes azóta. Sorban derül ki körülöttem is mindenkiről, meg születnek a babák, közben tőlem meg mindenki kérdezgeti, hogy "és nektek mikor jön már?", nagyon nem könnyű ez. De nem szabad feladni! Eljön a mi időnk is, csak nekünk valamiért többet kell várni! Kitartás, sikerülni fog! Ez mindenkinek szól, akinek most nem sikerült!
Léna
3.napi (5. napon lett levéve kavarodás miatt mert ahova mentem onnan 3.napon elküldtek másik helyre ott meg visszaküldtek oda ahonnan először elküldtek)
Prolaktin 233 mIU/L (102-496)
Tesztoszteron 1,48 nmol/L (<2,86)
SHBG 88,8 nmol/L (26,1-110,0)
FSH 7,7 iu/l (3,5-12,5)
LH 10,5 iu/l (2,4-12,6)
Ösztradiol 78 pmol/L (46-607)
Progreszteron 1,9 nmol/L (0,6-4,7 nmol/L
TSH 1,36 mIU/L (0,27-4,20)
21.napi
Progreszteron 54 nmol/L (5,3-86)
Ösztradiol 176 pmol/L (<201)
Cukor
0' 4,9 mmol/L (3,5-6,1)
60' 6,4 mmol/L (3,1-10,5)
120' 5,0 mmol/L (3,1-7,5)
Inzulin
0'4,1 mlU/L (1,9-23,0)
60' 31,9 mlU/L
120'12,1 mlU/L
Ezek 3 hónapos leletek.Endodoki szerint jók.
Köszönöm szépen lányok a támogatást,mára már egy kicsit megnyugodtam.4 év alatt hozzászokhattam volna már a csalódáshoz...
Léna nagyon sajnálom ami veled történt,átérzem milyen egy vetélés.
Gyuláné 7 év után lassan nálad is kopogtat majd a gólya :).
Szurkolok mindenkinek!
Nicol
Ezek az eredmények tényleg jónak tűnnek! Bocsi, hogy rákérdeztem, de rengeteg orvos nem ért az Ir-hez PCOs-hoz és a pm gondokhoz.
Én most várok nyugodtan a laparra. Remélem utána sikerülni fog.
Mindenkinek drukkolok nagyon! A pozi teszteseknek pedig jó egészséget és problémamentes babavárást!
Gyuláné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!