Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Kontrollra, hogy lássuk, hogy néznek ki a petefészkeim, mert azok a nagy ciszták szépen kitágították, meg kell nézni, hogy gyógyulnak-e, visszazsugorodnak-e. Elég jól jön most, hogy amúgy is mennék, legalább kiderül, hogy mi zajlik odabent. Meg ha már ott vagyok, megkérdezem, hogy most mi a helyzet teherbeesés ügyben, lehetséges-e már.
Nekem amúgy nem mindig van tojásfehérjés nyákom (vagy nem mindig veszem észre), meg van, hogy nem érzem a pét. Más okot nem nagyon tudok elképzelni a magas hőre.
Léna
Kövezzetek meg, tudom, hogy egy idióta vagyok, de most csináltam egy ovutesztet megint, és a sok majdnem teljesen fehér után most majdnem tök pozi. A hőm viszont már 2 napja fölment, mondjuk mára esett egy picit. Most azon gondolkodom, hogy talán még egy pé. Nem vagyok normális, nem tudom minek csináltam, mert este a dokinál úgyis kiderül minden, de én sose bírok magammal sajnos :D Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond.
Léna
Alig hiszem el, hogy végre leírhatom ezt, de minden a legnagyobb rendben :) A petefészkeim visszazsugorodtak a normális méretre, sehol, semmilyen ciszta, vagy egyéb kóros képlet nincs, valamint volt egy peteérésem is már a jobb oldalon, mert ott van a sárgatest a petefészkemben :) Mindez segítség nélkül, szóval működök normálisan végre:) A doki szerint most már nincs akadály, pikkpakk összejön a baba :) Ami valószínű nem most lesz, mert ha a hőmnek hihetek, 2 napja volt peteérésem, és nem nagyon voltunk együtt az előtte lévő 3 napban, de nem baj, majd a kövi hónap :) Hihetetlenül megkönnyebbültem, ezután a sok rossz után végre valami jó is van :)
Léna
Monyk, nem tudom, ha a hőmnek igaza van, akkor az ovuteszt téved, de a mai ovuteszt meg gyanúsan erős volt, kérdés, hogy már vagy még :D
Szóval hő szerint kép napja volt pém, ha az ovuteszt pedig tegnap lett volna pozi (tegnap persze nem csináltam, úgyhogy ezt nem tudom), és ma halványodik , akkor meg ma. Első esetben kb. kizárt, hogy lesz most baba, második esetben lehet. Franc se tudja, majd utólag megmondom, melyik mutatott hülyeséget, a hőmérő, vagy a teszt :D
Léna
Lena, ez nagyon jo hir !
Orulok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!