Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
A szeptemberi folytatasa.
2014. okt. 1. 11:13
 221/242 monyk ***** válasza:
100%
Á sztem tuti nem mert semmit nem éreztem és nyák (bocsi) sem volt még :S és te miért mész dokihoz?
2014. okt. 27. 13:35
 222/242 anonim ***** válasza:
100%

Kontrollra, hogy lássuk, hogy néznek ki a petefészkeim, mert azok a nagy ciszták szépen kitágították, meg kell nézni, hogy gyógyulnak-e, visszazsugorodnak-e. Elég jól jön most, hogy amúgy is mennék, legalább kiderül, hogy mi zajlik odabent. Meg ha már ott vagyok, megkérdezem, hogy most mi a helyzet teherbeesés ügyben, lehetséges-e már.

Nekem amúgy nem mindig van tojásfehérjés nyákom (vagy nem mindig veszem észre), meg van, hogy nem érzem a pét. Más okot nem nagyon tudok elképzelni a magas hőre.

Léna

2014. okt. 27. 14:30
 223/242 anonim ***** válasza:
100%

Kövezzetek meg, tudom, hogy egy idióta vagyok, de most csináltam egy ovutesztet megint, és a sok majdnem teljesen fehér után most majdnem tök pozi. A hőm viszont már 2 napja fölment, mondjuk mára esett egy picit. Most azon gondolkodom, hogy talán még egy pé. Nem vagyok normális, nem tudom minek csináltam, mert este a dokinál úgyis kiderül minden, de én sose bírok magammal sajnos :D Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond.

Léna

2014. okt. 27. 15:15
 224/242 monyk ***** válasza:
100%
Hát Léna mostmár én is kíváncsi vagyok mi is zajlik ott :) mindenképp írd meg ;)
2014. okt. 27. 15:37
 225/242 anonim ***** válasza:
100%

Alig hiszem el, hogy végre leírhatom ezt, de minden a legnagyobb rendben :) A petefészkeim visszazsugorodtak a normális méretre, sehol, semmilyen ciszta, vagy egyéb kóros képlet nincs, valamint volt egy peteérésem is már a jobb oldalon, mert ott van a sárgatest a petefészkemben :) Mindez segítség nélkül, szóval működök normálisan végre:) A doki szerint most már nincs akadály, pikkpakk összejön a baba :) Ami valószínű nem most lesz, mert ha a hőmnek hihetek, 2 napja volt peteérésem, és nem nagyon voltunk együtt az előtte lévő 3 napban, de nem baj, majd a kövi hónap :) Hihetetlenül megkönnyebbültem, ezután a sok rossz után végre valami jó is van :)

Léna

2014. okt. 27. 19:30
 226/242 anonim ***** válasza:
100%
Orulok, Lena! Minden rendben lesz most mar. Mes
2014. okt. 27. 19:54
 227/242 monyk ***** válasza:
100%
Örülök Léna, akkor következő hónaptól mindent bele! Majd izgulunk együtt ;) nekem akkorra derül ki a laboros hormoneredményem. Ezek szerint az ovuteszt nem jó.. Lehet akkor már nekem is megvolt az ovu? De a 13. Nap?! Akkor tuti nem lesz baba :D
2014. okt. 27. 20:18
 228/242 monyk ***** válasza:
100%
Monyk vtam
2014. okt. 27. 20:18
 229/242 anonim ***** válasza:
100%

Monyk, nem tudom, ha a hőmnek igaza van, akkor az ovuteszt téved, de a mai ovuteszt meg gyanúsan erős volt, kérdés, hogy már vagy még :D

Szóval hő szerint kép napja volt pém, ha az ovuteszt pedig tegnap lett volna pozi (tegnap persze nem csináltam, úgyhogy ezt nem tudom), és ma halványodik , akkor meg ma. Első esetben kb. kizárt, hogy lesz most baba, második esetben lehet. Franc se tudja, majd utólag megmondom, melyik mutatott hülyeséget, a hőmérő, vagy a teszt :D

Léna

2014. okt. 27. 20:32
 230/242 A kérdező kommentje:

Lena, ez nagyon jo hir !

Orulok :)

2014. okt. 27. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!