Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Lányok, kivel mi a helyzet? A friss terhesek hogy vannak? Novemberi csoportot csinál valaki? Én nem nagyon szeretnék, mindig balszerencsét hozok magamnak :D
Léna
Ohh, bocsi, nem láttam, nem néztem ma a kategóriát. Én maradok itt a csopiba szívesen, csak csinálni nem akarok, kétszer csináltam, mindkétszer valami nyűgöm lett :D
Akkor megyek a novemberi csoportba :)
Léna
Azért itt a link annak, aki hozzám hasonlóan lemaradt :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Léna
Sziasztok!
Egy hét késéssel, halvány csíkos tesztek után ma reggelre megjött. :(
Anna
Sziasztok lanyok.
Ma van az utolso napom h nem jott meg.van egy par tunetem ... 30-31 naposak a ciklusaim .utolso mensim 09.29.
Hasznaltam ovu tesztet e honapban pozitiv lett okt .13-16ig.de kozben szedtem a premens tabit.ma regel elso vizelettel negativ lett a tesztem :-(
Es nincs is jele h meg jone.menses elott mar parnapal barnazni szoktam es gorcsolok.
Olyan bizonytalan vagyok a siras van rajtam ;-(
Segitsetek lanyok mi lehet ez?
Premens kitolhatta a mensim?
Vagy meg korai a tesz? Bele orulok!
Sisy.
Sisy! Ne őrülj bele, a premens is tolhatott a ciklusodon, illetve a tesztnek sem kell feltétlenül már mutatni. Nem vagyunk egyformák! Drukkolok!
Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!