Sziasztok! Ági próbálj meg nem aggódni és sokat pihenni. Amúgy is szoktál barnázni? Én Írországban éltem és sógornőm volt terhes. Ö sajnos rendesen menstruàlt ès neki is azt mondtàk ne aggòdjon, teljesen normàlis..:( ez a krèm amiröl irtok jónak hangzik, remèlem megoldja a problèmàt. Èn ma vagyok a 10.dpo-n. Ès mèg nem barnàzok, addig mèg van remèny. Hètföre nem varom. Ha holnapig sem barnàzok lehet tesztelek reggel :D amugy semmi extrat nem èrzek. Mellem feszül, nèha mintha görcsölgetnèk, de ez mèg totàl mormàlis nàlam. Jó hètvègèt Mindenkinek!!
2014. okt. 11. 12:07
83/242 anonim válasza:
Egy terapia kereten belul kezdtem voln el hasznalni a kremet, nekem keves volt a progeszteronom, barnaztam is mensik elott. Belekezdtem egy dietaba, vitamint szedtem es baratcserjet hormonterapeuta felugyeletevel. A progeszteront most kezdtuk volna el alkalmazni 3 honapig, hogy a testem tartalekait feltoltsuk: ovu utan mensiig. Csak kozben pozitivat teszteltem. Igy pozitiv teszttol, ami nekem a 11 dpon volt, mindennap hasznalom, nap 2x, szerdatol mar napi 3x.
Monyk megy a drukk neked is.
Lena, gondolok rad, orulok, hogy most mar nincs ciszta. Tuti, hogy most mar rendbejossz es jonni fog a baba!
Mes
2014. okt. 11. 12:24
84/242 anonim válasza:
Ja, oda kenem, ahova irtam: petefeszek, comb es kar belso felulete, dekoltazs, , nyak, mell, arc.
2014. okt. 11. 12:32
85/242 monyk válasza:
Mes! Amikor pozitívat teszteltèl is barnàztàl?
2014. okt. 11. 12:37
86/242 anonim válasza:
Nem. Se most, sem pedig az elozo terhessegnel, ami missed ab-al vegzodott. Mes
2014. okt. 11. 14:58
87/242 monyk válasza:
Köszi a vàlaszt ! Akkor bizom benne most nekem sem lesz ;)
2014. okt. 11. 15:15
88/242 anonim válasza:
Sziasztok! Csatlakoznék én is újra, ez a 17. hónapunk, első babára várva. Ez az első closti-utrogestan hónap, ma van a 14. nap, clostin így túl vagyok és úgy tűnik hatott, legalábbis ma pozitív lett az ovu tesztem. Ilyen korán nekem még nem volt pozi. Remélem a hőm is felmegy majd. Bár a nyákom még nem igazán jelzi a peteérést, pedig mindig 4-5 napig "tojásfehérjés". De lehet most a gyógyszer kavar be kicsit. Ma kezdem el az utrot szedni, délelőtt kb. egy órát eléggé szédültem tőle. Prolaktinra szedem a bromo-t. Ma mindenképp próbálkozunk, hátha most minden klappolni fog :) "Sz"
2014. okt. 11. 18:30
89/242 anonim válasza:
Sz, amíg szedtem a clostit, nekem se volt tojásfehérjés nyákom, előtte mindig volt, és most, hogy nem szedem, megint volt. Szerintem van összefüggés, ha már te is tapasztalod.
Téged néznek közben UH-val, hogy megrepedtek-e a tüszők? Nehogy úgy járj, mint én, engem túlstimulált a closti, több tüszőm érett, mint amennyi meg tudott repedni, emiatt lettek a cisztáim, meg ugye az egy hét kórház... Kérj ultrahangot közben mindenképp, ha magától nem néz a doki!
Léna
2014. okt. 11. 18:50
90/242 anonim válasza:
Léna, ebben a ciklusban nem kell menjek nőgyógyászhoz, két hónapig kell szedjem a closti-t és a 2. hónapban lesz vizsgálat. Én is gondoltam erre a cisztásodásra, ha nem repedne meg a tüsző, hanem ciszta lesz mi a tünete? Gondolom fáj, feszül, de kb. melyik naptól? És akkor a hő se megy fel? Sosem érzem a peteérést, ovulációt, de mondjuk tegnap picit szurkált délután a jobb petefészkem, ma meg olyan "mindjárt megjön" érzésem volt, pedig ovu előtt az sosincs. "Sz"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!