Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
A szeptemberi folytatasa.
2014. okt. 1. 11:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/242 A kérdező kommentje:

Es a honapban azt sem tudom mikor volt peteeresem, a dragam sokat utazik, nehezen lehet kiszamitani. Fogalmam sincs mikor lehetett.

Ne haragudjatok hogy ennyit irok, de massal nem tudom megosztani, a paromnak nem mondom majd ha hazaer, nehez vizsgaja lesz, nem szeretnem ha nem tudna koncentralni, es legyen inkabb biztosabb a dolog, meg nem telefonon akarom megmondani...

2014. okt. 7. 14:28
 42/242 anonim ***** válasza:

Ági, gratulálok :)

Nyugodj meg, semmi baj, nagyon korai szakaszban vagy még, nem hiszem, hogy ártott a Cataflam, a 2 pohár bor pedig sok orvos szerint még jót is tesz (persze csak ritkán). A szex nem gond, valószínűleg még a cipekedés sem, de most már kíméld magad. Nem lesz semmi baj, ilyen korai szakaszban nehéz ám ártani a babának :)

A legfontosabb, hogy légy nyugodt, ne stresszelj, pihenj sokat, egyél rendesen :) Nem lesz gond :) Ja, és nem baj, hogy fájt a hasad, ilyenkor még sokszor van mensiszerű érzése az embernek, nekem is volt, mikor sikerült egyszer teherbe esnem.

Én is mára nem várom, nem jött még meg. Tegnap éreztem, hogy feszül a hasam, mint mensi előtti napokban szokott, mostanra elmúlt, de a mikulásnak nincs jele. A cisztáim már olyan kicsik, hogy elvileg nem sok vizet zavarnak teherbeesés terén, de én nem nagyon reménykedem így, hogy csak pé előtt 2-3 nappal voltunk együtt, sanszosabb szerintem, hogy elnézhettem 1-2 nappal a peteérést, és csak holnap jön meg, vagy holnapután.

Drukkolok mindenkinek!

Léna

2014. okt. 7. 14:29
 43/242 A kérdező kommentje:

Lena, koszonom szepen!

Nekem is igy volt, valoszinu peteeres elott 2-3-4 nappal voltunk egyutt (igaz nem ereztem ebben a honapban a peteerest)!

Akkor Neked is nagyon nagyon drukkolok !!!

Tegnap en is 100%ban biztos voltam benne, hogy megjon hisz gorcsoltem egesz nap es meg ma reggel is.

Megyek a munkahelyemre ( tappenzen vagyok epp) , utkozben veszek meg teszteket!

Mindenkinek megy a drukk !!!!

2014. okt. 7. 14:36
 44/242 anonim ***** válasza:

Köszi Ági, aranyos vagy, de én nem tartom valószínűnek, semmi jelét nem érzem. Tegnap feszülgetett a hasam, szerintem megjön.

Léna

2014. okt. 7. 14:40
 45/242 anonim ***** válasza:
Agi gratuuuu :) es nyugi :) A lanyommal mikor terhes voltam beteg is voltam gyogyszert szedtem a szulinapomon ittam tomenyet is (6 nappal menzi elott) nem terveztunk babat ugyhogy nem is tudtam hogy pocak lakom van. De semmi baja :) Rena
2014. okt. 7. 15:02
 46/242 A kérdező kommentje:

Koszi Rena!

Sajnos rengeteg stresszhelyzet van mostanaban, de most valahogy nem

Is erdekel :))

Vettem meg teszteket!

2014. okt. 7. 15:15
 47/242 anonim ***** válasza:

Huuuu Ági nagy gratula!!!! Nyugi!!! :))))

Anna

2014. okt. 7. 19:21
 48/242 anonim ***** válasza:

Hát, lányok, én ma mensi nélkül maradtam, most már kimondható. Tegnapra/mára nem vártam, ha reggelre se jön meg, azt hiszem, itt az ideje tesztelni. Aztán lehet csak rosszul tippeltem a peteérés időpontját, se ovuteszt, se hőmérő, se semmi egyéb módszerrel nem figyeltem ebben a ciklusban, csak a jelekből következtettem, hogy mikor volt. Ha negatív lesz a tesztem, valószínűleg benéztem :D Én ezt valószínűbbnek tartom, kétlem, hogy egy pé előtt 2-3 nappal bonyolított aktusból lennék terhes, én ennyire nem vagyok szerencsés :)

Léna

2014. okt. 7. 19:23
 49/242 A kérdező kommentje:

Lena, reggel teszt utan irj !!!

2-3 nappal peteeres elott pont jo !!!

Szerintem nekem is ugy lett.

Ciklus alapjan szept. 23-24-25 korul lehetett peteeresem, nem eszleltem, nem homeroztem, semmit nem csinaltam.

19-20-21 en voltunk egyutt, utana nem is talalkoztunk egy hetig!

Tehat nekem is 2-3 nappal volt elotte!!! Ezert nem is remenykedtem ...

2014. okt. 7. 19:52
 50/242 A kérdező kommentje:

Anna, koszonom :)

Most este is csinaltam egy tesztet es borzaszto eros lett :)

2014. okt. 7. 19:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!