Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
A szeptemberi folytatasa.
2014. okt. 1. 11:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/242 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

3.babánkat tervezzük. hétfőn lesz elméletileg peteérésem, így mi csütörtökön vagy pénteken leszünk együtt. kislányra gyúrunk, 2 fiú után :)

első éles próbálkozós hónapunk lesz. eddig figyelgettem a peteérésem!

drukkolok mindenkinek!

Andi

2014. okt. 1. 12:53
 12/242 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Előző topicból jöttem:).

Nekem hétfőn erős görcs,barna folyás,tegnap pozi ovuteszt,ma reggelre hőleesés eddig.Soha nem volt még pé körül ilyen erős görcsöm (mensinél is rosszabb)+ barna folyás...Ebben a hónapban iszom a cickafark+palástfű tea kombinációját és mérem a hőmetMensimet 17-18. körül nem várom immár lassan 4 éve.

Nicol (előző topicban Niki)

2014. okt. 1. 13:05
 13/242 anonim ***** válasza:
Sziasztok Edina vagyok nekem szombatra nem kéne megjönnie 4-dik baba sok tünetem van meg tegnap teszteltem egy halvány pozit :) .Mindenkinek megy a drukk :)
2014. okt. 1. 13:35
 14/242 anonim ***** válasza:
Edina de jó gratulálok. :-). Mi kétnaponta vagyunk együtt a párommal. Kíváncsian várom au eredményt.
2014. okt. 1. 14:14
 15/242 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

Maryann vagyok előző topik(ok)ból.

Mi inszemre készülünk, ha a hormondoki is azt mondja, hogy mehet. Ez október közepén fog kiderülni, és akkor talán novemberbe bele is vághatunk.

Egyébként most a napokban volt ovum, október 14-re nem várom.

2014. okt. 1. 14:17
 16/242 anonim válasza:
Én október 9-10 körülre nem várom, nagyon reménykedem. Már több mint 1 éve próbálkozunk, most valami megmagyarázhatatlan oknál fogva jó érzésem van.
2014. okt. 1. 14:53
 17/242 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én majd csak október 25-re nem várom. Most múlik a mensim. Második próbálkozós hónapunk lesz. :)

Szurkolok mindenkinek!

Kinga

2014. okt. 1. 17:10
 18/242 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én 11-ére nem várom. Már több mint egy éve próbálkozunk. De úgy gondolom, most is megjön. Nem reménykedem. De drukkolok mindenkinek.
2014. okt. 1. 17:29
 19/242 anonim ***** válasza:

Sziasztok .en mindegyik honapos topicban bene voltam.

Ma vagyok a mensesem 4 napjan.en mar lemondtam rola anyit szenvedtem mar :-( es vanak most endometriozis tuneteim is most van egy eve hogy mutotek .de vissza jott a tuneteim alapjan.a vedonom javaslatara ma kezdtem el a premens tabit hatha legalabb a kellemetlen tuneteket enyhiti.

De drukkolok mindenkinek hogy babasodjon oktoberben.

Sisy.

2014. okt. 1. 17:39
 20/242 anonim ***** válasza:

Ági, én most marhára nem reménykedem semmiben, úgyhogy nem tesztelek, csak akkor, ha valami csoda folytán nem jön meg hétfő-kedden. Pontosan azt se tudom, mikor volt pém, mert nem figyeltem, azt tudom, hogy volt tojásfehérjés nyákom, elvileg utána 1-3 nappal kell lennie. 4 nappal később már volt a szokásos mellbimbófájdalom+megnagyobbodás, meg feszülő cicik, úgyhogy addigra tuti megvolt a pé. Nem érzek a világon semmi szokatlant, úgyhogy várom a mikulást, ha nem is túl lelkesen :D Csak gondoltam csatlakozom most is, ha már úgyis minden csoportban benne vagyok :)

MaryAnn, reméljük, sikerül elkerülnötök mégis azt az inszemet, és most összejön :)

Üdv az újaknak, hajrá mindenkinek :)

Léna

2014. okt. 1. 17:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!