Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb oktober végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sziasztok,
3.babánkat tervezzük. hétfőn lesz elméletileg peteérésem, így mi csütörtökön vagy pénteken leszünk együtt. kislányra gyúrunk, 2 fiú után :)
első éles próbálkozós hónapunk lesz. eddig figyelgettem a peteérésem!
drukkolok mindenkinek!
Andi
Sziasztok!
Előző topicból jöttem:).
Nekem hétfőn erős görcs,barna folyás,tegnap pozi ovuteszt,ma reggelre hőleesés eddig.Soha nem volt még pé körül ilyen erős görcsöm (mensinél is rosszabb)+ barna folyás...Ebben a hónapban iszom a cickafark+palástfű tea kombinációját és mérem a hőmetMensimet 17-18. körül nem várom immár lassan 4 éve.
Nicol (előző topicban Niki)
Sziasztok,
Maryann vagyok előző topik(ok)ból.
Mi inszemre készülünk, ha a hormondoki is azt mondja, hogy mehet. Ez október közepén fog kiderülni, és akkor talán novemberbe bele is vághatunk.
Egyébként most a napokban volt ovum, október 14-re nem várom.
Sziasztok! Én majd csak október 25-re nem várom. Most múlik a mensim. Második próbálkozós hónapunk lesz. :)
Szurkolok mindenkinek!
Kinga
Sziasztok .en mindegyik honapos topicban bene voltam.
Ma vagyok a mensesem 4 napjan.en mar lemondtam rola anyit szenvedtem mar :-( es vanak most endometriozis tuneteim is most van egy eve hogy mutotek .de vissza jott a tuneteim alapjan.a vedonom javaslatara ma kezdtem el a premens tabit hatha legalabb a kellemetlen tuneteket enyhiti.
De drukkolok mindenkinek hogy babasodjon oktoberben.
Sisy.
Ági, én most marhára nem reménykedem semmiben, úgyhogy nem tesztelek, csak akkor, ha valami csoda folytán nem jön meg hétfő-kedden. Pontosan azt se tudom, mikor volt pém, mert nem figyeltem, azt tudom, hogy volt tojásfehérjés nyákom, elvileg utána 1-3 nappal kell lennie. 4 nappal később már volt a szokásos mellbimbófájdalom+megnagyobbodás, meg feszülő cicik, úgyhogy addigra tuti megvolt a pé. Nem érzek a világon semmi szokatlant, úgyhogy várom a mikulást, ha nem is túl lelkesen :D Csak gondoltam csatlakozom most is, ha már úgyis minden csoportban benne vagyok :)
MaryAnn, reméljük, sikerül elkerülnötök mégis azt az inszemet, és most összejön :)
Üdv az újaknak, hajrá mindenkinek :)
Léna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!