Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.
Nem is tudom, hogy mit tudnál akkor ott venni a faluban, ha tényleg olyanok az emberek, inkább várd meg a vasárnapot. Én vennék egy partedlit, az nem is drága, elsőre pedig sztem tök jó kis aji lenne. Persze mellé oda tenném a tesztet is. Mondjuk én nem bírnám ki, hogy ha haza ér ne újságoljam el, hogy pozi lett a teszt. Egyből a nyakába ugranék. :) Tényleg olyan össze-visszának tűnik a ciklusod, de látod mégis összejött a kis pocaklakó. :) Ennél nagyobb boldogság nincsen, nekem is van már két gyerekem, tudom milyen érzés tesztelni. :) A másodikra is sokat vártunk, 7 év van a kettő között, márciusban lesz 5 éve, hogy a harmadikkal próbálkozunk. Húúúú, de megy az idő. Most már ideje lenne nekem is pozit tesztelnem, mert 31 éves vagyok, azt olvastam,hogy ennyi idős korban már a peték 90%-a elöregszik. :( A férjed tuti majd kiugrik majd a bőréből, nagyon fog örülni majd meglátod. Miért függesztettétek volna fel a babaprojektet?
Lizz
A felfüggesztés oka az egyetem lett volna. Február 1-től halasztok egy évet az egyetemen,így 2011 februárban folytatom (ha lehetne többet halasztanék, de csak ennyit engedélyeznek). Utolsó évem lesz, összesen 5 tantárgyat kell még teljesítenem,de a fantasztikus rendszerük miatt nem lehet 1 félévben megcsinálni őket, csak kettőben. Így ha jól számoltam október végén születik meg a kis csöppségünk. Februárban, 3 hónaposan már anyumékra tudom bízni 1-2órára amig bemegyek az egyetemre.
Már 2 éve is beszéltünk a babáról,de akkor még nem mertük vállalni. Mostanra jutottunk el addig, hogy felújítottuk a házunkat, van autónk(bár nem mai gyerek:D) és a párom is dolgozik. Nem mondom hogy fantasztikus anyagi körülmények között vagyunk, de jól kijövünk. Ha most nem jött volna össze akkor még várnunk kellett volna 2-3évet. Szerettem volna fiatal anyuka lenni, de azért igy sem panaszkodom, 25 vagyok. A párom 35 éves, de csak mostanra érezte úgy hogy felkészült az apaságra.
Akkor ez a kisbaba nagyon tudta, hogy mikor kell jönnie. :) Nem véletlen mondja azt mindenki, hogy a babák tudják mikor kell megfoganniuk. :) Ezek szerint az én/mi időnk még nem jött el. :( 3-4 hónaposan már simán ráhagyhatod a szüleidre, a nagyi nagy örömére is. :) Biztos nehéz lesz majd az első éved a baba miatt, de megtudod csinálni. A barátnőm is éppen akkor esett teherbe amikor főiskolára járt, bár ő levelezőn volt, csak a vizsgákra járt el Egrebe, és vitte a csöppségét magával, mivel anyatejes volt. Végig csinálta sikersen, megvan a diplomája. Szóval te is ügyes leszel, és biztos vagyok benne, hogy számíthatsz majd a szüleidre, a férjedre ha vigyázni kell a picire. :) Majd írd ám meg, hogy a férjed mit szólt a nagy hírhez! :)
Lizz
Az előbb elfelejtettem írni, hogy ne aggódj a korod miatt...31 nem a világ vége:D Szerintem nem igaz az a 90% amiről írtál.
Csak a egy példa: Anyukám 28 évesen szült engem és amikor hugom született 33 éves volt. (Pedig ő még nehezebb helyzetben volt, mert 3 évesen gyermekparalízises lett, így a mozgása kicsit korlátozott). Viszonylag könnyű terhessége volt és a szüléssel sem volt nála probléma.
Egyikőnknek sincs semmi baja, pedig lett volna esély arra hogy betegek legyünk (sajnos mindkét szülőm rokkantnyugdíjas, gyerek koruk óta betegek).
Ha valami gondom van mindig ők jutnak az eszembe: 26 éve boldog házasságban élek, sosem veszekedtek és mosolyogva mindent megoldanak:D
De egyszerre írtunk!!!:D
Eddig kibírtam hogy nem mondtam el...bár nagyon nehéz. Délután aludtam egy kicsit, lehet ha akkor nem alszok el akkor már elmondtam volna. Meg is kérdezte hogy mi történt ma hogy ennyire jó kedvem van...azt se tudtam mit mondjak neki:-)
A babanet.hu-n olvastam ezt a cikket, nagyon remélem, hogy nem igaz. Az anyósom is 30 évesen szülte a sógornőmet, 37 évesen pedig a férjemet. Azt mondta, hogy sajnos ennyit kellett várniuk, hogy megfoganjon a drága kisfiuk. :D Akkor neked a szüleid a példaképeid, sajnos ritka, hogy a szülők ennyi időt kibírnak egymás mellett. Ők is olyanok lehetnek mint az anyósomék, már elég idősek, 1968-ban volt az esküvőjük, de a mai napig olyan nyugodtan élnek, hogy az hihetetlen. Nagyon szeretem őket, sajna az én szüleim még kiskoromban elváltak, de a jó kapcsolat megmaradt kettőjük között, szerencsére. Anyum elköltözött elég messze, így ritkán talizunk, csak anyósomékra tudom hagyni a gyerekeket ha van vmi dolgom. :) Milyen jó, hogy ők vannak.....
Ha még nem mondtad el a párodnak, akkor már csak egyet kell aludni!!! :D Biztos nagyon nehéz lehet megállni, hogy ne szóld el magad. :) Hamarosan az orvoshoz is bejelentkezhetsz, és megláthatod a picit/piciket. :DDD Mert az is előfordulhat, hogy nincs egyedül a drága. :) Nekem ma reggelre elég erősen megjött, hó végén lesz PÉ-em, ovu tesztelek, remélem, hogy végre össze jön nekünk is. :)
Lizz
Szia! Eddig kibírtam hogy nem mondtam el. Nagyrészt ez annak köszönhető hogy szinte egész nap tanítottam, így nem is igazán tudtunk egymással beszélgetni. Nagyon várom a holnapot! Már azt is kitaláltam hogy a szülőknek hogyan mondjuk el:D Nőnapra tervezek egy családi ebédet, így a leendő nagyszülők egyszerre tudnák meg. Már annyira elmondanám a drágámnak...
Dokihoz nem tudom mikor menjek. Szerinted? Talán érdemes megvárnom, hogy legalább 5 hetes legyek. Most még annyira korai, hogy ugysem látna semmit. Eddig sztk-s dokihoz jártam, de már régen eldöntöttem, hogy ha babás leszek akkor melyik dokihoz fogok menni. Szerencsére nem kell hozzá bejelentkezni.
Csináltam ma reggel is tesztet: szinte ugyanolyan erős a kontroll csík mint a tesztcsík:D
Szerintem 6. hetes kortól menj, mert akkortól van szívhang, és ez alapján tudja csak megállapítani az "élő" terhességet.
Gratulálok!!! :)
Köszi a segítséget! És a gratulációt is!
Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek sikerülni fog hamarosan! Drukkolok Nektek!
Kati
Szia Kati! :) Mostanra már biztos elmondtad a párodnak a nagy hírt, mit szólt hozzá? :) Gondolom majd ki ugrott a bőréből. :) Sztem várj még két hetet a vizsgálattal, mert ha előbb mész még semmit sem fog látni. A fiamnál a kimaradt mensi után egy héttel mentem orvoshoz, de még a petezsákot sem látta, két hét múlva rendelt vissza, akkor már 7 hetes terhes voltam. :) Viszont ha magánhoz mész, oda már holnap jelentkezz be, mert ált. sokat kell várni amire kapsz időpontot. Legalább is itt Fehérváron a magándokikra 3-6 hetet is kell várni mire fogadnak. :) Hogy érzed magad, van vmi terhes tüneted?
Lizz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!