Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Február első hetében nem...

Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 08:29
 211/240 anonim ***** válasza:

Sziasztok, köszönöm a drukkot! Egy hét és kiderül, hogy nekünk is sikerült-e, nagyon remélem, hogy igen! :)

Sajnálom akinek megint megjött a mensije. :( Fel a fejjel, hamarosan mindenkinél kopogtat a gólya. :) Mindent beel csajok!

Kati! Nem kaptál semmi mást csak görcsoldót? Én úgy tudom, hogy szoktak adni vmi hormon tartalmú kúpot is, vagy ugyan azt a hatóanyagot, csak tabletta formájában. Ezt mindenképpen kérdezd meg a dokidtól! Nem lesz semmi baj, de tessék feküdni, és mielőbb hívni az orvost! Az sem baj ha kórház lesz a vége, a baba érdekében mindent! Nem szabad, hogy rossz dolgokon járjon az eszed, nem lesz gond!

Lizz

2010. márc. 8. 07:44
 212/240 anonim ***** válasza:

Lizz nagyon szurkolok,hogy sikerüljön! Nekem sajnos ma biztos megjön,mert leesetta hőm,meg tegnap barnáztam. Most is pétől a 18.napra jött meg,úgy látszik nekem a closty meg az ulto ennyire kitolja. Ma mondja mega dokit,hogy ebbena hónapban kell-e szednem clostyt. Szívem szerint hagynám a gyógyszereket egy kis időre,de a doki jobban tudja,hogy mit kell tenni.

D.voltam

2010. márc. 8. 07:58
 213/240 A kérdező kommentje:
Kati nem megijeszteni akartalak, csak leírtam a szomorú tapasztalatomat. Remélem, neked sikerül. Lizz Uthrogestant szoktak adni, van kúp és tabletta formában. Nem engedi leesni a progit, ezáltal megszünteti a vérezgetést. Utána már én sem véreztem, de sajna a baba mégse maradt meg, de biztos azért mert nem volt egészséges... ki tudja.
2010. márc. 8. 21:29
 214/240 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Mi újság veletek? Kérdező, nincs kedved majd kiírni egy új kérdést ugyanerről?:)
2010. márc. 24. 13:19
 215/240 anonim ***** válasza:
Sziasztok Lizz vagyok, nekem sajna múltkor megjött a mensim, el voltam kenődve nagyon, de nem adjuk fel. :) Szombaton lesz a szülinapom, és szombat-vasárnap peteérésem. :) Apától egy új életet szeretnék kérni ajándékba. :D Ma kezdtem el ovu tesztelni, ma vagyok a ciklusom 12. napján. Írjatok lányok, hogy mizu veletek!
2010. márc. 25. 09:26
 216/240 anonim ***** válasza:
Nekem is megjött a múltkor, lemaradtunk az ovuról. Remélem, most elkaptuk. Sajnos figyelni kell, mert ritkán tudunk együtt lenni.
2010. márc. 25. 16:23
 217/240 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Sajnálattal olvasom, hogy nem volt szerencsés hónapotok:-(

Én 2 és fél hetet töltöttem azóta kórházban és itthon még egy hónap fekvés vár rám. Rákérdeztem a dokiknál a gyógyszerre amit ajánlottatok, de nem akartak adni. nospa-t és seduxent kaptam és ezt kell itthon is szednem a 13.hétig. Picúrka szerencsére jól van, olyannyira, hogy a keddi ultrahang szerint 1 hetet előre ugrottunk:-) (9 hetesnek kellene lennem, de 10 hetesnek "minősítettek")

Ne adjátok fel Lányok! Drukkolok Nektek!

Kati

2010. márc. 25. 17:19
 218/240 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok! Régen írtam már, mert totál keseredés volt. :( most jobban vagyok, remélem hamarosan sikerül.

Nektek továbbra is drukkolok, légyszi írjatok, hogy hogy vagytok. Lola

2010. márc. 29. 21:13
 219/240 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!

Sehol senki?

roza

2010. ápr. 8. 20:41
 220/240 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Jövő hét végén lesz ovum, drukkolok mindenkinek!
2010. ápr. 9. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!