Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.
Sziasztok, köszönöm a drukkot! Egy hét és kiderül, hogy nekünk is sikerült-e, nagyon remélem, hogy igen! :)
Sajnálom akinek megint megjött a mensije. :( Fel a fejjel, hamarosan mindenkinél kopogtat a gólya. :) Mindent beel csajok!
Kati! Nem kaptál semmi mást csak görcsoldót? Én úgy tudom, hogy szoktak adni vmi hormon tartalmú kúpot is, vagy ugyan azt a hatóanyagot, csak tabletta formájában. Ezt mindenképpen kérdezd meg a dokidtól! Nem lesz semmi baj, de tessék feküdni, és mielőbb hívni az orvost! Az sem baj ha kórház lesz a vége, a baba érdekében mindent! Nem szabad, hogy rossz dolgokon járjon az eszed, nem lesz gond!
Lizz
Lizz nagyon szurkolok,hogy sikerüljön! Nekem sajnos ma biztos megjön,mert leesetta hőm,meg tegnap barnáztam. Most is pétől a 18.napra jött meg,úgy látszik nekem a closty meg az ulto ennyire kitolja. Ma mondja mega dokit,hogy ebbena hónapban kell-e szednem clostyt. Szívem szerint hagynám a gyógyszereket egy kis időre,de a doki jobban tudja,hogy mit kell tenni.
D.voltam
Sziasztok Lányok!
Sajnálattal olvasom, hogy nem volt szerencsés hónapotok:-(
Én 2 és fél hetet töltöttem azóta kórházban és itthon még egy hónap fekvés vár rám. Rákérdeztem a dokiknál a gyógyszerre amit ajánlottatok, de nem akartak adni. nospa-t és seduxent kaptam és ezt kell itthon is szednem a 13.hétig. Picúrka szerencsére jól van, olyannyira, hogy a keddi ultrahang szerint 1 hetet előre ugrottunk:-) (9 hetesnek kellene lennem, de 10 hetesnek "minősítettek")
Ne adjátok fel Lányok! Drukkolok Nektek!
Kati
Sziasztok lányok! Régen írtam már, mert totál keseredés volt. :( most jobban vagyok, remélem hamarosan sikerül.
Nektek továbbra is drukkolok, légyszi írjatok, hogy hogy vagytok. Lola
Sziasztok csajok!
Sehol senki?
roza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!