Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.
Lizz! Nagyon drukkolok!
Nekem 17-én lesz ovum.
Sziasztok Lányok!
Már egy ideje olvasom, hogy mi történik veletek. Ha nem bánjátok csatlakoznék én is hozzátok.
Mi 4 hónapja próbálkozunk. Ez az első hónap, hogy mérem a hőmet. Sajnos nem a ciklusom elejétől, mert nem tudtam megoldani a reggeli méréseket. Megnéztétek a görbém? Úgy látom ti már nagyon értetek hozzá:-) Szerintem nem jól jelölte be a peteérésem.
Drukkolok mindenkinek!!! Kati
Szia Lizz! Ma csináltam egy tesztet, nem bírtam ki...természetesen negatív. Nem tudom, hogy mikorra várjam, nagyon rendszertelen a ciklusom. Volt 28napos, de volt amikor kimaradt egy hónap. Azt hiszem valentin napon csinálok újra tesztet.de szép ajándék lenne:-)
Nagyon bízok ebben a hónapban...fájnak a melleim, pedig nekem nem szoktak, nincsenek jellegzetes mensis tüneteim soha. Csak amikor megjön akkor jönnek a görcsök és mellfájdalom. Most pont a 43. nap óta fájnak a melleim, ahogy a párom mondja: a mellbimbóim helyén mintha gyémántok lennének:)
Szia Lizz! Biztam abban ,hogy hátha mégis jól húzta be a a ciklus.hu a peteérésem, de nem ért meglepetésként a negatív teszt. Most megfogadtam, hogy nem fogok itthon tesztet tartani...mindig "elcsábulok":)
Szurkolok mindenkinek! Kati
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!