Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Február első hetében nem...

Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 08:29
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/240 anonim ***** válasza:

Lizz! Nagyon drukkolok!

Nekem 17-én lesz ovum.

2010. febr. 6. 11:39
 142/240 anonim ***** válasza:
Szia köszönöm! Én is drukkolok mindenkienk, hogy pozi legyen a tesztje, vagy, hogy ebben a hónapban babásak legyetek! :) Lizz
2010. febr. 6. 14:22
 143/240 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Már egy ideje olvasom, hogy mi történik veletek. Ha nem bánjátok csatlakoznék én is hozzátok.

Mi 4 hónapja próbálkozunk. Ez az első hónap, hogy mérem a hőmet. Sajnos nem a ciklusom elejétől, mert nem tudtam megoldani a reggeli méréseket. Megnéztétek a görbém? Úgy látom ti már nagyon értetek hozzá:-) Szerintem nem jól jelölte be a peteérésem.

[link]

Drukkolok mindenkinek!!! Kati

2010. febr. 7. 19:41
 144/240 anonim ***** válasza:
Szia Kati! Sztem sem jó helyre tette be a pé. a ciklus.hu. Én a 43ik napra tenném, mert utána már szépen emelkedett a hőd. Mikorra nem várod a mensid? Én múlthét szerdára nem vártam, nem is jött, de tesztet csak kedden, vagy szerdán merek csinálni. :) Sok sikert neked is, és persze mindenkinek! :) Lizz
2010. febr. 8. 09:10
 145/240 anonim ***** válasza:

Szia Lizz! Ma csináltam egy tesztet, nem bírtam ki...természetesen negatív. Nem tudom, hogy mikorra várjam, nagyon rendszertelen a ciklusom. Volt 28napos, de volt amikor kimaradt egy hónap. Azt hiszem valentin napon csinálok újra tesztet.de szép ajándék lenne:-)

Nagyon bízok ebben a hónapban...fájnak a melleim, pedig nekem nem szoktak, nincsenek jellegzetes mensis tüneteim soha. Csak amikor megjön akkor jönnek a görcsök és mellfájdalom. Most pont a 43. nap óta fájnak a melleim, ahogy a párom mondja: a mellbimbóim helyén mintha gyémántok lennének:)

2010. febr. 8. 10:47
 146/240 anonim ***** válasza:
Kati voltam
2010. febr. 8. 10:48
 147/240 anonim ***** válasza:
Szia Kati! Ha valóban a 43ik napon volt pé., akkor még csak a 8ik DPO-n vagy, ilyenkor még be sem ágyazódott, vagyis elkezdődött, de csak a 12ik napra fejeződik be. :) Persze, hogy nega lett a tesztecskéd. :) Valentin napra már lehet, hogy kimutatja, de az is lehet, hogy nem, vagy halványan. A Fiammal, csak a 18ik napon mutatott az a fránya teszt enyhe pozit, azt hittem már megőrülök annyira vártam, hogy pozi legyen a tesztem. Reméljük, hogy gratulálhatok neked is! :) Én is írni fogok, hogy mi lett a teszt eredményem. :) Lizz
2010. febr. 8. 10:59
 148/240 anonim ***** válasza:

Szia Lizz! Biztam abban ,hogy hátha mégis jól húzta be a a ciklus.hu a peteérésem, de nem ért meglepetésként a negatív teszt. Most megfogadtam, hogy nem fogok itthon tesztet tartani...mindig "elcsábulok":)

Szurkolok mindenkinek! Kati

2010. febr. 8. 11:26
 149/240 anonim ***** válasza:
Én most rendeltem egy rahedli ovu és terhes tesztet, ha van itthon nem bírom ki úgy sem, hogy ne csináljak. :) Még mindig nem jött meg a mensim, viszont a teszt negatív. :( Holnap lesz egy hete, hogy késik, a hőm 37-37,2 között mozog, az átlag hőm 36,2-36,4 Nem tudom, hogy mi történik a szervezetemmel. :( Ma volt egy kis vérfolt a bugyimon, azóta semmi.... Sajna tuti, hogy nem vagyok babás, mert mág ki kellett volna, hogy mutassa a teszt. :( amíg nem jön meg van némi remény, de nem sok. :( Kati, te mikor tesztelsz legközelebb?
2010. febr. 9. 14:54
 150/240 anonim ***** válasza:
Ja Lizz voltam...
2010. febr. 9. 14:56
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!