Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Február első hetében nem...

Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 08:29
 181/240 anonim ***** válasza:

Szia Lizz! Még nem tudja, hajnalban elment dolgozni, 2kor ér haza és akkor fogom neki megmondani.

Szerencsére a magándokihoz nem kell bejelentkezni, viszont a hátránya az, hogy rengetegen járnak hozzá, így akár órákat is várni kell a rendelőben, mire sorra kerül az ember.

Tüneteim nem igazán vannak. Illetve ami van az nem vészes: mellfeszülés, kicsit érzem az alhasam (olyan mintha egy lufi lenne az alhasamban). Egyedül az alvással vagyok gondban, de szerintem ez nem függ össze a babával: nehezen tudok este elaludni és nagyon rosszul alszok. Ilyen volt már máskor is.

Egyszerűen nem tudom még mindig elhinni...minden nap csinálok tesztet:D Először arra gondoltam, hogy biztos rossz a teszt:D

Kati

2010. febr. 14. 11:00
 182/240 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok! Mi újság veletek? Ki hogy áll? Egy kicsit leállt most a fórum:(

Lizz! Elmondtam a kedvesemnek hogy immár hárman vagyunk. Annyira örült:D Azóta egyfolytában kérdezgeti mit ennék, mit hozzon:-) Ha így folytatja akkor már egy hónap mulva 10 kg plusz lesz rajtam.

2010. febr. 16. 20:41
 183/240 anonim ***** válasza:

Szia Kati! Sajna lebetegedtem ezért nem tudtam írni. :( Nagyon aranyos a párod, ő is boldog, és félti a feleségét/kisbabáját, mindent megtesz értük, hogy minden a legnagyobb rendben legyen velük. Tudtál venni vmi kis ajándékot amit oda adtál a tesztel együtt? Örömtáncot járt? Hogy érzed magad, hogy döntöttél, mikor mész orvoshoz? :) Családot mikor avatjátok be? Mennyi kérdésem van. :D:D:D:D Ebben a hónapban remélem mindenkinek össze jön aki szeretné, nekem még megvan a mensim, de alig várom, hogy elkezdjek ovutesztelni. :) És azt is várom, hogy jó hírrel szolgáljak majd pár hét múlva nektek. :)

Lizz

2010. febr. 17. 07:39
 184/240 anonim ***** válasza:

Szia Lizz!

Ezt kapta párom valetínra: [link]

Nem volt egyszerű bejutnom a városba: az auto is lefagyott és nem akart indulni és ráadásul havas-latyakos volt az út. De megérte :D

Március első hetében tervezem, hogy megyek dokihoz. A családnak csak akkor merjük elmondani, ha az orvos is gratulált:D Valahogy még mindig annyira hihetetlennek tűnik. Szerencsére nem vészesek a tüneteim: Kicsit feszül az alhasam, és a mellem, de semmi mást nem érzek.

Annyira szurkolok Neked és a Többieknek is! Jó lenne ha pár hónap múlva mindenki a felszedett kilókról és a növekedő pocijáról írna ide:D

Kati

2010. febr. 17. 14:05
 185/240 anonim ***** válasza:

Szia Kati! Jajj istenem ez nagyon szép ajándék, a hideg is kirázott, persze jó értelemben. :) Amit a fotón látni egy kicsike mamusz? Én is úgy gondolom, hogy csak akkor avassátok be a családod, ha már az orvos is gratulált nektek. :) Amire mész vizsgálatra már több mint valószínű, hogy látni fogod a kis szívverését is a picinek. :) Még nagyopn apró lesz, de egy anya egyből tudja, hogy mit kell nézni az UHG felvételen és biztos vagyok benne, hogy te fogod először kiszúrni a picit a monitoron. :) Az lesz a legjobb mikor a férjed is bemegy veled, amikor már kicsit nagyobb lesz a baby, ő is láthatja a kis csodát. :)

Végre elmúlt a mensim, hétvégén elkezdek ovutesztelni. Vettem jó sokat, addig tesztelek amíg nem lesz két csíkos. :) Úgy érzem, hogy ebben a hónapban össze jön nekünk is, sőt össze is fog jönni! :D

Lányok akik ide írtatok eddig hol vagytok? Hol tartotok a ciklusban?

Lizz

2010. febr. 18. 10:09
 186/240 A kérdező kommentje:

Szia Lizz, én mint a kérdező is eltüntem egy kis időre, mert kissé kifárasztott a munkám, kész hajtás volt... Jövő hétre nem várom. Ilyen a görbém:

[link]

Hát nem tudom mi van, hogy most meg nem megy fel. Eddig mindig felszaladt 37 körülire utolsó hétben... Talán most mégis ez lesz a jó? Jaj már nem merek reménykedni.

2010. febr. 18. 22:10
 187/240 anonim ***** válasza:

Szia Kedves "L!"

Ami a görbédet illeti, minden hónap más és más, nincs két egyforma hónap, még ha kis különbséggel is. Eddig nagyon szépen alakul, és igazad lesz, pont most sikerült! :) Nagyon szorítok neked is, hogy két csíkos teszted legyen! :)) Nekem is elég fura az ehavi görbém, menses után 36,2-36,3 szokott lenni, most meg 36,6 már két-három napja, nem tom, hogy miért. Lehet, hogy most majd magasabb lesz a hőmérséklet a lut. fázisomban is. Én még nem csatolok görbét, mert csak két napja múlt el a mensim, nem sok mindent látni rajta, vasárnap kezdem az ovutesztelést. :) Berendeltem jó sokat, nem sajnálom ebben a hónapban ellőni őket. Eddig mindig a boltit vettem ami több ezer ft volt havonta, amíg ti nem ajánlottátok a teszveszes teszteket. Most már nem kell spórolnom velük. :D Többiek is írjatok, mi van veletek! Megy a drukk mindenkinek!

Lizz

2010. febr. 19. 07:31
 188/240 A kérdező kommentje:

Köszi Lizz! Remélem igazad lesz...

Sok sikert ehhez a hónaphoz, a tesztek hátha segítenek :)

2010. febr. 19. 16:25
 189/240 A kérdező kommentje:
Mi újság lányok?
2010. febr. 21. 07:49
 190/240 anonim ***** válasza:

Gratulálok a babásoknak!:) Előbb-utóbb csak sikerül mindannyiunknak:)Képzeljétek voltam a 14.napon uh-án,ahol a doki látott egy megrepedt 24mm-es tüszőt a bal oldalon és a jobb oldalon egy 26 mm-eset,ami még nem repedt meg,a nyálkahártya 9 mm volt. Ami érdekes,hogy az ovu tesztem a 13. és 14 napon volt pozitív,pedig a 14.napon már egy meg volt repedve. De végre használta a 2 closty,mert eddig az egytől nem volt több,sőt csak 17-18 mm-esek voltak. Most megint szedem az ultrogestant,ami segíti a beágyazódást. Ebben a hónapban bizakodó vagyok,mert egy barátnőméknél,aki szintén már 14 hónapja próbálkozik ebben a hónapban összejött:D:D:D

Pedig az eredmények alapján pont gyógyszerezték volna. Ezt azért mesélem,hogy ők a tökéletes példa,hogy ha egy baba jönni akar jön is:) Kitartás csajok!

Ma a 18.napban vagyok ugyhogy már csak 10 nap...

D. voltam

2010. febr. 22. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!