Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.
Én febr. 1-re nem várom.. Jöv héten lesz az ovum.. ott voltam két klubban is .
B.
szia én is voltam már a klubban szota babás vagyok:)
kov
Szia K vagyok ujabb remenyekkel!
jan.14.ere varom az ovut es most ovu tesztet hasznalok.
megmondom oszinten hogy nekem a homerozeshez nincs turelmem mert mindig elfelejtem es feladom!
jan 28.ra nem varom de egyenlore meg a petereresre koncentralok!
parom nem igazan tudja betartani a ket napos eggzutleteket ez szerintetek gond lehet?
Szerintem jobb kétnaponta, mint naponta... legalább abban az időszakban próbálja kibírni, amikor a termékeny heted van, aztán már mindegy :)
Úgy hallottam, hogy elgyengülnek, mert még nem elég érettek a hímivarsejtek, ha naponta ürülnek.
Milyen ovutesztet vettél? Én is ki akarom most próbálni azzal...
Sziasztok!
Lili vagyok,még új a klubban.Én 21-re nem várom.A napokban van peteérésem,de sajna nem tudtam vezetni a hőmet,mert lázas voltam dec-ben.Ma érzem nagyon a bal petefészkemet,úgyhogy lehet csak most lesz tüszőrep.Ez a 4.hónapunk és nagyon szeretnénk már a kicsit.
Lányok,kívánok mindannyiunknak mihamarabbi babásodást és akinek már sikerült,annak szívből gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!