Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.
Köszi GY! :) Egyébként emlékszel? Én is barnázással kezdtem, azt hittem beágyazódás, közben meg megjött. Csak jan. 5-re kellett volna nem megjönnie, erre már szilvesztertől barnáztam, és 2-án jött meg. Szóval most én is előrébb csúsztam. Febr. 2-re nem várom.
Drukk neked is!
sziasztok, Lola vagyok az előző klubból, szoritottam nektek, mikor a nemvárt jött, hogy pozi legyen. de most nem lehetek veletek, mert ma erős + -at teszteltem. viszont figyelemmel kisérem sorsotokat, és a következő hónapra szoritok megint mindenkinek! Nekem is jólesett, hogy együtt izgultatok értem. mindent bele lányok, babásodást kivánok
Lola
Kedves L.!Emlékszem igen,hogy neked sem indult jól az új év nekem viszont még azt sem mondhatnám,hogy meg jött úgyhogy lehet reggel biztos ami biztos csinálok egy tesztet felbuzdulva Lola sikerén akinek szívből gratulálok!Az,hogy jönnek a + tesztek segít a pesszimizmust el nyomni!Üdv.mindenkinek!!!
Gy.
K vagyok!
Kedves kerdezo!
Nem magyarorszagon elek ugyhogy nem magyar termeket vasaroltam! ez eleg sok gondot okoz mert teljessen mas markak vannak itt de azert alapban szerintem ugyanazt a celt szolgaljak.teszt csikot vettem semmi extra most masodik honapja hasznalom.innak kulonbozo teakat is de meg nem talaltam meg a megfelelot eleg nehez igy idegenben mert annyira nem beszelek jol angolul.jol jonne ha valaki kozulettek itt elne es tudna segiteni!)anglia)
sok szerencset mindekinek az ev elso honapjaban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!