Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Február első hetében nem...

Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 08:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/240 A kérdező kommentje:
Szia Lili! febr. 21-re nem várod? Szorítunk érted is :)
2010. jan. 9. 12:55
 12/240 anonim ***** válasza:
100%
Hali csajok!Gy.vagyok!Én az előző klubból hamar ki estem mert 29.-én jött meg újév helyett(négy nap barna)amit még mindíg nem értek!Holnapra írta a c.hu az ovut de annyira nem veszem komolyan mert nyáron esküvő így ahogy esik úgy puffan elven leszünk addig!Kov gratulálok!!!!Remélem a hónapok múlásával cserélődnek a tagok és a klub"alapító":)is már csak az újakat bíztatja!!!Puszi!!!
2010. jan. 9. 13:16
 13/240 A kérdező kommentje:

Köszi GY! :) Egyébként emlékszel? Én is barnázással kezdtem, azt hittem beágyazódás, közben meg megjött. Csak jan. 5-re kellett volna nem megjönnie, erre már szilvesztertől barnáztam, és 2-án jött meg. Szóval most én is előrébb csúsztam. Febr. 2-re nem várom.

Drukk neked is!

2010. jan. 9. 13:35
 14/240 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!Niki vagyok.Én jan 27-re nem várom.13-án lesz peteérésem.Szeptember óta próbálozunk.Már nagyon várjuk a babát.Mindenkinek mihamarabbi babásodást!
2010. jan. 9. 14:08
 15/240 anonim válasza:
100%
Szisztok!Eszti vagyok!Eddig még nem vettem részt a klubban,de én is jan 28 körülre nem várom.Mi már 13 hónapja próbálkozunk,ezért a héten elmentem dokihoz,h.nézzük meg rendben van.e minden nálunk.Jövő pénteken megyek ultrahangra,hogy megnézzük van-e peteérésem,aztán kiderül,hogyan tovább!addig is a doki heti 3-4 kötelező együttlétet javasolt!Úgyhogy hajrá mindenkinek!
2010. jan. 9. 14:29
 16/240 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok, Lola vagyok az előző klubból, szoritottam nektek, mikor a nemvárt jött, hogy pozi legyen. de most nem lehetek veletek, mert ma erős + -at teszteltem. viszont figyelemmel kisérem sorsotokat, és a következő hónapra szoritok megint mindenkinek! Nekem is jólesett, hogy együtt izgultatok értem. mindent bele lányok, babásodást kivánok

Lola

2010. jan. 9. 14:52
 17/240 A kérdező kommentje:
Gratulálok Lola! :)
2010. jan. 9. 15:42
 18/240 anonim ***** válasza:
100%

Kedves L.!Emlékszem igen,hogy neked sem indult jól az új év nekem viszont még azt sem mondhatnám,hogy meg jött úgyhogy lehet reggel biztos ami biztos csinálok egy tesztet felbuzdulva Lola sikerén akinek szívből gratulálok!Az,hogy jönnek a + tesztek segít a pesszimizmust el nyomni!Üdv.mindenkinek!!!

Gy.

2010. jan. 9. 17:11
 19/240 anonim ***** válasza:
100%

K vagyok!

Kedves kerdezo!

Nem magyarorszagon elek ugyhogy nem magyar termeket vasaroltam! ez eleg sok gondot okoz mert teljessen mas markak vannak itt de azert alapban szerintem ugyanazt a celt szolgaljak.teszt csikot vettem semmi extra most masodik honapja hasznalom.innak kulonbozo teakat is de meg nem talaltam meg a megfelelot eleg nehez igy idegenben mert annyira nem beszelek jol angolul.jol jonne ha valaki kozulettek itt elne es tudna segiteni!)anglia)

sok szerencset mindekinek az ev elso honapjaban!

2010. jan. 9. 19:13
 20/240 A kérdező kommentje:
Szurkolok Gy! :)
2010. jan. 9. 20:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!