Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Február első hetében nem...

Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 08:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/240 A kérdező kommentje:
Hogy vagytok? :)
2010. jan. 19. 08:41
 52/240 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Nekem most ilyen a görbém: [link]

Szerintem ma lesz pé-m,mert az ovu tegnap pozitív volt. Ma megyek dokihoz is,ugyhogy majd megmondja ő. 12.napon még soha nem volt pozitív az ovu,lehet,hogy a clostytól. Tegnap nagyon fájt a hasam,viszont a férjem dolgozott,ugyhogy remélem a szombati kiskatonák még ottt voltak,ha netán tegnap volt. Ha meg ma van,akkor meg belehúzunk:)

D.

2010. jan. 19. 09:20
 53/240 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Az én görbém ilyen

[link]

Kedves előző, ma húzzatok bele, bár a szombati is jó lesz szerintem, azt olvastam hogy az lh teszt a vizeletben már későn mutatja ki az ovulációt.. majd meglátjuk...

B.

2010. jan. 19. 09:24
 54/240 A kérdező kommentje:

Jól néz ki a görbétek :)

Én így nézek ki

[link]

Elég össze-vissza :)

2010. jan. 19. 15:59
 55/240 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Az én görbém így alakul: [link]

Szerintetek?

Azóta néha hasszúrka szerű érzés a méhemnél .Mitől lehet?

2010. jan. 19. 18:59
 56/240 A kérdező kommentje:

A te görbéd is jó! Nekem is vannak hasszúrkák, és utoljára akkor volt ilyenem, amikor terhes lettem (8 hétig).

Szóval nagyon reménykedek.

2010. jan. 19. 19:27
 57/240 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lassan alakúlnak a görbéink:) Tegnap voltam dokinál és a 13.napon egy 18 mm-es tüszőt látott,ami már megrepedt vagy pont annak a határán volt. Szerintetek ez a méret elég? Nem kellene nagyobbnak lennie? Ma ilyen a görbém: [link]
2010. jan. 20. 08:26
 58/240 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Leírnám, hogy ebben a hónapban hogy jártam. Most először vettem ovutesztet. Szombaton kezdtem el tesztelni, és aznap halvány pozi volt. Aztán vasárnap már negatív. Ezek szerint pénteken lett volna a nagyon erős pozi, csak én aznap még nem teszteltem? Egyébként pénteken voltunk csak együtt...szerintetek van esély így?

Kicsit el vagyok kenődve, ebben a hónapban annyi stressz ért, hogy elég ritkán voltunk együtt, most meg még meg is fáztam...lehet ez sem az én hónapom volt.

Nóri

2010. jan. 21. 12:30
 59/240 A kérdező kommentje:

Szia Nóri, könnyen lehet, hogy pénteken volt az ovud, és ha akkor voltatok együtt, az szupi!!! Szerintem ne aggódj ezen. Görbéd nincs?

Drukk!!

2010. jan. 21. 13:06
 60/240 anonim ***** válasza:
100%

Aranyos vagy kedves Kérdező, hogy bíztatsz :) Sajnos nincs görbém, úgyhogy abban egyáltalán nem vagyok jártas.

Olyan nehezen jön ez a február, nem? :(

N.

2010. jan. 21. 15:10
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!