Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.
Sziasztok! Nekem most ilyen a görbém: [link]
Szerintem ma lesz pé-m,mert az ovu tegnap pozitív volt. Ma megyek dokihoz is,ugyhogy majd megmondja ő. 12.napon még soha nem volt pozitív az ovu,lehet,hogy a clostytól. Tegnap nagyon fájt a hasam,viszont a férjem dolgozott,ugyhogy remélem a szombati kiskatonák még ottt voltak,ha netán tegnap volt. Ha meg ma van,akkor meg belehúzunk:)
D.
Sziasztok!
Az én görbém ilyen
Kedves előző, ma húzzatok bele, bár a szombati is jó lesz szerintem, azt olvastam hogy az lh teszt a vizeletben már későn mutatja ki az ovulációt.. majd meglátjuk...
B.
Sziasztok!Az én görbém így alakul: [link]
Szerintetek?
Azóta néha hasszúrka szerű érzés a méhemnél .Mitől lehet?
A te görbéd is jó! Nekem is vannak hasszúrkák, és utoljára akkor volt ilyenem, amikor terhes lettem (8 hétig).
Szóval nagyon reménykedek.
Sziasztok! Leírnám, hogy ebben a hónapban hogy jártam. Most először vettem ovutesztet. Szombaton kezdtem el tesztelni, és aznap halvány pozi volt. Aztán vasárnap már negatív. Ezek szerint pénteken lett volna a nagyon erős pozi, csak én aznap még nem teszteltem? Egyébként pénteken voltunk csak együtt...szerintetek van esély így?
Kicsit el vagyok kenődve, ebben a hónapban annyi stressz ért, hogy elég ritkán voltunk együtt, most meg még meg is fáztam...lehet ez sem az én hónapom volt.
Nóri
Szia Nóri, könnyen lehet, hogy pénteken volt az ovud, és ha akkor voltatok együtt, az szupi!!! Szerintem ne aggódj ezen. Görbéd nincs?
Drukk!!
Aranyos vagy kedves Kérdező, hogy bíztatsz :) Sajnos nincs görbém, úgyhogy abban egyáltalán nem vagyok jártas.
Olyan nehezen jön ez a február, nem? :(
N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!