Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.
Hát lányok, eléggé ki vagyok borulva, mert nagyon leesett a hőm... ebből most sem lesz baba... lesz még valaha? :'(
Kérdező ne legyél elkeseredve,tudom,hogy ezt könnyű mondani és azt is,hogy milyen rossz hallani. Ti mióta is próbálkoztok? Hormonvizsgálaton már voltál? Csak azért kérdezem,mert nekünk is eza 14.hónap és én a 10.hónapban mentem kivizsgálásra.Kiderült,hogy rossza progeszteron szintem és nincs elég sárgatestem. Kaptam rá gyógyszert és már egész szépek az eredményeim. Pluszba kapok olyan gyógyszert,ami segít a beágyazódásban. Ezeket csak ezért mondom,mert ha már jó ideje próbálkoztok könnyen lehet,hogy csak egy pici segítség kell a babához és rögtön össze fog jönni.
Nézd meg,hogy nekem is mennyivel szebb most a pé utáni görbém,mint eddig:
Gyógyszerek előtt:
D. voltam.
Nekem is esett a hőm, holnapra nem várom.. én is kivagyok..nem értem mi lehet a gond..de megfogadtam ma reggel, hogy jövő hónapban nem mérem a hőmet és nem görcsölök, csak egy hétig ovuteszt és nem gondolok erre a témára.. ide feljöüvök, mert mostanában elég sok pozitív dolgot lehet hallani.. és kész.. mit szóltok?
B.
Sajnos ebben a hónapban nem én voltam a szerencsés nyertes, ma reggel két nappal korábban megjött,igaz a peteérés napján nem tudtunk együtt lenni, mert kórházban voltam a kicsivel. Talán a jövő hónap az én hónapom lesz, én is csak ovutesztet fogok használni, semmi görcsölés csak önfeledt együttlét.
Tündi
Hali csajok!
Gy.vagyok.Már jó ideje nem írtam de azért követem mi van veletek és kicsit szomorúan látom,hogy megint jönnek a csalódások!Nekem bár későbbre nem vártam 21-én jött meg és a decemberi minimális helyett mostmár normál mennyiségben ami remélhetőleg jót jelent mert azt hiszem az utóbbi időben nagyon rá kattantam a baba utáni vágyra és az sem jó a ciklusomnak!Mindenkinek azt javaslom ne görcsöljetek annyira,jönni fog az a babuci ha itt az ideje!!!Én már három sikertelen éven vagyok túl úgyhogy nagyon tudom mi az a csalódás!!!Ne keressétek a jeleket,számoljátok a napokat hanem élvezzétek az életet biztos vagyok benne,hogy többet fog segíteni mint a hőmérő és a tesztek!!!Persze amit írok akkor lenne hiteles igazán ha már babásan írnám de nagyon sokszor hallottam,hogy az érzelmek befolyásolják a testünk működését!A baba utáni vágy egyfajta szorongás ami negatív hatással van főleg ha csalódottsággal párosul!Nagyon szorítok mindenkinek de ne feledjétek a babák a nyugodt környezetet szeretik tehát nem elkeseredni!!!Mi is át fogjuk érezni milyen az első két csíkos tesztet látni mert nekünk is SIKERÜLNI FOG!!!
Puszi:Gy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!