Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Február első hetében nem...

Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 08:29
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/240 A kérdező kommentje:
Remekül alakul a görbéd! :)
2010. jan. 28. 17:35
 92/240 anonim ***** válasza:
De jó, hogy ezt írod. Ezt abból látod, hogy ma felment? Bocsi, de még nagyon nem értek hozzá. Olvastam pedig sokat, meg néztem görbéket, de a sajátommal nagyon bizonytalan vagyok.
2010. jan. 28. 17:40
 93/240 anonim ***** válasza:
Kérdező! Hányadik napon volt ovud? Mai görbédet feltennéd?
2010. jan. 28. 18:08
 94/240 A kérdező kommentje:

Hát lányok, eléggé ki vagyok borulva, mert nagyon leesett a hőm... ebből most sem lesz baba... lesz még valaha? :'(

[link]

2010. jan. 29. 07:38
 95/240 anonim ***** válasza:

Kérdező ne legyél elkeseredve,tudom,hogy ezt könnyű mondani és azt is,hogy milyen rossz hallani. Ti mióta is próbálkoztok? Hormonvizsgálaton már voltál? Csak azért kérdezem,mert nekünk is eza 14.hónap és én a 10.hónapban mentem kivizsgálásra.Kiderült,hogy rossza progeszteron szintem és nincs elég sárgatestem. Kaptam rá gyógyszert és már egész szépek az eredményeim. Pluszba kapok olyan gyógyszert,ami segít a beágyazódásban. Ezeket csak ezért mondom,mert ha már jó ideje próbálkoztok könnyen lehet,hogy csak egy pici segítség kell a babához és rögtön össze fog jönni.

Nézd meg,hogy nekem is mennyivel szebb most a pé utáni görbém,mint eddig:

[link]

Gyógyszerek előtt:

[link]

D. voltam.

2010. jan. 29. 07:56
 96/240 anonim ***** válasza:

Nekem is esett a hőm, holnapra nem várom.. én is kivagyok..nem értem mi lehet a gond..de megfogadtam ma reggel, hogy jövő hónapban nem mérem a hőmet és nem görcsölök, csak egy hétig ovuteszt és nem gondolok erre a témára.. ide feljöüvök, mert mostanában elég sok pozitív dolgot lehet hallani.. és kész.. mit szóltok?

B.

2010. jan. 29. 09:21
 97/240 anonim ***** válasza:
Kedves B! Én is erre jutottam, hogy max ovutesztet használok, aztán már tényleg nem görcsölök rá...N.
2010. jan. 29. 09:44
 98/240 anonim ***** válasza:

Sajnos ebben a hónapban nem én voltam a szerencsés nyertes, ma reggel két nappal korábban megjött,igaz a peteérés napján nem tudtunk együtt lenni, mert kórházban voltam a kicsivel. Talán a jövő hónap az én hónapom lesz, én is csak ovutesztet fogok használni, semmi görcsölés csak önfeledt együttlét.

Tündi

2010. jan. 29. 09:52
 99/240 anonim ***** válasza:

Hali csajok!

Gy.vagyok.Már jó ideje nem írtam de azért követem mi van veletek és kicsit szomorúan látom,hogy megint jönnek a csalódások!Nekem bár későbbre nem vártam 21-én jött meg és a decemberi minimális helyett mostmár normál mennyiségben ami remélhetőleg jót jelent mert azt hiszem az utóbbi időben nagyon rá kattantam a baba utáni vágyra és az sem jó a ciklusomnak!Mindenkinek azt javaslom ne görcsöljetek annyira,jönni fog az a babuci ha itt az ideje!!!Én már három sikertelen éven vagyok túl úgyhogy nagyon tudom mi az a csalódás!!!Ne keressétek a jeleket,számoljátok a napokat hanem élvezzétek az életet biztos vagyok benne,hogy többet fog segíteni mint a hőmérő és a tesztek!!!Persze amit írok akkor lenne hiteles igazán ha már babásan írnám de nagyon sokszor hallottam,hogy az érzelmek befolyásolják a testünk működését!A baba utáni vágy egyfajta szorongás ami negatív hatással van főleg ha csalódottsággal párosul!Nagyon szorítok mindenkinek de ne feledjétek a babák a nyugodt környezetet szeretik tehát nem elkeseredni!!!Mi is át fogjuk érezni milyen az első két csíkos tesztet látni mert nekünk is SIKERÜLNI FOG!!!

Puszi:Gy.

2010. jan. 29. 12:54
 100/240 anonim ***** válasza:
Gy! Nagyon köszi, amit írtál. Jó volt olvasni!!! Nóri
2010. jan. 29. 13:01
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!