Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.
Sziasztok! Tegnap nem jött meg, remélem már nem is fog! :)
Csak 7végén fogok tesztelni, előbb nem. Szombaton írok nektek! :) Minden jót mindenkinek, jó sok pozitív tesztet, annak akinek meg nem sikerült, ne adja fel, ebben a hónapban összejön! :) Csak pozitívan lányok! Lizz voltam
Bizony, bizony ebben a hónapban össze jön annak akinek az előző hónapban nem sikerült! :) Hamarosan Valentin nap lányok, kinek lesz akkor peteérése? :):):)
Itt van a mai görbém:
Lizz
Lizz nagyon szurkolok érted! Szerintem tuti babás vagy:)
Én sajnos megint kiestem:
A 15.hónap csak szerencsét fog hozni,de az biztos,hogy a hőmérőzést most abbahagyom,a gyógyszerek miatt nálam nem ad valós eredményt. Marad az ovu teszt és az uh. Csak tudnám,h az elmúlt 2 hónapban miért a pé utáni 18.napon jött meg,előtte mindig 14.-re jött.
D.voltam
Nekem pont akkor lesz, el is utazunk:-))
B.
Én Valentin nap előtt pár nappal nem várom :)
roza
Te Lizz, ez olyan babás görbe, mint az enyém volt. Alig várom, hogy tesztelj.
Lola
Én is Valentin napra tartogatok szép estét, akkor lesz p.é-m :)
Sajnálom Lizz... :(
Tegnap nega lett a tesztem, de ma elég sokat feljebb ment a hőm. De jó lenne ha a beágyazódástól ugrott volna meg. :) Még nem adom fel lányok, mert lehet, hogy rossz helyre húzta be a ciklus.hu Sztem a 18ik napon volt peteérésem. Majd kiderül, jövőhéten kedden, vagy szerdán megjönnek a tesztek amiket teszveszről rendeltem, csak akkor tudok megint tesztelni. Húzzatok bele csajok, ebben a hónapban összejön! :) Íme a mai görbém:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!