Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Február első hetében nem...

Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 08:29
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/240 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Tegnap nem jött meg, remélem már nem is fog! :)

Csak 7végén fogok tesztelni, előbb nem. Szombaton írok nektek! :) Minden jót mindenkinek, jó sok pozitív tesztet, annak akinek meg nem sikerült, ne adja fel, ebben a hónapban összejön! :) Csak pozitívan lányok! Lizz voltam

2010. febr. 4. 18:11
 132/240 anonim ***** válasza:
Igen, én most határozottan ezt érzem!:)
2010. febr. 4. 18:29
 133/240 anonim ***** válasza:

Bizony, bizony ebben a hónapban össze jön annak akinek az előző hónapban nem sikerült! :) Hamarosan Valentin nap lányok, kinek lesz akkor peteérése? :):):)

Itt van a mai görbém:

[link]

Lizz

2010. febr. 5. 07:21
 134/240 anonim ***** válasza:

Lizz nagyon szurkolok érted! Szerintem tuti babás vagy:)

Én sajnos megint kiestem:

[link]

A 15.hónap csak szerencsét fog hozni,de az biztos,hogy a hőmérőzést most abbahagyom,a gyógyszerek miatt nálam nem ad valós eredményt. Marad az ovu teszt és az uh. Csak tudnám,h az elmúlt 2 hónapban miért a pé utáni 18.napon jött meg,előtte mindig 14.-re jött.

D.voltam

2010. febr. 5. 09:13
 135/240 anonim ***** válasza:

Nekem pont akkor lesz, el is utazunk:-))

B.

2010. febr. 5. 09:13
 136/240 anonim ***** válasza:

Én Valentin nap előtt pár nappal nem várom :)

roza

2010. febr. 5. 09:33
 137/240 anonim ***** válasza:

Te Lizz, ez olyan babás görbe, mint az enyém volt. Alig várom, hogy tesztelj.

Lola

2010. febr. 5. 12:10
 138/240 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Teszteltem, de negatív lett! :((( Bejelőltem az ovu teszteket is utólag ciklus.hu-n, a 11-ik napon kezdtem el jóstesztelni, ami egy napig erős csíkos volt, utána már csak egy csíkos, majd még három napig folytattam, de negatívak voltak.. Megjegyzésbe beírtam, de inkáb bejelöltem, lehet, hogy késői peteérésem volt? Nem értem, akkor miért volt halvány medilab tesztem? :( Amíg nem jön meg, addig reménykedem, és szorítok mindenkinek! :) Lola megmutatnád a babás görbédet? Lizz
2010. febr. 5. 13:40
 139/240 A kérdező kommentje:

Én is Valentin napra tartogatok szép estét, akkor lesz p.é-m :)

Sajnálom Lizz... :(

2010. febr. 5. 18:14
 140/240 anonim ***** válasza:

Tegnap nega lett a tesztem, de ma elég sokat feljebb ment a hőm. De jó lenne ha a beágyazódástól ugrott volna meg. :) Még nem adom fel lányok, mert lehet, hogy rossz helyre húzta be a ciklus.hu Sztem a 18ik napon volt peteérésem. Majd kiderül, jövőhéten kedden, vagy szerdán megjönnek a tesztek amiket teszveszről rendeltem, csak akkor tudok megint tesztelni. Húzzatok bele csajok, ebben a hónapban összejön! :) Íme a mai görbém:

[link]

2010. febr. 6. 07:18
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!