Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.
Jajj lányok, 8 nap késés után, ma reggel nekem is megjött. :(
Nagyon szomorú vagyok, soha nem késett a mensim, nem is tudom, hogy a ciklus.hu-n most hány napot jelöljek be. :S
Remélem ebben a hónapban mindenkinek össze jön! :)
Kati nálad mizu, hogy alakul a görbéd?
Lizz
Tegnap este sokszor gondoltam rád Lizz, hogy vajon hogy állsz! Sajnálom:(
Igazad volt tegnap...ma felment a hőm! Tegnap 36.5 volt, ma reggel pedig 37!
Annyira aranyos volt reggel a párom: kérdezte hogy van-e itthon tesztünk:-) Nem bánta volna ha reggel csináltam volna egyet.
Eddig mindig elhülyéskedte a gyerektémát, de tegnap bevallotta, hogy nagyon várja már a kétcsíkos tesztet:-) Megbeszéltük még a legelején, hogy nem szólunk senkinek a "babaprojetről". El akartam kerülni a sok-sok kérdést(terhes vagy-e már? miért nem sikerül már?...) Erre tegnap majdnem elszólta magát anyukám előtt. Szerencsére mindig poénkodik a drágám és anyu ezt is annak vette.
Már annyira várom a vasárnapot, hogy tesztelhessek:-) Nem tudom hogy fogom addig kibírni.
Kati
Na látod, mondtam én, hogy feljebb megy. :) Vasárnapra már biztos kimutatja ha pozi, de ha később fogant akkor később. Még mindig fájnak a melleid? Egyébként a férfiak ilyenek, úgy tesznek mintha nem is törődnének a baba dologgal, de ők is ugyan úgy szeretnék, hogy az a fránya teszt két csíkos legyen mint mi, csak az ő agyuk másként működik, nem szeretik az érzelmeket kimutatni. :) A mensim még nem jött meg egyébként, van egy kis rózsaszín vérfoltom, z a harmadik nap. A hőm még mindig fent van nekem is, de biztos vagyok benne, hogy megjön majd rendesen is, mert már a mellim is fájnak oldalt, úgyan úgy ahogyan szokott, csak akkor PÉ. után már egyből. 25-én megyek dokihoz, kész lett a hormon vizsgálatom, minden bőven belefér a ref. tartományba. Vasárnap Valentin nap....:P
Lizz
Köszi! Most még szinte el se tudom hinni...ülök itt a gé előtt és a szám lassan a fülemhez nő a mosolygástól:D
A görbém ilyen lett: [link]
A melleim fájnak, de elég érdekesen: érzékeny a mellbimbóm és olyan mintha nehezebbek lennének 1-1kg-val a melleim...melltartó nélkül elég kellemetlen.
Elvileg a 10.dpo-n vagyok. De szerintem a 13.-on. Reggel láttam meg hogy 25-ös tesztet vettem (10-eset akartam) akkor egy kicsit el is kenődtem, mert biztos voltam benne hogy ilyen korai terhességet nem mutat ki egy 25-ös...és mégis:-)
Te hogy vagy? Megjött? Remélem nem!
Kati
Nem tudja még a párom, dolgozik. Valentin napon szeretném neki elmondani...de lehet igazad lesz és nem bírom addig ki:D
Azon töröm az agyam, hogy hogyan mondjam el neki...kellene vennem valami "babásat". Sajnos nem tudom hogy oldjam meg, mert egy kis faluban lakom és itt csak a 100ft-os boltban lehet venni baba holmikat. De ha ott vásárolok akkor az egész falu azon fog csámcsogni hogy babát várok, még mielőtt a páromnak elmondanám. Holnap itthon lesz a drágám, így nem tudok beszaladni a városba...Viszont vasárnap délelőtt dolgozik, reggel ha elment itthonról beülök a kocsiba és megyek vásárolni...azt hiszem teszek egy pezsgőt is a kosárba:D Természetesen én csak egy kortyot fogok inni:D
Biztos vagyok benne, hogy hamarosan te is pozitív tesztről fogsz beszámolni!!!
Én már szinte lemondtam róla...Ez a hónap volt az utolsó, hogy próbálkoztunk, márciustól egy időre felfüggesztettünk volna "próbálkozást". A ciklusom elején figyeltem arra hogy 2 naponta legyünk együtt, gondoltam normális ciklusom lesz, így 10. és 20. nap között biztos lesz peteérésem. De amint láttad a görbémen nem így lett. Utána már tényleg csak az élvezetért bújtunk össze:-) Igazi szerelem-baba lesz:-) Érdekes, hogy 2009 elején jósolt nekem egy barátnőm kártyából...azt mondta hogy lehet még 2009 végén terhes leszek...nem sokat tévedett:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!