Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.
Szia D! Nagyon szorítok neked én is! :)
Ebben a hónapban mindenkinek össze jön, nekem is! :)))
Én is tegnap löttem el a második ovu tesztet, de egyenlőre nega, már nagyon várom, hogy két csíkot mutasson. :)) Persze azért minden másnap együtt vagyunk apával a biztonság kedvéért. A görbém most nekem is olyan mint egy EKG. :S Ki,hogy áll lányok?
Lizz
Kedves kérdező! ha még nem jött meg,akkor ne add fela reményt!!!:) A barátnőmnek is pár nap késés után még negítiv volt a teszt,sőt orvosilag most nem is lehettt volna terhes erre most mégis az:)Pedig nem hittük volna. Ha nem jön meg akkor vasárnap tesztelj újra.
D.voltam
Szia Kedves kérdező! Ne add fel a reményt, nem olyan biztos, hogy meg fog jönni a mensid. Csak pozitívan. :)
Nekem vasárnap lenne ovulációm, ha lesz egyáltalán, mert olyan a görbém......életemben nem volt még ilyen pocsék. :( Tegnap voltam dokinál, egy 19mm-es tüszőt látott, azt mondta, hogy 1-2 nap és megreped, de a hőm nem ezt mutatja. :( Csatolom a görbémet. Többiek ti hol vagytok, mi van veletek? [link]
Lizz voltam
Kedves Lizz és D!
Tegnap szépen megjött :(
Szurkolok nektek!
Kedves kérdező,nagyon sajnálom:( De fel a fejjel,hiszen új hónap új remények és ha most leszel babás,akkor karácsonyi ajándék lehet a pici:)
D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!