Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Február első hetében nem...

Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 08:29
 191/240 A kérdező kommentje:
Szorítok D ! :)
2010. febr. 22. 16:56
 192/240 anonim ***** válasza:

Szia D! Nagyon szorítok neked én is! :)

Ebben a hónapban mindenkinek össze jön, nekem is! :)))

Én is tegnap löttem el a második ovu tesztet, de egyenlőre nega, már nagyon várom, hogy két csíkot mutasson. :)) Persze azért minden másnap együtt vagyunk apával a biztonság kedvéért. A görbém most nekem is olyan mint egy EKG. :S Ki,hogy áll lányok?

Lizz

2010. febr. 23. 06:46
 193/240 A kérdező kommentje:
Megint negatívat teszteltem... ebben a hónapban is :'(
2010. febr. 24. 19:42
 194/240 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! ha még nem jött meg,akkor ne add fela reményt!!!:) A barátnőmnek is pár nap késés után még negítiv volt a teszt,sőt orvosilag most nem is lehettt volna terhes erre most mégis az:)Pedig nem hittük volna. Ha nem jön meg akkor vasárnap tesztelj újra.

D.voltam

2010. febr. 25. 10:38
 195/240 A kérdező kommentje:
Köszi, D! Hát még nem jött meg ma sem, de esett két tizedet, 36,6 volt reggel, és ma vagyok a 28. napon. Nem tudom mi lesz belőle, de nem merek reménykedni :S
2010. febr. 25. 20:16
 196/240 anonim ***** válasza:

Szia Kedves kérdező! Ne add fel a reményt, nem olyan biztos, hogy meg fog jönni a mensid. Csak pozitívan. :)

Nekem vasárnap lenne ovulációm, ha lesz egyáltalán, mert olyan a görbém......életemben nem volt még ilyen pocsék. :( Tegnap voltam dokinál, egy 19mm-es tüszőt látott, azt mondta, hogy 1-2 nap és megreped, de a hőm nem ezt mutatja. :( Csatolom a görbémet. Többiek ti hol vagytok, mi van veletek? [link]

Lizz voltam

2010. febr. 26. 06:41
 197/240 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,ne add fel! Lizz ne foglalkozz a görbével, az én dokim azt mondja,hogy csak arra jó,hogy kiidegelje az embert,nem mutat valós eredményt. Persze van akiknél tökéletesen működik,de azok azok akik az első vagy második hónapban már terhesek is lesznek. Én 10 hónapig mértem a hőmet és az elmúlt 2 hónapban is mikor clostyt szedtem,de közben figyelték uh-án és teljesen mást mutat a görbe mint az ovu teszt,sőt az ovu teszt is mást mutat,mint a tények,azaz nekem a 13. 14. napon pozitív volt az ovu teszt,és csak a 15 napon negatív,azaz az nap kellett volna,h ovum legyen,erre a 14 napon már volt egy megrepedt tüszőm,amit uh-án én is láttam. Ugyhogy ennyit az ovuról. Arról nem is beszélve,hogy amióta nem mérem a hőmet jobban is alszom,hiszen nem az jár a fejemben mikor lefekszem,h csak legyen magas holnap,aztán meg az egész napon vacak ha nem az. Én jövőhét szerdára nem várom,és reménykedek,mert most nem fájnak a melleim mint az elmúlt 2 hónapban:)
2010. febr. 26. 07:30
 198/240 anonim ***** válasza:
D. voltam:)
2010. febr. 26. 07:30
 199/240 A kérdező kommentje:

Kedves Lizz és D!

Tegnap szépen megjött :(

Szurkolok nektek!

2010. febr. 28. 18:18
 200/240 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,nagyon sajnálom:( De fel a fejjel,hiszen új hónap új remények és ha most leszel babás,akkor karácsonyi ajándék lehet a pici:)

D.

2010. márc. 1. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!