Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.
Sziasztok Lányok, már nem voltam fent másfél hónapja, mert teljesen elkeseredtem, és kiakartam zárni minden a babával kapcsolatban. persze megint megjött :-( már mehetek inszeminációra, még nem döntöttem.
Kati, nagyon jó volt olvasni az ajándékodat :-) gratulálok. Drukkolok mindenkinek L.
Sziasztok! Én is eltüntem egy kicsit, nem volt netem egy hétig. :S Sajnálom, hogy megjött lányok, de itt van egy újabb hónap, újabb reményekkel. Aki ebben a hónapban babás lesz, a legszebb karácsonyi ajándékot kapja! :)
Én a 10. ciklusnaptól ovu teszteltem, ami végre tegnap a 19. ciklus napomon nagyon erős pozi lett. Apát kifacsartam az elmúlt három napban elég rendsen. :D Még két hét, és kiderül, hogy sikerült-e. :) Mindenkinek nagyon szurkolok, azért írjatok régiek is, hogy mi van veletek! :) Sok sikert lányok!
Lizz
Sziasztok Lányok!
Sokat gondoltam rátok az elmúlt héten:-) Olyan szívesen írtam volna ide a fórumba, de nem volt rá lehetőségem...kórházban voltam egy hétig. Kicsi pocaklakóm rendesen ránk ijesztett, de szerencsére nem lett semmi baj:-D Elmondhatom, hogy pihentem egy hetet a kórházban, és itthon is szigorú pihenésre vagyok ítélve a 13.hétig.
Viszont láthattam az én drágaságom:-DDD Bár még nagyon picike, de annyira megnyugtató volt látni az uh-on, hogy nincs semmi baj.
Továbbra is drukkolok Nektek!
Kati
Szia Kati! Mi volt a baj, csak nem véreztél? Nagyon vigyázz magatokra, tessék sokat pihenni, nehogy baj legyen. Hány hetes babás vagy mit mondott az orvos? :)
Kedves utolsó! Szép a göbéd, a 8. napon leesett a hőd az lehetett a beágyazódástól is. Azóta mi történt, remélem nem jött meg a mensid!!! :)
Nekem 9 nap múlva nem kell megjönnie, remélem nem is fog. Ma 37 fölé ment a hőm, nagyon szeretném, hogy a tesztem pozitív legyen, és novemberben életet adjak egy kis embernek. :) Remélem, hogy bevált nálunk is az ovuteszt, és lesz eredménye. :)
Lizz
Szia Lizz!
Szerencsére nem véreztem, csak egy picike barna maszat volt a wc-papíron, a fehérneműmön nem látszott semmi, de a biztonság kedvéért berohantunk az ügyeletre és bent fogtak. Jelenleg 7 hetes vagyok:-)
Sok ismerősöm mondta, hogy gyakran előfordul a terhesség elején ilyen barnázás, így egy kicsit megnyugodtam. Igazából sok mindent nem csináltak a kórházban velem, nospa-t meg valami nyugtatót kaptam, pedig nem görcsöltem. A zárómra azt írták, hogy kímélő életmód javasolt...hát ma rájöttem hogy ez fekvést jelent. Tegnap elmentünk vásárolni (én csak sétáltam, drágám pakolt mindent), este mégis majdnem szívrohamot kaptam, mert volt egy ici-pici barna foltom a papíron...megfogadtam, hogy nem fogok semmit csinálni, még ha leszakad a plafon akkor is végigfekszem az első 12 hetet.
Drukk mindenkinek!
Kati
Szia Kati!
Én 5-7. hét között barnáztam, 8. hetesen elvetéltem, pedig Uthrogestant is kaptam. Szóval vigyázz nagyon, tényleg feküdj!
L
Kedves L!
Sikerült rendesen rámijesztened:-(
Ma egész nap feküdtem, este mégis észrevettem egy kis maszatot a wc-papíron megint:-( Holnap jön a védőnő családlátogatásra és megkérdezem, hogy mit csináljak...de ha reggel is lesz maszat, akkor rögtön hívni fogom az orvosom, hogy menjek-e a kórházba. A kórházzal csak az a bajom, hogy nem csináltak a multkor sem semmit velem, kaptam no-spat meg pipolphent és ennyi. Úgy vagyok vele hogy feküdni itthon is tudok, de kezdek nagyon megijedni, hogy valami baj lesz:-( Szurkoljatok hogy minden rendben legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!