Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Február első hetében nem...

Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 08:29
 221/240 anonim ***** válasza:
Szia Roza! Én itt vagyok, de semmiről sem tudok beszámolni...Nóri
2010. ápr. 10. 19:25
 222/240 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok! Kinél mi a helyzet? Képzeljétek nekünk a férjemmel sikerült a babyke! :) A szülinapomon voltunk csak együtt, többször nem, és be is költözött a drága a kis albérletébe! 5hetes kismama vagyok! Május 3-ra kaptam időpontot a dokimhoz, amit már nagyon nagyon várok! Írjatok!!! Lizz voltam
2010. ápr. 16. 12:43
 223/240 anonim ***** válasza:
Lizz! Nagyon-nagyon örülök, hogy sikerült a babyke!!!!! :)) Nálam semmi különös, jövő hét végére nem várom, majd kiderül. Szoríts! Nóri
2010. ápr. 17. 17:58
 224/240 anonim ***** válasza:

Szia Nóri! Nagyon nagyon szorítok érted, reméljük, hogy nem jön meg piroska! :) Tessék majd beszámolni róla, hogy mi lett! :) Ha kislányom lesz Nóra lesz a neve:))))))))

És a többi lány merre van? Kati ti, hogy vagytok? Azóta már betöltötted a 12.hetet ugye? Írjatok lányok!

2010. ápr. 18. 07:00
 225/240 anonim ***** válasza:

Szia Lizz!

Annyira örülök Nektek!!!!! Ez aztán az igazi szülinapi ajándék! :-D

Az én szülinapi ajándékom az, hogy a mi kis drágánk velünk maradt:-D 21.-én leszek 13+2 hetes és a dokim azt mondta, hogy a 13.hétig van veszélyben a baba. Ha addig semmi gond, akkor nem kell tovább aggódnunk. És úgy tűnik, hogy nem lesz semmi gond! Csütörtökön voltam a 12 hetes uh-on, ahol mindent rendben találtak! Már 65mm-esek vagyunk! Továbbra is el vagyok tiltva mindenféle házimunkától, sokat kell pihennem, de ha kell a következő 6 hónapot végigfekszem, ha ezt kéri az orvos.

Vigyázz magatokra, pihenj minél többet!

Nóra! Nagyon szurkolok Neked!!!

Kati

2010. ápr. 18. 12:08
 226/240 anonim ***** válasza:
Szia Kati! Hűűű ez aztán a jó hír nálatok is! :) A drága nagyon kapaszkodhatott, végre nem kell többet izgulnod, vége a kritikus időszaknak. :) Én úgy tudom, hogy a 12.hétig van veszély, utána jelentősen csökken. És, hogy érzed magad? Milyen tüneteid vannak, vagy voltak? Sokat feküdtél? A barnázás elmúlt teljesen? De jó lenne ha már én is ott tartanék ahol te...:) Türelmetlen vagyok nagyon :D Lizz
2010. ápr. 19. 13:18
 227/240 anonim ***** válasza:

Szia Lizz!

Igen jól tudod, az első 12 hét a kritikus, amin szerencsésen túl vagyok. A barnázás teljesen elmúlt, már majdnem egy hónapja:-)

Szerencsésnek mondhatom magam, mert szinte semmi tünetem nincs. Csak a szaglásom van nagyon kifinomodva:-) A hányingert és a hányást teljesen kihagytam, szédülés néha előfordult, de az lehet amiatt is hogy nagyon alacsony a vérnyomásom.

Neked van valamilyen tüneted? Remélem legalább olyan szerencsés leszel mint én, és kihagyod a kevésbé kellemes rosszulléteket:-)

Hidd el gyorsan el fog telni az első 3 hónap...miután először elmentél a dokihoz, utána jönnek a mindenféle vizsgálatok és azzal nagyon gyorsan fog telni az idő. Nem hagynak majd nyugton:-)

Vigyázz magadra!

Kati

2010. ápr. 19. 17:29
 228/240 anonim ***** válasza:
Kedves Lizz! Gratulálok!:)
2010. ápr. 19. 17:43
 229/240 anonim ***** válasza:

Szia Kati!:)

Olyan jó olvasni amit írsz, hogy minden rendben van veletek! Most már nem is lesz semmi baj, csak élvezned kell a babavárást, hamar eljön a szülés ideje! :) Mikorra várjátok a drágát? Lehet, hogy kisfiú lesz, úgy tudom, hogy nagyobb az esély kisfiúra ha nincs semmi tünet. Az ételekkel, hogy állsz? Kívánós vagy? Nekem tegnap és ma volt egy kis nagyon enyhe hányingerem, de nem vészes. A melleim nagyon feszülnek és megvannak duzzadva, de már peteérés óta, csak nem múlott el. :) Apa örül is neki, hogy ilyen teltek lettek, pedig nem vagyok kismellü. :D Más tünet még nincs, de szeretném ha lenne, úgy nyogodtabb lennék. :D Boldog babavárást kívánok, hamarosan kiderül a neme is! :))))

Kedves utolsó, köszönöm a gratulációt neked is! :) Sok sikert lányok, írjatok!

Lizz

2010. ápr. 19. 18:27
 230/240 anonim ***** válasza:

Sziasztok, Gratulálok!!!!!!!!

A többieknek meg kitartást Kati Te pedig pihenj sokat :)

Lola

2010. ápr. 19. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!