Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Február első hetében nem...

Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 08:29
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/240 anonim ***** válasza:

Szia Lizz! Nem tudom mikor teszteljek...De nem tartottam be amit megfogadtam: ma dm közelben voltam és beugrottam venni két 10-es érzékenységű tesztet. A hőm még mindig fent van 36.7, nekem az átlaghőm 36.3. Ha jól számolom ma vagyok a 10.dpo-n. Bár a fertility szerint a 7.dpo-m van ma. Holnap még biztos nem tesztelek. A mellem most is fáj és kicsit szűknek tűnik a melltartóm is:)

Nyugi, amíg nem jön meg van remény! Nem lehet hogy később volt peteérésed?

Kati

2010. febr. 9. 18:02
 152/240 anonim ***** válasza:

Szia Kati! :) Ejnye-bejnye hát szabad ilyet csinálni? :D:D Csak poénból írom ám. :))) Én is vettem volna tesztet a helyedben ha arra jártam volna, hamar csábulunk mi nők, nekem is mindig mondogatja a férjem, hogy minek ennyi teszt, minek tesztelek 3-4 naponta, nem ér rá 1x. De ők ezt nem tudják, hogy ilyenkor bennünk mi zajlik le. :) Valentin nap csináld meg a tesztet, reméljük legalább neked pozi lesz egyértelmüen. :) Nekem évek óta ez az első olyan hónapom mikor késik. :( Öt éve rendszeres volt a mensim, napra pontosan 26-27 napra jött meg. Nem tudom, hogy mikor lehetett PÉ., de kb 1,5 hete lehetett mikor elkezdtem jóstesztelni, akkor meg is örültem, mert olyan pozitív lett, hogy csak na. Aztán másnap teljesen nega. :( Nem hiszem, hogy olyan késől lett volna peteérésem. Kezd a reményem elveszni, csütörtökön lesz kész a hormon leletem, kíváncsi vagyok az milyen lesz, hátha van vmi bibi a hormonjaimmal. Itt van a görbém: [link]

Lizz

2010. febr. 9. 18:27
 153/240 anonim ***** válasza:

Szia Lizz! Nekem jelenleg így néz ki a a görbém:

[link]

Nagyon jó kis valentin napi ajándék lenne egy pozitív teszt:) Sajnos ha ez a hónap nem lesz sikeres, akkor egy időre fel kell függesztenünk a "babaprojectet":(

Nagyon szépen fent van a hőd! Én bizakodnék a helyedben! Drukkolok, hogy mindkettőnknek szép valentin napja legyen!

Kati

2010. febr. 9. 18:37
 154/240 A kérdező kommentje:

Szépen alakultok lányok!

Ha akartok egy szép EKG görbéhez hasonlót látni... [link]

Még sose volt ilyen! Igaz, hogy új ciklust kezdtem, de már ott tartok, hogy mulatságosnak tartom ezt az ingadozást...

2010. febr. 9. 21:52
 155/240 anonim ***** válasza:
Lizz, te terhestesztet vettel mar? Es nem mutat pozit?
2010. febr. 10. 09:57
 156/240 anonim ***** válasza:

Hát lányok ( tudom háttal nem kezdünk mondatot ) :D nem tudom, hogy mi lesz ebből, de még mindig semmi. Ma egy hete, hogy késik. A teszt negatív, majd csak hétvégén csinálok újat, ha addig nem jön meg. Remélem az már két csíkos lesz, beleőrülök ebbe a bizonytalanságba. :(

Kati neked is szimpi a görbéd, akkor Valentin nap tessék ám tesztelni, szorítok neked! :)

Az "EKG"-s görbéhez annyit szólnék hozzá, hogy nekem is volt egy ilyen hónapom, nem tudom, hogy miért, de akkor az a hónap majdnem végig "EKG"-s volt. :D Lehet, hogy PÉ. után majd szépen beáll a hőd, a lut. fázis előtt ugrálhat, az a lényeg, hogy utána beálljon. :) Hamarosan Valnetin nap jányok..:P:P:P

Lizz

2010. febr. 10. 10:19
 157/240 anonim ***** válasza:

Lehet nekem nem kell megvárnom a valentín napot, ma csökkent 2 tizedet a hőm:(

Görbékhez annyira nem értek, de nekem is nagyon cikk-cakkos volt sokáig, aztán elkezdett szépen lassan kúszni felfelé. Ugyhogy fel a fejjel!

Lizz, hogy vagy? Van valami tüneted?

Kati

2010. febr. 10. 10:47
 158/240 anonim ***** válasza:
A hő csökkenése lehet a beágyazódástól is! Nem feltétlen mensit jelent!!! Reméljük, hogy nálad a baba miatt esett le, ha holnap is lefele megy a hőd, akkor lehet, hogy meg fog jönni, de ha feljebb megy, akkor esélyes a baba. :) Nálam ugyan az a helyzet mint eddig. Várok türelemmel. :) Lizz
2010. febr. 10. 11:57
 159/240 A kérdező kommentje:
Köszi Lizz, csak meglepődtem, mert ilyet még nem tapasztaltam eddig... :)
2010. febr. 10. 18:06
 160/240 anonim ***** válasza:
Most voltam wc-n van egy kis vérfolt a bugyimon, tuti megjön. :( Csak tudnám miért késik már egy hete. :( Na, de nincs szomorkodás, ebben a hónapban sikerülnie kell! :) Lizz
2010. febr. 10. 18:23
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!