Február első hetében nem várók? December óta vezetem a
"klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D",
"GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat
is! "L" vagyok, újabb reményekkel.
Szia D! Sztem nagyon szép a görbéd, nem is ment annyira lefele hőd, most, hogy nézem, inkább feljebb ment. :) A teszt miatt meg ne aggódj, mert nekem a fiamnál csak a kimaradt mensi után 8 nappal mutatott pozit, miközben a vérvétel már a kimaradt után két nappal pozi lett. :) Tudod nem adjuk fel! Én mára nem várom, napra pontosan 26 naposak a ciklusaim már 5 éve. Igaz januárban kezdtem el újra mérni a hőmet, kimaradt 1,5 hónap. :) Nekem halvány lett a tesztem valamelyik nap, de én nem hiszek neki, főleg, hogy medilab. :S Csak 7végén fogok újra tesztelni. Íme a görbém, a hőmet hónaljban mérem, higanyossal. Lizz voltam
[link]
2010. febr. 3. 08:17
Köszi Lizz:) Nagyon szép a görbéd! Én is hétvégén akarok tesztelni megint ha ilyen szép magas marad. Azt megkérdezhetem,hogy a kisfiadnál mikor nem jött meg,akkor volt mindjárt megjön érzésed?
2010. febr. 3. 10:14
Szia! Mikor teherbe estem a fiammal és vártam a mensit, elvoltam kenődve teljesen, mert ugyan úgy fájt a mellem, és görcsölt a hasam mint szokott. Már bele is törődtem, hogy na megint nem jött össze. :( Aztán egy nap késés után csináltam egy teszet ami negatív lett. :( Pont a nődokimnál volt dolgom, mondtam neki, hogy 1-2 napja nem jött meg, majd elküldött vérvételre. UHG-n semmit sem láttak akkor. Két nap múlva meglett az eredmény, és pozitív lett. Gyorsan csináltam egy tesztet, de az meg negatív volt. A görcsök is megvoltak, és a melleim is feszültek. Gondoltam biztos elkeverték vki vérét az enyémmel. DE csak nem jött meg, pár nap múlva megint teszteltem, és pozi lett! Minden mensi tünet meg volt egészen a 14-ik hétig! Szóval attól, hogy te/ti érzitek a mensi tüneteket, még nem azt jelenti, hogy meg fog jönni a mensi. :) Sok sikert kívánok, remélem tényleg mindenki pozit tesztel! :)
2010. febr. 3. 11:07
Ja Lizz voltam megint..:))))
2010. febr. 3. 11:08
14.58 vagyok az előző oldalról, sajnos kiestem. Megjött 3 nappal előbb. De nektek nagyon drukkolok, várom a fejleményeket!:)
2010. febr. 3. 16:01
D! Frankón néz ki a görbéd! Szorítok!
roza
2010. febr. 3. 17:19
127/240 A kérdező kommentje:
D! Drukkolok, tényleg szép!
Köszi lányok, ma így néz ki:
[link]
Reméelm most nem járok úgy,mint múlt hónapban,mert akkor a pé utáni 18.napon jött meg,ugyhogy ha holnap is magas lesz a hőm tényleg elkezdek reménykedni,addig nem igazán merek,már túl sokszor csalódtam...
2010. febr. 4. 08:25
2010. febr. 4. 08:25
Nagyon jól fest, veled izgulok!:)
2010. febr. 4. 17:31
Kapcsolódó kérdések: