Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Február első hetében nem...

Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 08:29
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/240 anonim ***** válasza:
Kérdező! Én abszolút ovuteszt-párti vagyok, és ahogy elnézem, korán teszteltél. Ne add fel!:)
2010. jan. 29. 14:45
 102/240 A kérdező kommentje:
Köszi a vigaszt, amint látjátok még ovu-teszt ellenére is esik a hőm, úgyhogy szerintem hibába tesztelgetünk egész hónapban, ha még így sem ágyazódik be. Viszont most már megyek hormonvizsgálatokra, mert szerintem is itt lehet a gond... Mivel már egy vetélésen is túl vagyok, egyre nehezebben bírom a sikertelenséget :'(
2010. jan. 29. 16:28
 103/240 anonim ***** válasza:

Hogy pörög itt minden :)

Tök jó :)

Nekem még csak hétfőn volt pozi LH-m úgyhogy kezdek már izgulni. Ez az első hónapom, hogy mérem is a hőmet remélem ottmarad ahol most van :)))

Szorítok nektek is csajok!! Olyan jó lenne sok babásodást olvasni :)))

2010. jan. 29. 20:30
 104/240 anonim ***** válasza:
roza voltam :)
2010. jan. 29. 20:30
 105/240 A kérdező kommentje:

Már meg is jött a mensim :( Én azt hiszem belefáradtam ebbe, elhatároztam, hogy nem hőmérőzök többet, semmi értelmét nem látom már...

Így a klubbot sem viszem majd tovább, átadom a stafétabotot, más lelkes babát akaró lánynak. Sok sikert nektek, én most búcsúzok...

2010. jan. 29. 22:10
 106/240 anonim ***** válasza:
Na ne add fel, azért vagyunk itt, mert mi tudjuk a legjobban hogy milyen nehéz helyzet is ez.. Én írtam hogy jöv hóban ne hőmérőzzünk, csak ovuteszt és semmi görcsölés, sok vitamin , sport és sikerülni fog... Nem szabad elkeseredni. MIóta próbálkoztok, hgy még nem is voltál hormonvizsgálaton?
2010. jan. 30. 09:48
 107/240 A kérdező kommentje:
Tavaly júniusban lettem terhes, 8. hetesen elvetéltem, és azóta sikertelenség... de nem is az idő számít már, hanem a tény, hogy nem sikerül egyáltalán... :(
2010. jan. 30. 09:53
 108/240 anonim ***** válasza:
Lányok ne adjuk fel! Sztem már mindannyian belefáradtunk ebbe az egészbe.:( Mi is 4,5éve, hogy próbálkozunk, ráadásul nálunk minden okés, tavaly csináltattuk meg harmadjára a vizsgálatokat, és mégsem jön a babó. :( Mi nem kaphatunk gyógyszereket sem mivel mindketten egészségesek vagyunk. :( Szal a remény hal meg utoljára, én szerdára nem várom, pénteken tesztelek ha nem jön meg. Ebben a hónapban minden más velem, a melleim már PÉ után fájni szoktak, ez megy már évek óta, de most nem érzek semmit, csak egy kis hasszurkát, amit szintén soha életemben nem éreztem még, a combomba is néha kisugárzik. Majd megírom, hogy mi lett, szorítsunk magunknak, és egymásnak! Sok sikert lányok!
2010. jan. 30. 10:31
 109/240 anonim ***** válasza:
Ja, Lizz voltam....
2010. jan. 30. 10:31
 110/240 A kérdező kommentje:
Lizz, úgy látom te erősebb vagy nálam, drukkolok!
2010. jan. 30. 11:15
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!