Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.
sziasztok egyszer én is voltam klubtag, de már nem kell irnom,már 15 hetes vagyok:) szoval senki ne essen kétségbe mert nekem a 36. honapban jött össze, a laparoszkopiám elött 3 nappal teszteltem pozitivat. a höm meg lefelé ment, nem is gondoltam hogy baba van, és tessék, az utolso pillanatban sikerült, már be voltunk jelentkezve lombiokra.
sok pussz és drukkolok mindenkinek.
32
Szia Tündi!
Engem novemberben műtöttek szintén p.fészek cisztával, és remélem nekünk is sikerül már.
Szorítok Neked és persze mindenkinek! L.
Szia L!
Megkérdezhetném, hogy milyen és mekkora cisztád volt? Nekem egy 10*10-es dermoid cisztán volt és tele volt faggyúmiriggyel, szőrrel, csontdarabokkal és agysejtekkel. Valószínűleg emiatt nem estem teherbe, legalábbis remélem, hogy ez volt az oka. Neked mondtak valamit a cisztáról, mióta próbálkoztok a babával? Bocsi, hogy ilyen sokat kérdeztem, de megörültem, hogy találtam egy sorstársat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!