Február első hetében nem várók? December óta vezetem a "klubot" (dec és jan 5 /+-1/ napra nem várók) "E", "D", "GY", Mona, Lola és a többiek, várok mindenkit, újakat is! "L" vagyok, újabb reményekkel.
Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 08:29
41/240 anonim válasza:
Ennyire én se szoktam cikk-cakkozni. A ma görbém így alakul: [link]
:S :S :S
Ciklus.hu tegnapra jósolt nekem peteérést...
42/240 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem a görbém visszament,de soha nem volt ennyire fent a hőm ilyenkor,remélem azt jelenti,hogy használnak a gyógyszerek:)
43/240 anonim válasza:
A closty felviszi a hőt 2-3 tizeddel is.. Szerintem még nem volt ovutok..de már csak pár nap:-)
46/240 anonim válasza:
A vízszintes az átlaghőd,a függőleges a peteérésed jelöli a ciklus.hu szerint.
Ez az én hőm: [link]
Vélemény?
47/240 A kérdező kommentje:
Jól alakul, szerintem a 14.-15. napon volt ovud.
Nekem a teszt alapján tegnap volt, és most emelkedett a hőm.
2010. jan. 17. 08:41
48/240 anonim válasza:
Látod, és milyen hülye helyre húzta be a ciklus.hu:-( Ma még legyetek együtt..
49/240 anonim válasza:
A ciklus.hu nagyon ritkán húzza jó helyre.Én tesztet nem szoktam venni,de érzem általában,hogy mikor van.(Hasszúrka a petefészek környékén.)És kb akkortól szokott felfelé menni a hőm.
50/240 A kérdező kommentje:
OK, köszi megtesszük amit lehet :)
2010. jan. 17. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!